Zadnjih 15 let smo delovali pod dobro poznanim imenom PBS center športne odličnosti Kranj, ki je s svojo lokacijo v Britofu pri Kranju veljal za edini franšizni studio body tennike v Sloveniji.

Odločitev, da se vam predstavimo pod novim imenom, je zorela nekaj časa in čakala na pravi trenutek. Ime FITT+ holistični pristopi h gibanju je bilo skrbno izbrano in predstavlja naš pogled na človeški organizem. Vsak je individum, oblikovan s svojevrstnimi izkušnjami Življenja, ki se odražajo v razmišljanju, počutju, telesni drži, načinu hoje in gibanju, odzivu in prilagajanju na različne stresorje.  FITT+ je znamka, ki jo je Barbara Tavčar ustvarila z namenom združitve vas, drage stranke na eni strani, ter inštruktorjev na drugi. Slednji s svojo širino, srčnostjo, usposobljenostjo in raznolikostjo znajo prisluhniti vsakemu posamezniku in gibanje prilagoditi vašim zmožnostim in potrebam.

Želimo si, da FITTpostane sinonim za skupnost ljudi, ki jih združuje pogled na zdrav način življenja, optimizem in želja po konstantni rasti in razumevanju delovanja organizma kot celote.

Ob hitrem tempu našega vsakdana trdimo, da je prosti čas izredno dragocen. Ko se odločate za vadbeni center, naj ne odloči simpatija do inštruktorja, bližina vadbenega centra, dostopnost centra in vsekakor naj ne bo odločilni dejavnik najbolj dostopna cena. Odločite se za strokovnost in usposobljenost inštruktorjev. Zakaj? Ker je prava vadba, s pravim nadzorom in prilagajanjem vašim sposobnostim in dnevni formi, željam ter ciljem, naložba v vaše zdravje. 

Največje darilo sebi, je naša pozornost.

FITT ekipa