Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek, Novica Komentarji: 0

Poletje je v polnem zagonu. Ne pozabite, da je tudi poleti smotrno telesu nuditi kakovostno gibanje, ki ga bo v tej vročini podprlo. Naše vadbe so v poletnem času manj intenzivne, posebno, ko jih izvajamo v notranjosti (kljub klimi), vabimo pa vas, da nas obiščete na naši poletni lokaciji na Bledu (Camping Bled, Zaka). Skupinski treningi na SUP deski, v vodi ali “na suhem”, individualni treningi ter sproščujoči tretmaji še vedno vabijo, da jih preizkusite.

Poletna destinacija na Bledu vas vabi, da se nam na različnih skupinskih in individualnih treningih v juliju pridružite ob torkih, sredah ter sobotah tekom celega dneva. Vabljeni k ogledu podrobnejšega razporeda, že sedaj pa vas vabimo, da si v koledarčku obvezno označite nekaj datumov, ko smo za vas pripravili prav posebne dogodke.

Z ljubeznijo in zdravilnimi učinki narave poskrbite za svoje telo in počutje tudi v poletnih mesecih. Med programi izberite svojega favorita in nas obiščite na poletni lokaciji v Camping-u Bled

INDIVIDUALNI TRENING v naravi smo osnovali z namenom povečanja revitalizacije, zmanjšanja bolečine in mišične togosti ter v želji pripraviti vas na vse obveznosti, ki sledijo. Odlična izbira, če se zjutraj zbudite okoreli, imate utrujene mišice po dolgem izletu, morebitne bolečine ali pa si le želite posebne pozornosti inštruktorja, ki vas bo s svojimi asistencami usmerjal skozi celotni trening. Individualni trening, ki vsebuje približno 45 minut aktivnega dela ter med 10 in 15 minutami zaključnega sproščujeočega ter manipulativnega vključka, lahko po dogovoru z vami, odvodimo tudi v vodi.

  • Termini individualnih treningov se izvajajo po dogovoru vsak torek, sredo in soboto tekom celega dneva. Cena individualnega treninga je 45,00 EUR/osebo iziroma 35,00 EUR/osebo v primeru treninga v paru.

SKUPINSKI TRENINGI so namenjeni čisto vsem, ki obožujete gibanje in si želite vodenega, kvalitetnega in načrtovanega gibanja. Vsaka vadbena izkušnja bo za vas edinstvena. Uporabljamo pripomočke, ki jih v dvorani nimamo priložnosti uporabiti (npr. drevo, slack-line), pa tudi že poznane, kot so zvončki, akupresurne žogice, gravity nihalo in podobno. Narava kar kliče po čuječnosti, zato še s posebno pozornostjo in ljubeznijo v vse naše skupinske programe, vključujemo tovrstne principe.

Posebna poletna poslastica so skupinski treningi na SUP deski, ki je posebno namenjena tistim, ki od treninga želite in pričakujete več . V primeru, da se želite prepričati, kako hitro se lahko dvigne srčni utrip ter koliko koncentracije od vas zahtevajo posebni položaji telesa, pa vabljeni na skupinske treninge v vodi.

Za posamezni skupinski trening v majhnih skupinah boste odšteli 12,00 EUR/vadbeno enoto. V primeru SUP treninga si lahko z doplačilom 10,00 EUR rezervirate tudi SUP desko. Skupinski treningi potekajo po naslednjem urniku:

  • Torek, 8.00 – 8.45 skupinski FITT trening | 10.00 – 11.00 FITT SUP trening |
  • Sreda, 8.30 – 9.15 skupinski FITT trening | 11.00 – 11.45 AQUA FITT trening v vodi | 18.00 skupinski FITT trening
  • Sobota, 9.30 – 10.15 skupinski FITT trening | 10.30 – 11.30 FITT trening za otroke (8-14 let)| 18.00 – 19.00 FITT SUP trening

MASAŽA Z ZVOČNIMI VILICAMI je 30 do 45 minutni tretman, ki presega občutke klasičnih masažnih tehnik. Izvaja se brez olj, na sebi imate lahko oblačila. Terapevt različne oblike dihanja in načine sproščanja in manipulacij kombinira z izbranimi zvoki zvočnih vilic, ki jih med tretmajem polaga nad ali na telo, ter tako doseže globoko sprostitev telesa na več nivojih. O tem kako deluje zvok, si lahko več preberete tukaj. (v rubriki Kaj je zdravljenje z zvokom)

Termini potekajo po dogovoru vsak torek, sredo in soboto, cena posamezne terapije znaša 45,00 EUR.

V avgustu vas vabimo na nekaj posebnih dogodkov, s katerimi boste doživeli povezanost sami s seboj in vsem, kar vas obkroža.

SUP ZVOČNA KOPEL OB POLNI LUNI . V temi se bomo s SUPI odpeljali proti sredini Blejskega jezera, pod zvezdami izvedli neintenzivni trening, kot pripravo na spanje, nato pa ob družbi polne lune izvedli krajšo zvočno kopel ter se prepustili čuječi meditaciji. Na dogodek vabimo čisto vse, fizična predpripravljenost ni potrebna, zaželjena je le vaša želja doživeti noč pod zvezdami malo drugače.

Dogodek bomo izvedli v petek , 12.8.2022 s pričetkom ob 21.30 uri in trajanju 60 minut. Cena dogodka je 15,00 EUR (v primeru rezervacije SUP deske doplačilo 10,00 EUR)

POD MILIM NEBOM – VEČER ZA DUŠO IN TELO (90 minut)

Večer, ko se združita gibanje in vibracija glasu. Z lahkotnim gibanjem bomo vzpodbudili energijsko pretočnost telesa in uravnovesili naš hormonski sistem. Nato pa s pomočjo vibracije glasu popolnoma uskladili naš notranji orkester in tako harmonizirali celotno telo. Pridite in prebudite svojo notranjo moč s pomočjo gibanja in zvoka (petja). In, ne skrbite, ne potrebujete pevskega znanja, potrebna je le vaša dobra volja, sprejemanje in želja, da podprete svoje telo. Po dogodku se bomo za kratek čas prepustili Zalinemu pevskemu izboru ter blejski kremšniti:)

Dogodek vodita Barbara Tavčar, inštruktorica ter zvočna terapevtka ter operna pevka Zala Hodnik.

V juliju se dobimo dvakrat in sicer v ponedeljek 10.8.2022 ob 20.00 uri. Cena dogodka znaša 20,00 EUR.

POZDRAV POLETJU (približno 120 minut)

Od poletja se bomo poslovili s posebnim dogodkom, zaznamovanim s sprehodom, vadbo, prigrizkom in lepim razgledom.

Stan je hribček, ki postreže s prekrasnim pogledom na blejsko jezero (pravijo, da celo lepšim kot iz Osojnice in Ojstrice), od vas zahteva približno 20 minut nezahtevne hoje, med sprehodom pa boste srečali zelo malo ljudi.

Mi se bomo na Stana:) odpravili kar iz Zake, pot bomo popestrili z vmesnimi postajami, kjer bomo z vajami poskrbeli, da bo vaše telo še dodatno razgibano in energetizirano. Preprosto lahko našemu sprehodu rečete tudi sprehod vitalnosti. Na vrhu Stana si bomo vzeli čas za zdrav prigrizek, kakšnen selfi s prekrasnim ozadjem na edini slovenski otok, nato pa se počasi vrnili na začetno točko.

Pridružite se nam v četrtek, 25.8.2022 ob 8.30 uri ter soboto, 27.8.2022 ob 10.30 uri.

Prijave so obvezne. Cena dogodka znaša 10,00 EUR/osebo in vkjlučuje tudi prigrizek.

Spodaj izberite svoj najbljubši izbor in nas obiščite v prelepem okolju gorenjskega bisera.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja