Veseli nas, da tudi s spletnimi programi želite širiti svoje znanje, izboljšati svoje sposobnosti in veščine ter vzpostaviti ravnovesje organizma na vseh nivojih.

Na tem mestu vas bomo ažurno obveščali o vseh brezplačnih delavnicah in vadbah, ki potekajo po spletu, prav tako pa vas vabimo, da preizkusite nekaj kratkih vadbenih nasvetov za izboljšanje počutja. Vadbo lahko izvajate v prijetnem okolju vašega doma ali pa si privoščite aktivni odmor na delovnem mestu.

Če želite svojo izkušnjo z nami še poglobiti vam svetujemo nakup uvajalnega spletnega programa ter vključitev v nekaterega izmed naših spletnih skupinskih ali individualnih programov.

Prav tako vas vabimo, da se priključite naši brezplačni facebookovi skupnosti FITT+skupnost za bolj zdrav vsakdan.

KRATKI VADBENI NASVETI ZA IZBOLJŠANJE POČUTJA

Se pogosto zalotite, da svoje obveznosti brez prekinitve opravljate več ur zaporedoma, čas za malico skrajšate na minimum, jeste prehitro (ali pa sploh ne), pa vam še vedno ne uspe opraviti vseh obveznosti v svojem delovnem času? Raziskave so pokazale, da že nekaj minut vadbe izboljša koncentracijo, učinkovitost, a tudi zmanjša napetost v zakrčenih mišicah in okorelih sklepih.

  • Prikazani kratki vsebini (revitalizacijski del za vratni predel ter dihanje z vizualizacijo) lahko izvajate na delovnem mestu ali pa doma.
  • S prikazanimi tremi vajami boste vplivali na boljšo gibljivost hrbtenice v vseh njenih treh oseh gibanja. Z dosednim izvajanjem boste pripomogli k boljšemu počutju v predelu hrbta, v primeru, da se spopadate z resnejšimi težavami in bolečinami, se pred izvedbo posvetujte z zdravnikom ali pa nas prosite za nasvet.