Z nami je zabavno, raznovrstno a tudi zelo učinkovito. Mislite, da so spletni treningi manj kakovostni ter da imate “od vadbe premalo”? Nikakor. Poleg webinarjev vas vabimo, da se nam pridružite na spletnih treningih v živo ter drugih spletnih programih, ki bodo obogatili vaše znanje in izboljšali psihofizično počutje.

SPLETNI SKUPINSKI TRENINGI V ŽIVO so odlična alternativna možnost druženja z nami, posebno, ko vam čas ali pa razdalja ne omogočata fizične prisotnosti v centru. Izvajajo se v naprej določenih terminih, preko zoom aplikacije. Usmerjeni so v izboljšanje splošnega počutja in primerni za vsakogar, ki želi na zabaven in raznolik način izboljšati svojo gibljivost, okrepiti svoj steber, izboljšati kondicijo in oblikovati svoje telo ter pri tem uživati v udobju svojega doma ali pisarne.

Izbirate lahko programe namenjene začetnikom ter vadbo za bolj napredne vadeče, ki želijo v svoj vadbeni program začiniti v smeri intenzivnosti in težavnosti. Vsekakor pa vam pred vključitvijo v skupinski trening priporočamo nakup spletnega uvajalnega paketa.

SPLETNI INDIVIDUALNI TRENINGI V ŽIVO so najboljša izbira v primeru bolečin, slabega počutja in drugih tegob, ki zahtevajo večjo pozornost in individualno usmeritev. Ena izmed posebnosti naših individualnih vadb je zagotovo zaključni, masažni del in verjamemo, da se sprašujete ali smo na ta pomemben del pozabili. Nismo! Prepustite se spletni izkušnji individualnega treninga, v katerem smo ohranili strukturo treninga v dvorani. Za termin se je potrebno predhodno dogovoriti.

SPECIFIČNI SPLETNI PROGRAMI V ŽIVO so primerni za vse, ki želite poglobiti razumevanje delovanja vašega telesa, poiskati odgovore na specifična vprašanja ter še vedno ostati tudi gibalno usmerjeni. Pri specifičnih spletnih programih vedno prakso prepletamo s teorijo, zato običajno ta druženja trajajo 60-90 minut (odvisno od tematike programa). V tem sklopu vas vabimo na program zlata leta, antistres programe in podobno. Slednji se izvajajo določeno obdobje in so zaprtega tipa (priključitev npr. v sredini programa ni več možna).

Se želite naročiti na spletni uvajalni trening ali spletno vadbo? Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in z vami bomo dogovorili najbolj optimalno možnost.

ZDRAVJE NA DELOVNEM MESTU je edini 3-mesečni spletni program, ki ne poteka v živo, zasnovan pa je v obliki krajših aktivnih odmorov na delovnem mestu. Zmanjšanje bolečin, izboljšanje počutja, povečanje elana, nič več utrujenosti… vse to lahko dosežete z učinkovito vadbo doma ali pa na delovnem mestu. V le 10 do 15 minutah na dan.

Se spopadate z občutkom zakrčenosti v mišicah in okorelosti v sklepih? Razpoloženje niha, utrujenost je pogosta, volja pa vedno manjša? Naj bolečine in slabo počutje ne postanejo del vsakdana do te mere, da jih smatrate kot normalne.

Vabimo vas, da se vključite v program, ki vam za malo vloženega časa, da največ. Za vas smo oblikovali program BODY@WORK, ki sledi zdravstvenim smernicam za izboljšanje počutja, deluje na celoten organizem, vzame malo časa, deluje preventivno in kurativno, vas motivira k spremembam in vzame le 15 minut dnevno. Pripravili smo 13 tedenski program vadbe doma ali delovnem mestu, usmerjen v sprostitev, raztezanje in krepitev specifičnih regij telesa. Prav tako smo poskrbeli  za motivacijski del, s katerim ste korak bližje dolgotrajnim spremembam svojih navad, ki so vas primarno pripeljale do trenutnega stanja.

Program zajema več kot 60 video ter avdio vsebin, tekstovni zapis vsake vaje ter seveda našo podporo. Program vam bo pomagal na poti do:

  • boljšega počutja,
  • zmanjšanja bolečin,
  • odličnega zavedanja svojega telesa,
  • povečane zbranosti,
  • večje samozavesti,
  • vztrajnega optimizma in
  • večje motivacije.

Nakup programa opravite TUKAJ.

Za vsako spremembo je potrebno imeti čas, motivacijo, disciplino ter predvsem kostantnost. Dolgoročni rezultat namreč lahko pričakujete zgolj ob zavedanju, da je moč navade velika, a njena sprememba ključ do uspeha.