Vse simptome utrujenosti, bolečin, nezadovoljstva v telesu, neprestanih bolezni,…. razumemo kot velik klic na pomoč. Zato nam je izredno pomembno ne pridobivati znanja le iz področij gibanja in tretiranja “fizičnega telesa”, temveč se odpiramo tudi znanjem drugih holističnih metod.

Tako je tudi nastal Barbarin avtorski koncept FITT+ masažnega tretmaja, ki združuje ročno masažo telesa in personalizirano zvočno terapijo.

Zvok je preprosto a učinkovito in močno orodje za obnovitev organizma s ponastavitvijo misli in uravnoteženjem vaših čustev. Je ključ do samokontrole. Je medicina prihodnosti. Učinki zvoka so znanstveno podkrepljeni, zato ni na njem čisto nič abstraktnega in za njegov učinek ne potrebujete “vanj verjeti”. 

Medtem, ko se roke maserja usmerijo v sprostitev mišičnega sistema in vzpodbujanja regeneracije vseh mehkih tkiv, istočasno zvočni terapevt vzpodbuja uravnoteženje živčnega sistema in poskrbi za globoko sprostitev čustvenega, mentalnega in energijskega telesa.

Gre za povsem edinstven tretma z dvema terapevtoma, ki ga ni možno izkusiti nikjer drugje.

Prepustite se rokam maserja ter zvočnega terapevta in se odprite izkušnji, ki bo celovito podprla fizično, čustveno, mentalno in vaše energijsko telo.

FITT+ masažni tretma v trajanju 50-60 minut (odvisno od intenzivnosti in trajanja problematike) se priporoča vsem (z izjemo epileptikom ter nosečnicam v prvem tromesečju, ki potrebujejo dodatno predhodno obravnavo). Zvočna terapija je odlično orodje za lajšanje in odpravo stanj, kot so utrujenost, razdražljivost, nemotiviranost, anksioznost, soočanje z bolečino (tudi nevralgično), stanja stresa, slabega spanca, menstrualnih težav,…. vkomponirana masaža telesa pa bo pravi balzam za utrujen in zakrčen mišični sistem ter sklepno togost.

Cena masažnega tretma-ja znaša 94,00 EUR.