FITT+ holistični pristopi h gibanju je koncept, ki se odlično dopolnjuje z našim prostorom. V primerjavi z velikimi in pogosto hrupnimi fitness centri, tu iščemo protiutež statičnemu, stresnemu in pogosto preintenzivnemu načinu življenja. Ob vstopu v vadbeni prostor vas bodo preplavili skrbno izbrani zvoki, ki jih je za nas ustvarila Petra Crnetić, zvočna terapevtka in glasbena producentka (Zagreb, Hrvaška). Zvoki, producirani po načelih Blackbird metode, bodo vplivali na povečano pozornost in koncentracijo na vaše telo ter tako še dodatno podprli učinke vadbe. Nato pa vas bo strokovno usposobljen kader inštruktorjev s skrbno načrtovanim treningom ter obilo pozitivizma motiviral, nadzoroval in skrbel, da bo vaš rezultat neizogiben.

FITT+

Pri izbiri pravega vadbenega programa je potrebno upoštevati frekventnost vadbe (F), intenzivnost (I), tip vadbe (T) ter čas (T – time) , ki ga v specifično gibanje želite vložiti. Vendar to niso edini kriteriji za dolgoročen uspeh. Potrebna je tudi vaša pozitivna naravnanost, želja po spremembi, motivacija za vztrajanje in razumevanje, kako telo deluje in kako mu v danem trenutku lahko pomagate.

Naše poslanstvo je raziskovati, izobraževati sebe in ozaveščati vas, odkrivati vzroke vaših neravnovesij, biti odprti za aktualna znanja kineziološke stroke ter slediti raziskavam različnih področij. Zato ne sledimo nobeni posebni predpisani tehniki, temveč razvijamo lastno. Pri tem poleg gibanja uporabljamo še eno močno orodje za vzpostavitev ravnovesja – to je zvok. Glasba je oblika umetnosti, katere medij sta zvok in tišina. Model zdravljenja z zvočnimi frekvencami temelji na principu resonance. Če ste zdravi pomeni, da vaš “orkester” telesa igra v sozvočju, v svoji naravni frekvenci. V človeškem telesu ima vsak organ, kost, tekočina in tkivo svojo resonantno frekvenco. V primeru, da določen del telesa ni v svoji naravni vibraciji, se s primerno frekvenco ali njenimi kombinacijami vanjo lahko vrne.

Vabljeni, da doživite združeni učinek dveh popolnoma naravnih orodij – kretnje in zvoka.

Poskrbi za svoje telo – edino mesto, kjer bivaš celo življenje.