Avtor: FITT+ Kategorije: Novica, Uncategorized Komentarji: 0

Kot vsako sezono, vas tudi v letošnji vabimo, da si že sedaj izberete termin individualnih, polindividualnih ter skupinskih programov našega centra.

Ena izmed največjih novosti našega centra je menjava lokacije, saj nas od 15. avgusta dalje najdete na lokaciji Bleiweisova 30 (prostori Centra Gorenjske). Po 17 letih delovanja PBS centra športne odličnosti pa bo tokratna sezona zaznamovana tudi z novim imenom. Odločitev, da se vam predstavimo pod novim imenom, je zorela nekaj časa in čakala na pravi trenutek. Ime FITT+ holistični pristopi h gibanju je bilo skrbno izbrano in predstavlja naš pogled na človeški organizem. Vsak je individum, oblikovan s svojevrstnimi izkušnjami Življenja, ki se odražajo v razmišljanju, počutju, telesni drži, načinu hoje in gibanju, odzivu in prilagajanju na različne stresorje.  FITT+ je znamka, ki jo je Barbara Tavčar ustvarila z namenom povezovanja vas, drage stranke na eni strani, ter inštruktorjev na drugi. Slednji s svojo širino, srčnostjo, usposobljenostjo in raznolikostjo znajo prisluhniti vsakemu posamezniku in gibanje prilagoditi vašim zmožnostim in potrebam.

V času predsezonskega vpisa, ki poteka od 23.7.2021 do 23.8.2021, lahko izbirate med nekaterimi termini skupinskih, polindividualnih ter individualnih programov. Na novi lokaciji vam je na voljo en večji prostor, a ker vam želimo zagotoviti, da bo vaša vadbena izkušnja vsakič znova prijetna, bomo število vadečih v prostoru zelo omejili.

Nekatere prednosti, povezane z novo lokacijo so: večje število parkirnih mest, neposredna bližina centra mesta Kranj, avtobusno postajališče ter seveda tudi lep razgled na okoliške hribe in travnike. Tudi vadba na prostem bo od sedaj naprej veliko lažja:)

Kakšne novosti lahko pričakujete pri samih vadbenih programih?

  • FITT+ holistični pristopi h gibanju je koncept, ki se odlično dopolnjuje z našim prostorom. V primerjavi z velikimi in pogosto hrupnimi fitness centri, tu iščemo protiutež statičnemu, stresnemu in pogosto preintenzivnemu načinu življenja. Ob vstopu v vadbeni prostor vas bodo preplavili skrbno izbrani zvoki, ki jih je za nas ustvarila Petra Crnetić, zvočna terapevtka in glasbena producentka (Hrvaška). Zvoki, producirani po načelih Blackbird metode, bodo vplivali na povečano pozornost in koncentracijo na vaše telo ter tako še dodatno podprli učinke vadbe.
  • vsi skupinski programi so omejeni na maksimalno 6 oseb, kar skupinski pristop dviga na še višji kakovostni nivo.
  • z novo sezono lahko izbirate tudi med termini spletnih skupinskih ter individualnih vadb, ki so popolnoma ločeni od tistih v dvorani
  • med našimi programi najdete tudi dva nova skupinska programa – FITT+ harmony program za ženske ter program za celostno zdravje medeničnega dna. Podrobnosti o programih si lahko preberete tukaj.

SEZONA 2021/22 se prične s ponedeljkom, 30.8.2021, svoje mesto pa si lahko rezervirate že sedaj. Predsezonski vpisi trajajo od 23.7.2021 do 23.8.2021 oziroma do zapolnitve mest.

KAJ VAM PRINESE ZGODNJA PRIJAVA?

Na prvem mestu je to zagotovo termin, ki vam časovno najbolj ustreza ter seveda izbrani inštruktor. Pripravili smo nekaj terminov semiindividualne vadbe, skupinske vadbe, za individualni termin pa nam sporočite svoje želje.

Tudi v letošnjem letu predsezonski vpis prinaša cenovno ugodnost, saj so vse karte v tem primeru obračunane z vsaj 3% popustom, ki bo veljal celotno sezono.

V primeru, da ste naša nova stranka in se želite vpisati v skupinske ali semiindividualne programe, je za vas obvezujoča predhodna uvajalna ura pri Barbari Tavčar, ki je v času predsezonskega vpisa 30% ugodnejša. Enako velja za spletne uvajalne ure v primerih vključitve v spletne skupinske programe. V primeru, da pri nas niste vadili več kot leto dni, vam uvajalno individualno uro priporočamo.

POMEMBNO!!! – NOV TERMIN MORATE IZBRATE OZIROMA POTRDITI TUDI TISTI VADEČI, KI STE AKTIVNI TEKOM POLETJA

KORAKI DO PRAVOČASNE IN PRAVILNE PRIJAVE

  • Pripravljeni obrazec za predsezonski vpis vas lepo vodi čez celoten postopek prijave. V obrazcu izberite željeni pristop, inštuktorja in željeni termin. Pripišite tudi željeni termin pričetka vadbe (akcijska cena velja za tiste, ki boste z vadbo pričeli na katerikoli dan v mesecu septembru)
  • V roku 24 ur vam bomo posredovali odgovor. V primeru, da je željeni termin prost, vam bomo posredovali račun za plačilo akontacije v višini 30,00 EUR (avansni znesek bo kasneje upoštevan kot dobrobis pri izbrani karti). Rok za plačilo akontacije je 3 dni, sicer se bo vaše rezervirano mesto sprostilo. V primeru, da je izbrani termin že zaseden, vas bomo poklicali in se z vami dogovorili za opcijskega.

Povezave do pomembnih vsebin: SPLOŠNI POGOJI & CENIK ter URNIK

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na številki 040 390 141 ali pa nam pišite na elektronski naslov info@fittplus.si

POVEZAVA DO PRIJAVNEGA OBRAZCA

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja