Učinki naših programov so številni. Ker je vsako telo individum, je tudi učinek iste kretnje na vsakega posameznika drugačen, subjektiven. Naša vadba ozavešča, uči in postavlja kvalitetne temelje zdravega funkcioniranja organizma. Gleda telo kot celoto, v vseh njegovih dimenzijah, nivojih in strukturah. Je temeljni način vadbe pri večini naših programov, vse vaje so terapevtske in iščejo izvor v več poznanih tehnikah (klasični pilates, gimnastika, ples, joga,…). V vsaki posamezni vadbeni enoti boste vplivali na vse komponente zdravstvenega statusa, kar je tudi ena izmed smernic za zdravo vadbo Svetovne zdravstvene organizacije.

In kako boste pozitivne učinke vadbe prepoznali vi?

Bolečine, povezane s telesno držo, bodo izginile ali pa se znatno zmanjšale, vaše telo pa bo okrepljeno v stebru ter ravno prav mobilno tam, kjer je to potrebno.

Naši trenigi so izredno usmerjeni v povečanje pozornosti in koncentracije na vaše lastno telo, zato boste imeli kljub konstnatnemu razmišljanju, vaš um vseeno razbremenjen vsakdanjih misli in beganja iz preteklih dogodkov v prihodnje. Z merjenji smo pokazali, da lahko vplivamo na večjo angažiranost parasimpatičnega živčnega sistema, torej boste v naši družbi še kako vplivali na vzpodbuditev vseh procesov obnove in rasti.

Imeli boste povečan občutek lahkotnosti, saj bomo vzpodbudili vaš limfni sistem ter vas naučili stimulacije vseh detoksikacijskih organov.

Tako bo tudi vaš imunski sistem bolj krepak, vi pa bolj pripravljeni na boj z različnimi virusi. Tudi organske težave bodo po določenem času manjše ali pa bodo popolnoma izvenele, kar boste vi prepoznali v boljšem spancu, izboljšani prebavi, povečani vitalnosti ipd.

Potrebujete še kaj razlogov, da se priključite našim vadbam? 🙂