Predavanja so zagotovo način, kako lahko z našimi vsebinami dosežemo širok krog ljudi, ki potrebujejo pomoč in predvsem razumevanje težav na eni strani ter ustrezne enostavne rešitve na drugi. Vedno več posameznikov, podjetij, inštitutov ter drugih organizacij se zaveda pomena preventive ter hitrega in učinkovitega reševanja težav in bolečin. V vseh letih našega obstoja smo opravili več kot 100 krajših in tudi več urnih predvanj, ki so bili v večini popolnoma prilagojeni željam in potrebam naročnikov.

Nekaj imen, ki so nam zaupali izvedbo predavanj in delavnic za zaposlene: Ajpes Slovenija, Zavarovalnica Adriatic d.d., Iskra Mehanizmi d.o.o., Genis d.d., Borzen d.d., Britanska Ambasada, Krka d.d., Meltal d.o.o. in drugi

Absentizem z delovnega mesta za delovne organizacije predstavlja resen problem, povezan z visokimi stroški delodajalca in nižjo delovno učinkovitostjo zaposlenih, zato so naša predavanja in delavnice usmerjene v preprečevanje, odpravljanje ter obvladovanje bolečin ter vedno podkrepljene z učinkovitimi praktičnimi rešitvami.

NAŠE SODELOVANJE PO KORAKIH

Vedno zavzemamo stališče, da je potrebno razumeti težavo oziroma bolečino (simptom), za ustrezno odpravo pa je potrebno razumeti posameznika, poiskati vzrok nastalim neravnovesjem ter nato predstaviti ustrezne rešitve.

Zato se naše sodelovanje z naročnikom prične s pogovorom o želeni temi, okvirni analizi stanja zaposlenih in ciljih, ki jih s predavanji naročnik želi doseči. Radi imamo majhne skupine (do 30 oseb), kjer lahko več časa namenimo tudi odgovorom na specifična, individualna vprašanja. Sama predavanja so vedno podprta s praktičnimi rešitvami, kjer sledimo načelu uporabnosti, kvalitetnih informacij in njihove hitre vključitve v vsakodnevno prakso. Ne glede na naročnikovo izbrano temo, je naš cilj vedno doseči proces zdravljenja ter usmerjanje slušateljev na pot boljšega počutja in inteligentnega gibanja, ki bo preprečilo poškodbe, bolečine in druge težave. Pri tem igrajo pomembno vlogo tudi izročki, ki jih prejme vsak udeleženec.

V ŽIVO ALI PREKO SPLETA

Vse naše vsebine predavanj se lahko organizirajo tudi v spletni različici. Slednja bo ob specifičnih tematikah zaradi lažlje sledljivosti postregla z nekoliko manj praktičnih vsebin.

Vas zanima več? Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam pripravimo individuano ponudbo.

Uspeh se meri tudi s pristno skrbjo za zdravje in dobro počutje svojih zaposlenih.