Avtor: FITT+ Kategorije: Novica Komentarji: 0

Si med tistimi, ki se zavedajo, da je načrtovana in vodena vadba koristna tudi med tistimi meseci v letu, ko misli sicer bolj uhajajo v sprostitev in poležavanje v senci in vonjanje morskega zraka? Potem zagotovo nestrpno pričakuješ vsakoletno pomladno – poletno akcijsko ponudbo 🙂 Podrobno preberi med kakšnimi ugodnostmi lahko izbiraš ter kako smo osnovno ponudbo med poletjem še dodatno obogatili.

V toplejših mesecih leta povečamo preživljanje prostega časa v naravi. Sprehodi, tek in druge aktivnosti v naravi ter vrtičkanje so zagotovo dobrodošel način fizičnega udejstvovanja. Pogosto pa so ravno tovrstne aktivnosti razlogi za opustitev načrtovane fizične aktivnosti. A telo ne glede na letni čas potrebuje aktivnost, ki bo nanj delovala integrirano, celostno in na vse nivoje tvoje biti. Pri načrtovani poletni aktivnosti te želimo vzpodbuditi, zato smo zate pripravili posebne pomladno-poletne pakete naših “klasikov” ter ponudbo še malce dodatno začinili.

IZBERI SVOJ POLETNI PAKET

PAKET 20

Zakupi 20 obiskov polindividualnih treningov (treningi z max 4 osebami v istem terminu) z veljavnostjo karte 90 koledarskih dni od prvega obiska.
Veljavnost karte se ne podaljšuje, karta ni prenosna na drugo osebo, število tvojih obiskov v tednu pa je poljubno.
Akcijski paket 20 je možno kupiti najkasneje do 30.6.2024
Cena paketa 20 znaša 250,00 EUR oziroma 12,50 EUR na en polindividualni obisk (ali dve zaporedni mesečni plačili po 130,00 EUR)
NAKUP LETNE POLINDIVIDUALNE KARTE in SKUPINSKE KARTE, 80 OBISKOV

Ob nakupu letne polindividualne karte v času trajanja akcije prejmeš podaljšano veljavnost iz 12 na 15 mesecev, ob podarimo pa ti podarimo tudi hoody oz pulover s kapuco ter testiranje tvoje pripravljenosti ali prvi posvet (v primeru, da se v naše programe prijavljaš prvič) v vrednosti 30,00 EUR.
Njena veljavnost začne veljati s prvim obiskom (če imaš ta trenutek še veljavno karto, želiš pa izkoristiti ugoden nakup, letna karta prične veljati z dnem koriščenja, ne plačila)

Letna karta je prenosna, kar pomeni, da jo lahko deliš s svojim družinskim članom, prijateljem, sodelavcem…. Število oseb, ki koristijo letno karto, ni omejeno.

Karto z akcijskimi ugodnostmi je možno kupiti najkasneje do 15.8.2024
Cena letne POLINDIVIDUALNE karte znaša 963,00 EUR oziroma 12 EUR na polindividualni obisk (ali tri zaporedna mesečna plačila po 326,00 EUR)
Cena letne SKUPINSKE karte znaša 642,00 EUR oziroma 8,03 EUR/obisk (ali tri zaporedna mesečna plačila po 224,00 EUR)
FITT+ HIT, 12 obiskov

45 minutni skupinski visoko intenzivni treningi so primerni čisto za vsakogar in usmerjeni v razvoj mišične moči. Pozitiven učinek tovrstnih treningov bo opaziti tudi pri oblikovanju telesa, izboljšanju kardiovaskularnih sposobnosti in podpori tvojega metabolizma. So odlična preventivna izbira, kot podpora v času hujšanja.

FITT+ HIT treningi so običajna praksa naših individualnih pristopov, skupinski trening pa je novost letošnjega poletja.

Zakupi 12 treningov z veljavnostjo 90 koledarskih dni od prvega obiska.
Veljavnost karte se ne podaljšuje, število obiskov v tednu ni omejeno (priporočljivo 1-2x tedensko).

Akcijski paket je možno kupiti najkasneje do 30.6.2024, vključuje brezplačno prvo testiranje.
Cena FITT+ HIT paketa 12 obiskov = 129,00 EUR
(v primeru nakupa letne skupinske karte, lahko treninge kombiniraš tudi s FITT HIT termini)
OGLEJ SI TRENUTNI URNIK RAZPISANIH TERMINOV
VITALNA DOLGOŽIVOST [in nadzor telesne teže], 3 mesečni program

Se vrtiš v začaranem krogu tihih kroničnih vnetij, konstantnih prehladnih obolenj, bolečine, slabih spalnih navad, nihanja razpoloženja, resnejših avtoimunih obolenj, degenerativnih sprememb in povečane telesne teže?

Potem je program Vitalna dolgoživost kot nalašč zate. Za vstop v program ne potrebuješ fizične prisotnosti v studiu, a kljub vsemu si deležen vsakodnevne naše podpore. Sistematično in korak po korak te bomo v treh mesecih vodili skozi spoznavanje metaboličnega stanja glikolize ter ketoze, naučili prednosti avtofagije in podprli s pravim izborom fizične aktivnosti.

Pomladni termin je zadnji razpisani termin letošnje sezone, zato ne zamudi edinstvene priložnosti za spremembo.
Več o njem si lahko prebereš tukaj.
Prva delavnica petek, 10.5.2024 ter pričetek programa s ponedeljkom 15.5.2024
Cena celotnega programa = 360,00 EUR (ali 3×126,00 EUR)

To poletje se odloči za SEBE. Ne glede na to ali imaš težave z bolečinami, nihaš v razpoloženju, te lovi utrujenost, želiš spremeniti svoje navade, se razbremeniti in umiriti svoj um ali pa le narediti korak naprej v zavedanju svojega lastnega teelsa – usmerjeni in načrtovani trening je eden izmed ključev napredka.

Svojo odločitev ali morebitno vprašanje nam sporoči na info@fittplus.si ali nas pokliči na 040 784 131. Svojo prijavo pa lahko oddaš tudi na spodnji prijavnici.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja