Želimo si, da bi bil tudi skozi vaš pogled naš center osebni prostor, kjer vadba postane užitek. Zato smo na tem mestu zbrali vse pomembne informacije vezane na organizacijo terminov vadb, koriščenje in plačevanje obiskov in podobno.

POMEMBNI KONTAKTI

040 390 141 – mobilna številka FITT+ recepcije (za prijavo/odjavo ter vse informacije, vezane na treninge in dogodke našega centra). Številka je enotna tako za potrebe vadbenih programov, kot vse informacije, vezane na WELLNESS.

040 784 131 – mobilna številka Barbare Tavčar (za morebitna strokovna vprašanja)

info@fittplus.si – enako kot mobilna številka  FITT+ recepcije

barbara@fittplus.si – enako kot številka Barbare Tavčar

VADBENI PROGRAMI

PRVI OBISK ter UVAJANJE

Če naših programov še niste preizkusili (torej vas tudi nimamo v naši bazi podatkov) ali pa jih niste obiskovali več kot eno leto je obvezna UVAJALNA URA, v trajanju 45-55 minut, ki jo opravite pri Barbari Tavčar (več kot 20 let izkušenj).

Cilj uvajalne ure je seznanitev s principi vadbe, pregled telesne drže in funkcionalnosti ter določitev ciljev in izbira najustreznejšega programa. Uvajalna ura predstavlja dober temelj za vključitev v skupinske ter polindividualne programe in je obvezna tako za priključitev k treningom v dvorani ali spletu.

Uvajalna ura je plačljiva, nanjo se je potrebno prijaviti. Prijavo opravite direktno v prostorih našega studia, preko mobilne številke 040 390 141, e-pošte info@fittplus.si ali preko spletnega kontaktnega obrazca.

SPLOŠNO O NAŠIH VADBENIH PROGRAMIH

REZERVACIJE

Po predhodni rezervaciji si izberete željeni termin skupinske, polindividualne ali individualne vadbe. Rezervacijo lahko opravite osebno na recepciji studia, po telefonu ali elektronski pošti. Enako velja za vse spletne vadbe.

Vse vadbe lahko rezervirate tolikokrat, kolikor imate zakupljenih obiskov (enkratni obisk, paket 4, 8 ter 24 ter 80 vadb).

Vse storitve so plačljive v naprej, karta prične veljati s prvim obiskom in ni vezana na koledarski mesec. Kupljena karta ter veljavna letna vpisnina pa sta tudi pogoj, da koristite ugodnost rezervacij ter ostalih akcij, ki so vezane na aktivno članstvo.

ODJAVE (velja za vadbe v centru ter po spletu)

Vse karte so časovno omejene, njihova veljavnost prične veljati s prvim obiskom. V primeru, da se na rezervirani termin ne morete odzvati, ga lahko brezplačno odjavite do 24 ur pred vadbo.

Odjava od vadbe v manj kot 24 urah pred začetkom, brezplačno ni več mogoča, saj se vam obisk avtomatsko odšteje od zakupljene karte.  Vam pa v tem primeru ponudimo možnost, da v času veljavnosti karte svoj zamujeni obisk nadoknadite v enem izmed spletnih terminov (posnetek vam bomo tudi posredovali po e-pošti, z omejenim časovnim dostopom) ali pa se dogovorite za nadomestni termin. V primeru slednjega velja, da tovrstni obisk lahko nadomeščate znotraj tekoče sezone ter ob veljavni karti.  V primeru pravočasne odjave se na recepciji lahko dogovorite za rezervacijo drugega, nadomestnega termina, vendar bodite pozorni na veljavnost karte.

Neizkoriščenih obiskov po zapadli veljavnosti karte, ni možno koristiti, kljub pravočasnim odjavam.

Vse odsotnosti obvezno sporočate na e-naslov info@fittplus.si ali s sms sporočilom na info številko (v tem primeru zabeležen čas posredovanja e pošte ali sporočila, morebitno slabo voljo ob zaznambi obiskov, zmanjša na minimum :))

ČAKALNA VRSTA

Kadar so mesta za posamezno uro skupinske ali poliindividualne vadbe zasedena, se je možno prijaviti v čakalno vrsto. Rezervacijo za čakalno vrsto uredite osebno na recepciji studia ali pa preko ostalih kontaktnih možnosti (mobitel, e-sporočila). Sporočilo za rezervirano mesto prejmete preko smsa ali e-sporočila, prav tako pa vas bomo o sprostitvi mesta obvestili takoj, ko se mesto v željenem terminu sprosti.

V kolikor sprejmete rezervacijo tovrstnega termina in se vadbe ne udeležite, se vam obisk šteje od karte enako, kot je opisano v segmentu “ODJAVE”.

NAKUP ter VELJAVNOST KART

Storitev lahko kupite na recepciji studia, kjer je možno gotovinsko plačilo. Vse cene, razen če ni drugače opredeljeno, vsebujejo DDV. Plačilo je možno tudi preko spletne banke, na podlagi predhodno poslanega računa. V izjemnih, v naprej določenih primerih, se račun izda naknadno, po prejemu plačila na TRR račun našega podjetja.

Vsaka karta ima omejeno časovno obdobje veljavnosti in sicer:

 • paket 4 ter 8 vadb veljavnost 40 dni od prvega obiska v paketu
 • paket 12 ter 24 vadb veljavnost 110 dni od prvega obiska v paketu
 • paket 80 vadb veljavnost eno leto od prvega obiska v paketu.

Po preteku veljavnosti karte neporabljene ure propadejo.

Neizko­riščene ure v studiu lahko porabite po preteku veljavnosti izključno z zdravniškim opravičilom, vendar tudi tukaj velja omejitev na tekočo sezono (september – september).

Zaželeno je, da nam odsotnost vedno javite vnaprej, s čimer bomo mi lahko načrtovali število prostih mest za posamezni termin ter se tudi seznanili z razlogom vaše odsotnosti.

Kupljena karta ni ­prenosljiva na druge osebe (razen letne karte). Vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče.

“LUNCH” TERMINI

V času najmanjše zasedenosti dvorane (13.00 – 15.00) imate možnost nakupa “LUNCH” karte. Karta v tej časovnici je cenovno ugodnejša za 15% (velja za redne in predsezonske cene). Veljavnost karte je enaka kot pri vseh enakih ostalih storitvah (npr. karta s 4 obiski za FITT HIT velja 40 dni, enako velja za karto, ki je kupljena za LUNCH hit program). 

Storitve, ki jih je v tej časovnici možno kupiti po znižani ceni, so pred imenom storitve označene z besedo “LUNCH”

Možnost nadomeščanja je omejena izključno na termine v tem časovnem okvirju!

IZREDNE RAZMERE

V primeru kakršnihkoli izrednih razmer, kjer je ogroženo delovanja centra (npr. zaprtje centra zaradi corona situacije ali drugih izrednih razmer) se karte za obdobje zaprtosti avtomatično podaljšajo, razen v primerih, ko ponudnik storitev ponudi vsaj eno alternativno obliko sodelovanja. Pod alternativne oblike sodelovanja se štejejo spletne vadbe, individualni posnetki vaj, menjava vrednosti karte za drugo možno storitev v ponudbi in podobno. V tem primeru se vsaka kupljena karta lahko podaljša le v okviru določenih splošnih pravil podaljševanja (opisano v segmentu “nakup in podaljševanje”)

SPLOŠNO O PRAVILIH NAŠEGA FITT+ vadbenega CENTRA

Letna vpisnina se obračuna vsakemu vadečemu enkrat letno in velja za obdobje september – september, ne glede na datum plačila.

V naših prostorih ločujemo odpadke, zato vas prosimo, da vse odpadke odložite v ustrezne koše.

Ob vstopu v poslovno stavbo se najprej oglasite na recepciji studia (kletni prostor), nato pa se v natikačih ali supergah odpravite v vadbeni prostor (pritličje). Ker se v dvorani po vsej verjetnosti ne boste nahajali sami upoštevajte, da ste vstopili v prostor, kjer se v ozadju ves čas vrtijo specifični zvoki, ki dokazano delujejo na izboljšanje vaše pozornosti in koncentracije, zato naj bo vaš govor čim bolj na sobni jakosti (seveda to ne velja, ko se na ves glas zasmejete iz srca :)).

Vsi pripomočki, blazine ter naprave so vam, v času vašega treninga, na razpolago. Prosimo vas, da z vsemi pripomočki, napravami, kot ostalo opremo ravnate kot vesten gospodar.  Za dodatno zaščito pri vadbi na blazinah obvezno uporabite večjo brisačo. V primeru, da brisače nimate, vam lahko zaračunamo uporabnino naših brisač.

Zaradi zagotavljanja večje varnosti in preprečevanja okužb (predvsem vezano na COVID – 19) vas prosimo, da upoštevate priporočila NIJZ (ki jih po potrebi in glede na trenutno stanje lahko spreminjamo):

 • pogosto si umivajte ter razkužujte roke,
 • na vadbo hodite zdravi in brez vidne okužbe.

Vedno se o težavah z nami pogovorite in imejte v mislih, da v primeru bolečin počitek ni vedno prava izbira. Glede na težave in vaše počutje, vam bomo priporočali najboljšo možnost, vendar upoštevajte, da naša priporočila in nasveti niso medicinske narave. Priporočamo, da se v primeru težav, vedno pogovorite tudi z zdravnikom. 

PRAVILA ZAPRTE FACEBOOK SKUPINE 

Trenutno je facebookova skupina FITT+skupnost za zdravo življenje brezplačnega tipa, vanjo pa se lahko vključi vsak, ki odda svojo namero.

Spodbujamo vaša vprašanja. Če imate katerokoli vprašanje, ki se nanaša na gibanje, zdravje ali dobro počutje, z njim nikar ne odlašajte.

Samopromocija, neželene vsebine in nerelevantne povezave niso dovoljeni. Tudi deljenje vsebin drugih avtorjev brez njihovega dovoljenja ni dovoljeno. Vsa vsebina, ki se objavlja in deli znotraj skupine, tu tudi ostane. Kakršnokoli deljenje vsebin drugje, brez dovoljenja avtorjev ni dovoljeno in bo ustrezno obravnavano. Na vsako takšno kršitev se bomo odzvali z opozorilom ter v primeru nadaljnjega neupoštevanja z izklučitvijo iz skupine (preostanka veljavne članarine v tem primeru ne vračamo)

Komunikacija v skupini naj bo spoštljiva. Kakršno koli ustrahovanje, spodbujanje nasilja in sovražni govor niso dovoljeni in so lahko razlog za takojšnjo izključitev.

Plačilni pogoji

Članstvo je brezplačno.

FITT WELLNESS CENTER

Center se nahaja na lokaciji Glavna cesta 2, Naklo (prostori Hotela Marinšek). 

OB PRVEM OBISKU

Ob prvem obisku sveta savn ali pa izbrane terapije/masaže, vas bomo prosili za izpolnitev splošnega obrazca. Poleg vaših osebnih podatkov, obrazec vsebuje tudi vprašanja, vezana na vašo preteklo in trenutno anamnezo. Vprašalnik je za nas izključno informativne narave in ga bomo uporabili predvsem za to, da vam bomo podali čim bolj osebne informacije, s pomočjo katerih bo vaše preživljanje dragocenega prostega časa pri nas, še bolj varno. V nobenem primeru izpolnitev obrazca ne prenaša na ponudbnika storitev nikakršne odgovornosti. 

REZERVACIJA IN PLAČILA

Predhodna rezervacija termina je edini način, ki vam 100% zagotavlja prosto mesto in izbiro željenega termina. Rezervacijo opravite na kontakte, omenjene na začetku tega dokumenta. Ob rezervaciji (razen v posebnih primerih, kot so organizirani dogodki ali več dnevni programi) plačilo ni potrebno, vas pa vljudno prosimo, da nam morebitno odsotnost takoj sporočite. 

Storitve vam bomo zaračunali v naprej. 

PRAVILA SAVNANJA

Da bo preživljanje prostega časa pri vas, vam v čim večji užitek, priporočamo, da v savno ne hodite s polnim želodcem ter pred, med in takoj po savnanju ne uživate opojnih substanc. 

V počivalnici JE OMEJENA uporaba mobilnikov. Želimo, da se v tem času zunanji svet umakne in notranji zbudi. Prosimo vas, da čim bolj zmanjšate svetlobo na mobilnikih in preprečite, da bi bila moteča za ostale uporabnike, prav tako ni dovoljeno poslušanje glasbe na mobilnikih ipd (lahko poslušate s slušalkami). 

V savno in ostale terapije pridite IZKLJUČNO ZDRAVI. 

V samo savno vstopate goli in brez dodatkov (npr. verižica, kopalke,…) Uporabite brisačo ali rjuho. Nekaj od tega je tudi obvezno kot podlaga na ležalnikih. 

Poslušajte svoje telo. Predlagamo, da se savnate največ 15 minut in dvakrat toliko časa preživite v počivalnici. Celoten cikel ponovite 2 do 3-krat. 

V savni je zaželjena tišina. 

Za vse ostale napotke, s katerimi bo vaše savnanje še bolj učinkovito, sledite člankom in informacijam na naši spletni strani, socialnih omrežjih – seveda pa so vam na volji tudi v prostorih wellnessa. 

PRAVILA, VEZANA NA TERAPIJE IN MASAŽE

Na masaže in terapije pridete zdravi, brez znakov kožnih in nalezljivih bolezni. V primeru zadnjega vas ima terapevt pravico zavrniti in prenaročiti na drug termin. 

DARILNI BONI

Za vse storitve wellness ponudbe je možno kupiti tudi darilni bon. Slednji je lahko vrednostni ali storitveni. Prenos darilnega bona na drugega ponudnika ni možen, po zapadli veljavnosti darilnega bona ni možno izkoristiti. 

POGOJI POSLOVANJA (velja za celoten center in vse lokacije)

KAKO RAVNATI V PRIMERU PRITOŽBE

Kot ponudnik se trudimo spoštovati zakonodajo o varstvu potrošnikov. V primeru, da ima kupec oziroma uporabnik storitev težavo, se obrne na ponudnika preko elektronske pošte barbara@fittplus.si ali telefona 040 784 131. Vedno lahko kupec svojo pritožbo na poleg predstavljena kontakta, pošlje tudi na naslov podjetja (TEOAEL d.o.o., Hrastje 155, 4000 Kranj).

Kot ponudnik se obvezujemo, da se bomo na vsako pritožbo odzvali v roku 7 delovnih dni, pojasnili nastalo situacijo in predlagali kako težavo, pritožbo ali spor rešiti. Po najboljših močeh si prizadevamo k mirni in sporazumni rešitvi težav in sporov.

ČESA NE TOLERIRAMO OZIROMA KAJ PREPOVEDUJEMO

 1. V vadbenih prostorih mobilniki niso zaželjeni, v wellness prostorih je njihova uporaba omejena (kot opisano).
 2. Sezujete in preoblečete se v garderobi.
 3. V wellness prostore vstopate bosi, v telovadnico vstopate z namensko obutvijo ali v nogavicah.
 4. Prosimo, da na svojih treningih in terapijah brisačke, stekleničke in druge osebne predmete odlagate na za to pripravljena mesta.
 5. Za vse uporabljene pripomočke in lastnino skrbite kot dober gospodar. Predvsem bodite previdni v primeru nošenja nakita (prstani), saj slednji lahko poškoduje predvsem blazine.
 6. Prostori niso prilagojeni mlajšim otrokom. Seveda lahko pridete na vadbo tudi z otrokom, mlajšim od 5 let, vendar vas prosimo, da poskrbite za njegovo varnost. V wellness prostorih je dovoljen vstop otrokom, starejšim od 12 let.
 7. V vseh prostorih je prepovedano kajenje.

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte ali telefona. Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se obvezuje, da se bo v roku sedmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka. Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

KOMUNIKACIJA Z VAMI

Z vašimi podatki, ki nam jih zaupate ob vpisu (vpisni list vsebuje informacije, kot so vaše ime, priimek, e-naslov, tel.kontakt) ter podatke, ki nam jih zaupate kadarkoli v času našega sodelovanja, skrbno rokujemo. Podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam in jih ne razkrivamo.

Prav tako bomo z vami stopli v stik preko e-naslova ali telefona samo za namene poslovne komunikacije, kamor uvrščamo komuniciranje vezano na termine, plačila in druge aktivnosti podjetja.

AVTORSKE PRAVICE

Posnetki, fotografije in celotna vsebina, objavljena na spletnem mestu https://fittplus.si so last podjetja TEOAEL – Akademija športa in sprostitve d.o.o. so v celoti last podjetja ter tako predmet avtorske zaščite in/ali drugih oblik intelektualne lastnine.

Vse vsebine, ki so objavljene na istem e naslovu, so namenjene izključno za osebno rabo (niso medicinski nasvet) in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, kakorkoli razmnoževati, ponovno objavljati, ponovno pošiljati ali na kakršenkoli drug način uporabljati v komercialne namene. To je dovoljeno le v primeru izrecnega dovoljenja s strani podjetja TEOAEL – Akademija športa in sprostitve d.o.o.

Vsebina spletne šole “FITT VIVA – kjer se začne skrb za telo” je dostopna uporabnikom, ki so za to storitev izvedli plačilo. Opominjamo, da kakršnokoli deljenje uporabniškega imena in gesla ali vsebin, predstavlja kršenje avtorskih pravic podjetja TEOAEL – Akademija športa in sprostitve d.o.o.

Splošna pravila in pogoji poslovanja so bili nazadnje posodobljeni: avgust 2023