Programi predstavljajo 45 minutne kontinuirane treninge v malih skupinah z najvec 6 vadečimi.

Vsako vadbeno enoto se uporabijo drugi rekviziti, s čimer zadostimo principu raznovrstnosti pa tudi zabave. Priporoča se vsem, ki so že imeli izkušnjo z body tehniko, pilatesom, jogo, aerobiko, plesom ali drugo aktivnostjo, v primeru, da nimate nobenih težav in bolečin (razen v primeru posebnih skupinskih programov, ki so opisani nižje). V nasprotnem primeru je potrebna vključitev na prvo individualno uvajalno uro s ciljem osvojitve pravilnega gibanja telesa, določitve ciljev in izbire ustreznega programa.

Bolečina je ena izmed najpogostejših vzrokov narušenega zdravja. A prav v njej se skrivajo pomembna sporočila. Zunanjost je lahko odlična le, če (s)poznamo in negujemo občutke globje od površinskih mišic. Tako bomo spoznali modrost lastnega telesa. Prav zato smo oblikovali specifične skupinske programe, s katerimi boste lažje dosegli sozvočje telesa na vseh nivojih – celičnemu, organskemu, hormonalnemu in nenazadnje tudi na fizičnem.

SPECIFIČNI SKUPINSKI PROGRAMI (45-55 minut)

FITT+VOICE PROGRAM za ženske je avtorski koncept Barbare Tavčar, v katerem združuje principe premišljenega, usmerjenega in pozornega gibanja (mindfulness) ter skrbno izbranih zvokov za vzpodbuditev željenih procesov obnove in regeneracije. Zvočna terapija se vse bolj uporablja kot popoln dodatek obstoječi medicinski praksi, saj njene učinke podkrepi in pospeši. V našem programu z namenom obnove, regeneracije in povečane vitalnosti uporabljamo zvoke, ustvarjene po Blackbird metodi, vse s ciljem izboljšati hormonsko ter organsko delovanje organizma ter povečati pozornost in koncentracijo na svoje telo, saj je prav slednje v sodobnem času pogosto izgubljeno. Vabljeni na popolnoma drugačno gibalno izkušnjo, ob kateri boste v polnosti izkusile vse dobrobiti časa, ki je izključno namenjen vam.

Vsaka komponenta programa se smiselno zaokroži vsake 3 mesece, v tem obdobju se srečujemo ob fiksnih 55-minutnih terminih, enkrat tedensko. Termine si oglejte TUKAJ (se spreminjajo). Izpolnite spodnji kontaktni obrazec, na podlagi katerega vas bomo poklicali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Izmojstrite svojo pozornost in koncentracijo, usmerite jo v svoje telo in na ta način izmojstrite občutek prisotnosti “tukaj in sedaj”.

CELOSTNO ZDRAVJE MEDENIČNEGA DNA je program, ki se lahko izvaja tako v individualni obliki (progresivna problematika), kot tudi v skupini, kjer igra veliko vlogo motivacija in podpora ostalih udeleženk.

3-mesečni program v skupini je usmerjen v celostno zdravje in funkcionalnost mišic medenice. Pomaga pri različnih težavah, kot so prolaps maternice, inkontinenca, občutek šibkosti prednje in/ali zadnje linije medenične diafragme. Vaje, ki jih izvajamo v tem programu so nadgradnja poznanim Keglovim vajam, katerih pogosto vadeči ne izvajajo pravilno ali zadosti dolgo časa. Integriramo mišice stopal, nog, zadnjice in hrbta in seveda vključujemo kontrolo pravilnega dihanja. Pri tem zmanjšamo morebiten pritisk na pudendalni živec in povečujemo prekrvavitev in mobilnost ledveno-medeničnega področja. Pristop se je pokazal kot izredno učinkovit tako pri moški, kot tudi ženski populaciji, največji rezultati pa se kažejo tudi pri izboljšani kvaliteti intimnega in socialnega življenja.

3-mesečni program vključuje:

  • 90 minutni spletni webinar o osnovah medeničnega predela ter pojasnitvi osnovnih principov vadbe
  • 12 srečanj/1x tedensko v dvorani po 45 minut
  • 1x individualni trening kot priprava za napotke za “domači trening”

Cena: 213,00 EUR za enkratno plačilo

Cena za plačilo preko trajnika: 235,00 EUR (vezava 2-4 meseca)

Neuravnoteženost simpatičnega in parasimpatičnega živčnega sistema, sedeči način življenja, pretirana telesna teža ter nepravilno gibanje, spuščena in nefunkcionalna stopala ter slaba telesna drža in napačno dihanje, so največji dejavniki, ki vplivajo na porast medenične problematike. Pristopite k reševanju tovrstne problematike celostno!

ZDRAVILNE MOČI VAGUSNEGA ŽIVCA ZA OPTIMALNO ZDRAVJE je 3-mesečni program, ki se priporoča vsem, ki imate težave s pojavnostjo simptomov, opisanimi v spodnji slikici. V programu sistematično prepletamo gibanje ter zvok in vplivamo na vagusno razbremenitev ter ustrezen tonus. Za izboljšanje počutja, zmanjšanje vnetij, pomiritev nevrološkega sistema, uravnoteženje črevesne mikrobiotike in vzpodbuditev imunskega sistema je naš cilj znotraj programa čim bolj okrepiti povezanost vagusnega živca z našim energetskim telesom, notranjimi organi ter endokrinim sistemom.

Program priporočamo vsem starostnim skupinam ter obema spoloma.

3-mesečni program vključuje:

  • 60 minutni webinar o osnovah delovanja živca Vagus in ter pojasnitvi osnovnih principov vadbe
  • 12 srečanj/1x tedensko v dvorani po 45 minut
  • 1x individualni trening kot priprava za napotke za “domači trening”

Cena: 213,00 EUR za enkratno plačilo (možno tudi plačilo z BON21)

Cena za plačilo preko trajnika: 235,00 EUR (vezava 2-4 meseca)

Spoznajte moč in vlogo vagusnega živca v boju z virusi in kroničnimi boleznimi.

INVERZNI TRENINGI NA GRAVITY NIHALU se priporočajo vsem, tudi ljudem z večjimi mišično-sklepnimi težavami. Njegova odlika je v inverznih položajih, ki na telo delujejo razbremenjujoče, saj sila telesa deluje v enako smer, kot sila gravitacije. Pozitivni učinki gravitacije pa se kažejo tudi v boljšem možganskem delovanju, celični regeneraciji, pomlajevanju in podobno. V studiu ga izvajamo v obliki skupinskih treningov, eden izmed najbolj priljubljenih rekvizitov pa je tudi v sklopu polindividualnih ter individualnih treningov.

Predlagamo, da si ogledate urnik ali pa nas kar kontaktirate na 040 390 141 ali pa izpolnite spodnjo prijavnico (ki je za vas popolnoma neobvezujoča).

FITT+ HIT – SPECIFIČNI TRENING MOČI je eden izmed najučinkovitejših načinov za spopadanje s sarkopenijo in njenimi posledicami. Raziskave so pokazale, da reden trening moči ne le da izboljšuje mišično maso in moč, ampak tudi zmanjšuje telesno maščobo, izboljšuje kognitivne funkcije in duševno zdravje, zmanjšuje tveganje za kronične bolezni kot so srčno-žilne bolezni, diabetes tipa 2 in različne oblike rakavih obolenj. Prav tako zmanjšuje vnetja v telesu, ki so pogosto povezana z različnimi kroničnimi boleznimi, ter izboljšuje kardiovaskularno zdravje in kostno gostoto. Z rednim treningom moči se lahko celo v poznih letih znatno izboljša fizična funkcija in splošno stanje zdravja, kar omogoča starejšim večjo samostojnost in boljšo kakovost življenja. Trening moči je zato ključna komponenta, če želimo ohraniti zdravje in vitalnost v vseh življenjskih obdobjih, še posebej pa je pomemben v boju proti posledicam sodobnega sedečega življenjskega sloga.

Zavedamo se pomembnosti in vpliva mišične moči na vse aspekte našega zdravja. Zato smo oblikovali program FITT HIT, program usmerjen v trening moči na izjemno učinkovit in časovno efektiven način. Rezultati številnih študij so pokazali, da z ustrezno obliko treninga lahko izjemno učinkovito izboljšamo mišično moč že v zelo kratkem času. Sploh ni potrebno trenirati 5-krat tedensko po uro in pol v fitnesu. Če je trening izveden na pravi način sta dovolj že 1-2 za polovico krajša treninga na teden.

Oglejte si urnik ali pa nas kontaktirajte na 040 390 141 oziroma izpolnite spodnjo prijavnico (ki vas ne obvezuje k nakupu)

“You can never go wrong, if you going strong”

Sami naredimo malo, skupaj lahko ogromno. Izkoristite moč podpore, ki jo lahko nudi le skupina istomislečih.