Želimo si, da bi bil tudi skozi vaš pogled naš center osebni prostor, kjer vadba postane užitek. Zato smo na tem mestu zbrali vse pomembne informacije vezane na organizacijo terminov vadb, koriščenje in plačevanje obiskov in podobno.

POMEMBNI KONTAKTI

040 390 141 – mobilna številka FITT+ recepcije (za prijavo/odjavo ter vse informacije, vezane na treninge in dogodke našega centra)

040 784 131 – mobilna številka Barbare Tavčar (za morebitna strokovna vprašanja)

info@bodytehnika.si – enako kot mobilna številka PBS recepcije

barbara@bodytehnika.si – enako kot številka Barbare Tavčar

PRVI OBISK ter UVAJANJE

Če naših programov še niste preizkusili (torej vas tudi nimamo v naši bazi podatkov) ali pa jih niste obiskovali več kot eno leto je obvezna UVAJALNA URA, v trajanju 45-55 minut, ki jo opravite pri Barbari Tavčar (več kot 20 let izkušenj).

Cilj uvajalne ure je seznanitev s principi vadbe, pregled telesne drže in funkcionalnosti ter določitev ciljev in izbira najustreznejšega programa. Uvajalna ura predstavlja dober temelj za vključitev v skupinske ter polindividualne programe in je obvezna tako za priključitev na treningom v dvorani ali spletu.

Uvajalna ura je plačljiva, nanjo se je potrebno prijaviti. Prijavo opravite direktno v prostorih našega studia, preko mobilne številke 040 390 141, e-pošte info@bodytehnika.si ali preko spletnega kontaktnega obrazca.

SPLOŠNO O NAŠIH VADBENIH PROGRAMIH

REZERVACIJE

Po predhodni rezervaciji si izberete željeni termin skupinske, polindividualne ali individualne vadbe. Rezervacijo lahko opravite osebno na recepciji studia, po telefonu ali elektronski pošti. Enako velja za vse spletne vadbe.

Vse vadbe lahko rezervirate tolikokrat, kolikor imate zakupljenih obiskov (enkratni obisk, paket 4, 8 ter 24 ter 80 vadb).

Vse storitve so plačljive v naprej, karta prične veljati s prvim obiskom in ni vezana na koledarski mesec. Kupljena karta ter veljavna letna vpisnina pa sta tudi pogoj, da koristite ugodnost rezervacij ter ostalih akcij, ki so vezane na aktivno članstvo.

ODJAVE (velja za vadbe v centru ter po spletu)

Vse karte so časovno omejene, njihova veljavnost prične veljati s prvim obiskom. V primeru, da se na rezervirani termin ne morete odzvati, ga lahko brezplačno odjavite do 24 ur pred vadbo.

Odjava od vadbe v manj kot 24 urah pred začetkom, brezplačno ni več mogoča, saj se vam obisk avtomatsko odšteje od zakupljene karte.  Vam pa v tem primeru ponudimo možnost, da v času veljavnosti karte svoj zamujeni obisk nadoknadite v enem izmed spletnih terminov (posnetek vam bomo tudi posredovali po e-pošti, z omejenim časovnim dostopom).  V primeru pravočasne odjave se na recepciji lahko dogovorite za rezervacijo drugega, nadomestnega termina, vendar bodite pozorni na veljavnost karte.

Neizkoriščenih obiskov po zapadli veljavnosti karte, ni možno koristiti, kljub pravočasnim odjavam.

Vse odsotnosti obvezno sporočate na e-naslov info@bodytehnika.si ali s sms sporočilom na info številko (v tem primeru zabeležen čas posredovanja e pošte ali sporočila, morebitno slabo voljo ob zaznambi obiskov, zmanjša na minimum :))

ČAKALNA VRSTA

Kadar so mesta za posamezno uro skupinske ali poliindividualne vadbe zasedena, se je možno prijaviti v čakalno vrsto. Rezervacijo za čakalno vrsto uredite osebno na recepciji studia ali pa preko ostalih kontaktnih možnosti (mobitel, e-sporočila). Sporočilo za rezervirano mesto prejmete preko smsa ali e-sporočila, prav tako pa vas bomo o sprostitvi mesta obvestili takoj, ko se mesto v željenem terminu sprosti.

V kolikor sprejmete rezervacijo tovrstnega termina in se vadbe ne udeležite, se vam obisk šteje od karte enako, kot je opisano v segmentu “ODJAVE”.

NAKUP ter VELJAVNOST KART

Storitev lahko kupite na recepciji studia, kjer je možno gotovinsko plačilo ali plačilo s karticami. Vse cene, razen če ni drugače opredeljeno, vsebujejo DDV. Plačilo je možno tudi preko spletne banke, na podlagi predhodno poslanega računa. V izjemnih, v naprej določenih primerih, se račun izda naknadno, po prejemu plačila na TRR račun našega podjetja.

Vsaka karta ima omejeno časovno obdobje veljavnosti in sicer:

  • paket 4 ter 8 vadb veljavnost 40 dni od prvega obiska v paketu
  • paket 12 ter 24 vadb veljavnost 110 dni od prvega obiska v paketu
  • paket 80 vadb veljavnost eno leto od prvega obiska v paketu.

Po preteku veljavnosti karte neporabljene ure propadejo.

Neizko­riščene ure v studiu lahko porabite po preteku veljavnosti izključno z zdravniškim opravičilom, vendar tudi tukaj velja omejitev na tekočo sezono (september – september).

Zaželeno je, da nam odsotnost vedno javite vnaprej, s čimer bomo mi lahko načrtovali število prostih mest za posamezni termin ter se tudi seznanili z razlogom vaše odsotnosti.

Kupljena karta ni ­prenosljiva na druge osebe (razen letne karte). Vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče.

IZREDNE RAZMERE

V primeru kakršnihkoli izrednih razmer, kjer je ogroženo delovanja centra (npr. zaprtje centra zaradi corona situacije ali drugih izrednih razmer) se karte za obdobje zaprtosti avtomatično podaljšajo, razen v primerih, ko ponudbnik storitev ponudi vsaj eno alternativno obliko sodelovanja. Pod alternativne oblike sodelovanja se štejejo spletne vadbe, individualni posnetki vaj, menjava vrednosti karte za drugo možno storitev v ponudbi in podobno. V tem primeru se vsaka kupljena karta lahko podaljša le v okviru določenih splošnih pravil podaljševanja (opisano v segmentu “nakup in podaljševanje”)

SPLOŠNO O PRAVILIH NAŠEGA PBS CENTRA

Letna vpisnina se obračuna vsakemu vadečemu enkrat letno in velja za obdobje september – september, ne glede na datum plačila.

V naših prostorih ločujemo odpadke, zato vas prosimo, da vse odpadke odložite v ustrezne koše.

Ob vstopu v poslovno stavbo se najprej oglasite na recepciji studia (kletni prostor), nato pa se v natikačih ali supergah odpravite v vadbeni prostor (pritličje). Ker se v dvorani po vsej verjetnosti ne boste nahajali sami upoštevajte, da ste vstopili v prostor, kjer se v ozadju ves čas vrtijo specifični zvoki, ki dokazano delujejo na izboljšanje vaše pozornosti in koncentracije, zato naj bo vaš govor čim bolj na sobni jakosti (seveda to ne velja, ko se na ves glas zasmejete iz srca :)).

Vsi pripomočki, blazine ter naprave so vam, v času vašega treninga, na razpolago. Prosimo vas, da z vsemi pripomočki, napravami, kot ostalo opremo ravnate kot vesten gospodar.  Za dodatno zaščito pri vadbi na blazinah obvezno uporabite večjo brisačo. V primeru, da bridače nimate, vam lahko zaračunamo uporabnino naših brisač.

Zaradi zagotavljanja večje varnosti in preprečevanja okužb (predvsem vezano na COVID – 19) vas prosimo, da upoštevate priporočila NIJZ (ki jih po potrebi in glede na trenutno stanju lahko spreminjamo):

  • vstop v prostor in gibanje po recepciji ter garderobah je dovoljen le z masko ali drugo obrazno zaščito,
  • pogosto si umivajte ter razkužujte roke,
  • na naključno izbrane dneve si pridružujemo možnost merjenja telesne temperature,
  • na vadbo hodite zdravi in brez vidne okužbe dihalnih poti.

PRAVILA ZAPRTE FACEBOOK SKUPINE 

Skupina je zaprtega tipa, članstvo v njej plačljivo. Ko potrdimo pridružitev, imate takoj dostop do vseh objavljenih vsebin, v trenutku ko se odločite za prekinitev naročnine, pa se dostop ukine.

Spodbujamo vaša vprašanja. Če imaš katerokoli vprašanje, ki se nanaša na gibanje, zdravje ali dobro počutje, z njim nikar ne odlašajte.

Samopromocija, neželene vsebine in nerelevantne povezave niso dovoljeni. Tudi deljenje vsebin drugih avtorjev brez njihovega dovoljenja ni dovoljeno. Vsa vsebina, ki se objavlja in deli znotraj skupine, tu tudi ostane. Kakršnokoli deljenje vsebin drugje, brez dovoljenja avtorjev ni dovoljeno in bo ustrezno obravnavano. Na vsako takšno kršitev se bomo odzvali z opozorilom ter v primeru nadaljnega neupoštevanja z izklučitvijo iz skupine (preostanka veljavne članarine v tem primeru ne vračamo)

Komunikacija v skupini naj bo spoštljiva. Kakršno koli ustrahovanje, spodbujanje nasilja in sovražni govor niso dovoljeni in so lahko razlog za takojšnjo izključitev.

Plačilni pogoji

Članstvo v skupini je plačljivo. Cilj skupine je ponuditi vsebine, ki bodo s prepletanjem teorije in prakse dale odgovor na vaša najpogostejša vprašanja. Prvo plačilo za vstop v skupino znaša 38,00 EUR (kar predstavlja ceno enega spletnega webinarja), s plačilom omogočimo vstop za prvi mesec. Nato se zaračunava mesečna članarina v višini 18,00 EUR.  V primeru enkratnega plačila, vam dostop za 12 mesecev omogočimo za 180,00 EUR. Na podlagi vašega vprašanja, vam bomo izdali račun in uredili veljavnost članarine.

Veljavnost članarine traja od dneva plačila in istočasne potrditve dostopa v skupino celoten mesec oziroma leto. (Primer: plačilo in dostop v skupino 3.01.2021, članarina mesečna, veljavnost do 2.2.2021)

V primeru kršitev zgoraj napisanih pravil si skrbnik pridržuje pravico izključitve iz skupine brez povrnitve neizkoriščenega dela plačane članarine.