Individualni trening je strukturiran, načrtovan in ciljno usmerjen trening, ki je v vsakem delu vadbene enote prilagojen vašim sposobnostim, željam in potrebam. V primerjavi z ostalimi aktivnostmi je njegova posebnost v angažiranosti inštruktorja, ki vas vodi s taktilnimi in verbalnimi asistencami ter pri tem uporablja širok in pester nabor pripomočkov in rekvizitov, zaradi česar boste vsakič znova postavljeni pred nov vadbeni, mentalni in čustveni izziv.

Ni pomembno ali je bolečina posledica dolgotrajnega sedenja, nepravilnega aktiviranja struktur, čustvene preobremenjenosti, poškodbe ali nezdravega načina življenja. Naša naloga je odkriti vzrok, odpraviti šibkosti, okrepiti globoke strukture in organizem uravnovesiti na vseh nivojih. Naš cilj ni popolnost, temveč doseči, da bo vaše vsakodnevno gibanje čim bolj pravilno, predvsem pa optimalno in varno. Individualni program je varen način, kako vse to doseči.

Individualni trening v trajanju 60 minut priporočamo vsem starostnim skupinam.

Tekom vadbene enote vas bomo učili pravilnega dihanja, pomena pravilne telesne drže in funkcije globokih struktur, ki so ključnega pomena za vaše psihofizično zdravje, vitalnost in lepoto. Na treningih se boste srečali z zahtevnimi vajami za celotno telo (od stopala do glave) in tudi naučili, kako odgovorno skrbeti za zdravje vaših organov in hormonov.

OBLIKOVALI SMO VEČ PRISTOPOV, PRILAGOJENIH VAŠEMU ZDRAVJU, POTREBAM ter CILJEM, pri katerih si pomagamo z različnimi pripomočki, rekviziti in specialno dizajniranimi napravami:

Individualni program TERAPEVTSKE NARAVE priporočamo pri bolečinah mišično-skeletnega sistema, slabi telesni drži, poškodbah, bolečinah v hrbtu, inkontinenci,.. Prične se z uvodno uvajalno uro pri Barbari Tavčar (več kot 20 let izkušenj) ali Žigi Miščeviču (več kot 10 let izkušenj). Prve rezultate boste opazili po 2-4 vadbenih enotah, odvisno od intenzivnosti težave. Pogosto tovrstni pristop kombiniramo z manualnimi terapijami ter terapijami, kjer si za vzpostavitev ravnovesja pomagamo z zvokom, LED terapijo in drugimi specifičnimi metodami.

Individualni program REKREATIVNO-ŠPORTNE NARAVE se priporoča za izboljšanje kondicijskih sposobnosti ter za oblikovanje telesa. Tovrstni program vam priporočamo tudi v primeru, ko vam način življenja ne omogoča konstantnega rednega termina v skupini, temveč imate malo razpoložljivega prostega časa in iščete vadbeni pristop, ki vam bo prinesel optimalen rezutlat za malo vloženega časa.

Individualni program FITT+VOICE je popolnoma drugačen pristop od klasičnega. Je avtorski koncept Barbare Tavčar, pri katerem kretnja ni točno določena, saj jo vodijo vaši občutki ter vaša čutenja. Združuje principe premišljenega, usmerjenega in pozornega gibanja ter skrbno izbranih zvokov za vzpodbuditev željenih procesov obnove in regeneracije. Vsaka vadbena enota je individualno programirana in jo smiselno sestavljata gibalni del ter zvočna terapija. FITT+ VOICE v individualnem pristopu priporočamo za vsa stanja utrujenosti, izčrpanosti, padca motivacije, nihanja razpoloženja, kot tudi pri resnejših zdravstvenih težavah in obolenjih, medenični problematiki,….

Imate vprašanje ali pa se želite dogovoriti za individualni termin? Pokličite nas na 040 390 141 ali pa izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

Privoščite telesu nežno a globoko stimulirajočo vzpodbudo za nov začetek.