Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek Komentarji: 0

Na večer SUPer lune smo za vas pripravili SUP sprostitveni dogodek. Vabljeni, da trening na SUP deski doživite malo drugače.

Saj poznate tisti pregovor, da ima noč svojo moč, kajne? In prav zato vas vabimo, da se nam pridružite na malo drugačnem SUP treningu.

Potem, ko se bomo dobro ogreli in se odpeljali proti sredini Blejskega jezera, bomo pod zvezdami izvedli tudi neintenziven trening (s katerim bomo preprečili, da bi nas prehitro zazeblo:) ), nato pa se bomo ob družbi lune izvedli krajšo zvočno kopel ter se prepustili čuječi meditaciji.

Doživeti TA trenutek je vedno dobrodejno ne le za naš um in duha, temveč predvsem tudi za naše telo. Zato izkoristite priložnost in si podarite uro časa, ki ga boste preživeli v SUPer družbi, v krasnem okolju Blejskega jezera ter ponovno začutili povezanost s svojim telesom in se tako tudi pripravili na preostanek noči.

PODROBNOSTI O ORGANIZACIJI

Dogodek bomo izvedli v Cambing Bled-u (Zaka) s pričetkom ob 22.00 uri.

Vrednost dogodka, v trajanju približno 60 minut, je 15.00 EUR (V primeru, da potrebujete tudi SUP desko jo je potrebno predhodno rezervirati. Cena najema je 10,00 EUR)

Dogodek bo izvedla Barbara Tavčar (v slovenskem in angleškem jeziku)

Prijave so možne preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pa na mail barbara@fittplus.si

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja