Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek, Novica Komentarji: 0

Naša jadranja po Srednjem Jadranu so pravzaprav že tradicionalna, saj jih izvajamo že od leta 2019. Priložnost doživeti sproščujoč in energičen odklop imate tudi letos ob koncu septembra. Nov datum ste nestrpno čakali, mi pa se že veselimo, da bomo skupaj z vami lahko doživljali neskončnost morskega obzorja, moč vetra, budnico sončnega vzhoda in razkošje sončnega zahoda.

Narava nas že sama po sebi “polni”, regenerira in revitalizira. Ko pa se ji popolnoma prepustimo in nekaj dni preprosto bivamo v njenem objemu in si namesto jutranjega prebiranja novic po mobitelu privoščimo prebujanje z vadbo na pomolu ob sončnem vzhodu, si vmes privoščimo skok v morje, zvočno kopel in poležavanje ter v večernem času nežno gibanje in opazovanje sončnega zahoda – no, šele takrat lahko rečemo, da smo njene potenciale resnično izkoristili.

Naš um je kot voda – če je razburkana potem težko vidimo v njene globine, šele ko je umirjena, vidimo kakšno bogastvo je v njej.

Poglejte si krajši utrinek enega od zadnjih oddihov in

se nam pridružite na 4 dnevnem oz 7 dnevnem oktoberskem oddihu.

PROGRAM BO PESTER A ČASA ZA BREZSKRBNO JADRANJE IN UŽIVANJE BO DOVOLJ

Med jadranjem po Srednjem Jadranu (3 ali 7 noči), kjer bomo skupaj odkrivali lepote Hrvaških otokov ter njihovih skritih biserov, smo v program vključili tudi treninge na kopnem in/ali v vodi (odvisno od vremenskih pogojev in mesta, kjer se bomo nahajali). Poskrbeli bomo za popolno sprostitev in odklop od skrbi. Na sami jadrnici v času jadranja za doplačilo prejmeš tudi poseben individualni tretma.

Program je zagotovo odlična izbira, če:

 • potrebuješ odmik od stresnega vsakdana,
 • želiš nekaj kakovostnega časa nameniti sebi,
 • se spopadaš z neprijetnimi življenjskimi situacijami in želiš svojemu telesu dati nežno a globoko stimulativno vzpodbudo za nov začetek,
 • ti je jadranje všeč in ga želiš doživeti še iz drugega aspekta,
 • si enostavno želiš odklop s prijateljico, prijateljem, partnerko, partnerjem ali želiš spoznati kakšen nov obraz

 

 

 

Tehnične podrobnosti

 • 8-dnevni (7 noči) retreat  pričnemo v soboto, 28.9.2024, ko vas v marini v Splitu pričakujemo med 14.00 in 15.00 uro, ter zaključujemo v soboto, 5.10.2024 v pozno popoldanskih urah. 
 • Če vas mika krajši odklop, pa se nam na 4 dnevnem (3 noči) retreatu pridružite v sredo, 2.10.2024, ko vas v isti marini pričakujemo ob 9.00 uri zjutraj.
 • Potem, ko se udobno namestite v dvoposteljni sobi novejše jadrnice (in spoznate s skipperjem, ekipo ter izvajalko programa, Barbaro Tavčar),  izplujemo iz marine in pričnemo s programom.
 • Pot nas bo vodila proti južnemu Jadranu (Šolta, Hvar,…). Seveda se bomo prilagajali ugodnim vremenskim razmeram, poskrbeli za odličen program ter omogočili tudi kakšen gurmanski užitek ter sprehod po kopnem. Ne skrbite, prav tako bo zadosti časa za edinstvene užitke, ki jih ponuja jadranje samo, naša posadka pa profesionalna in podkovana z marsikaterimi informacijami, ki bodo še dodatno popestrile vaš odklop.

Vrednost programa, prijave in dodatne informacije

8-dnevni retreat (7 noči) po ceni 849,00 EUR vključuje:4-dnevni retreat (3 noči) po ceni 424,00 EUR vključuje:
* early bird ceno 808,00 eur ob prijavi in plačilu do 31.7.2024;
* nastanitev v dvoposteljnih sobah z možnostjo doplačila, če želite biti v kabini sami (1.103,00 EUR oz early bird cena 1.048,00 EUR);
* ekipo, ki jo sestavljajo skipper ter oseba, ki je odgovorna za strokovni program;
* več kot 15 ur unikatnega skupinskega vadbenega programa  (aktivnosti ob sončnem vzhodu, hiking, treningi v vodi, meditacije,… );
* 7x zajtrk na jadrnici (organizator zagotovi zdrava hranila, zajtrk si pripravljamo skupaj)
* voda, čaj, kava
* oprema za vadbo (blazina, ostali potrebni pripomočki in rekviziti)
* končno čiščenje
* koristno darilo, ki ga boste z veseljem uporabljali
* early bird ceno 403,00 eur ob prijavi in plačilu do 31.7.2024;
* ekipo, ki jo sestavljajo skipper ter oseba, ki je odgovorna za strokovni program;
* več kot 6 ur unikatnega skupinskega vadbenega programa  (aktivnosti ob sončnem vzhodu, hiking, treningi v vodi, meditacije,… );
* 4x zajtrk na jadrnici (organizator zagotovi zdrava hranila, zajtrk si pripravljamo skupaj)
* voda, čaj, kava
* oprema za vadbo (blazina, ostali potrebni pripomočki in rekviziti)
* končno čiščenje
* koristno darilo, ki ga boste z veseljem uporabljali

V ceno ni vključeno*:

 • dodatni obroki in prigrizki (prinesete  sabo, kupite ob postankih) 
 • večerja na prostem – dodatno plačilo predvidoma cca 25-30 EUR/osebo (kdor želi)
 • gorivo (predvidoma v višini 30,00 EUR/osebo – malo odvisno od vremenskih razmer)
 • privezi (okvirni strošek predviden v višini 30,00 EUR/osebo)
 • osebno zavarovanje
 • transfer do lokacije 
 • turistična taksa
 • individualno usmerjen tretma, ki združuje fizično kretnjo, zdravstveno frekvenco, dihanje in zvočne terapije, ki bodo  vzpodbudili energijsko, čustveno, duhovno in fizično ravnovesje (ta se izvede med samim jadranjem, če bodo vremenske razmere to dovoljevale) (40,00EUR)
 • VARNOSTNI DEPOZIT (obvezno doplačilo!) – 200,00 EUR v gotovini/osebo. Depozit je povraten, v kolikor jadrnice oziroma  njenih delov ne poškodujete

*Dodatni stroški so odvisni od števila udeležencev na jadrnici. Zagotovo pa vas bomo par dni pred odhodom kontaktirali in se z vami pogovorili o vseh možnostih, kot so npr. skupni nakup hranil za skupna kosila in večerje, prav tako pa bomo že bolj točno znane vremenske razmere in s tem tudi točni postanki, ki bodo dali oceno stroška privezov.

Dodatne ugodnosti

 • Za vas se bomo tudi potrudili z možnostjo cenejšega parkiranja osebnega avtomobila.
 • Želite biti v kabini s pogradom (najmanjša kabina) – omogočimo le za eno osebo. V tem primeru je cena retreata 749,00 EUR oziroma 711,00 EUR-early bird za 8 dnevni retreat oziroma 324,00 EUR oziroma 308,00-early bird cena za 4 dnevni retreat.

Riziko odpovedi

 • Vaša rezervacija je 100%, ko poravnate celoten znesek dogodka in sicer najkasneje do 20.9.2023
 • V primeru odpovedi do 20.9.2022 vam vrnemo 50% plačila, do 25.9.2022 vrnemo 20% vplačila, po tem datumu pa vračilo ni več možno
         

Doživite z nami oddih, ki bo v vašem spominu na posebnem mestu.

Kaj pravi o tovrstnem oddihu Irma?

Kaj pravi Bianca, ki je na oddihu rešila težave s hrbtom?

Marina iz Italije je oddih opisala kot trenutek osebne rasti.

Pridružite se nam. Odlično bo.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja