Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Dogodek, Novica, Uncategorized Komentarji: 0
četrtek, 28.3. ob 18:000 te vabimo na prvi brezplačni pomladni clubbng, ki bo tokrat tako po vsebini, kot uporabljenemu pripomočku zelo specifičen. Eden izmed naših standardov kakovosti je, da vsako leto ekipa master body inštruktorjev iz Zagreba in Kranja preseneti z novim rekvizitom in čisto vsak je skrbno izbran in točno usmerjen v cilj, ki ga z njim želimo doseči. Tudi zadnji novi rekvizit je po standardizaciji body tehnike “z zaprtimi očmi”, modificiranega treninga na SUP deski, domena  naše Barbare Tavčar.
“Zaradi specifičnega geomagnetizma ter elektromagnetizma izbrani kamni povečajo učinkovito delovanje vseh detoksikacijskih organov ter sistemov, posebno limfnega. Prav tako se normalizira delovanje nevrološkga ter hormonskega sistema” pravi na kratko Barbara o novem rekvizitu, ki smo ga poimenovali “THE STONE”. 
Vabimo te na brezplačno delavnico, kjer ti bomo posebnosti tega rekvizita predstavili v teoriji in praksi in odgovorili na vprašanje zakaj je prav kombinacija toplega in hladnega odločilna za še boljši rezultat. Prav tako izveš, kako v domačem okolju doseči podoben učinek brez izbranega kamenja.
Število mest je omejeno, zato se prijavi se s klikom na spodnjo povezavo. Se vidimo!
[prijavnica title=”Brezplačni clubbing “THE STONE”” button=”Prijavi se” cas=”90 min” vaditelj=”Barbara Tavčar, master body inštruktorica” kraj=”PBS Center Kranj”]

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja