Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek Komentarji: 0

Vsako leto smo vam v času poletnih dopustov omogočili predsezonsko rezervacijo vaših najljubših terminov in veseli nas, da se nam s svojimi željami oglašate že tudi to poletje.

Spomladanski del sezone ter poletje smo intenzivno namenili našemu razvoju in izboljšavi ter stopili še korak dlje proti odličnosti, kateri sledimo že vrsto let.  Skratka, sedaj resnično ni več izgovorov, da ne dosežeš top forme, o kateri sanjaš že vrsto let, izgubiš kilogramov, okrepiš mišice medeničnega dna in preprečiš oz. odpraviš inkontinenco, se posloviš od bolečine v križu, izboljšaš svojo telesno držo, dvigneš svojo fizično in psihično pripravljenost, uravnovesiš svoje hormone,…. Kako bomo to dosegli? Tvoj napredek se bo beležil vsako vadbeno enoto,  povabili te bomo na testiranje, razvajali s članki, povabili na brezplačne dogodke in ti omogočili, da koristiš nasvete iz naših novih e-brošur, o katerih te bomo informirali v prihodnosti. S tabo smo pripravljeni deliti vse, kar znamo – a na drugi strani od tebe pričakujemo vztrajnost, željo po rasti in napredku, odločnost in zaupanje, da bomo željeni rezultat tudi dosegli. Pred tabo je to uspelo že mnogim, zakaj ne bi tudi tebi? Skratka, v novo sezono vstopamo v najboljši verziji nas samih do sedaj!

Sezona 2017/18 se prične s ponedeljkom, 4.9.2017, svoje mesto pa si seveda lahko rezerviraš že sedaj. Predsezonski vpisi potekajo od 20.7. do vključno 29.8.2017.

Kaj ti prinese zgodnja prijava?

 1. Najbolj pomembno – tebi časovno najbolj ugoden termin. Kar nekaj terminov semiindividualne in skupinske vadbe smo pripravili zate, ti moraš le izbrati tistega, ki ti najbolj ustreza. V kolikor želiš rezervirati individualni termin, nam sporoči svoje želje, nato pa se bomo glede na razpoložljivost dvorane in inštruktorjev dogovorili za najboljšega.
 2.  Pravočasna prijava ti v letošnji sezoni prinese tudi cenovno ugodnost. Če rezerviraš termin do 29.08.2017 ti bomo storitve celotno sezono obračunavali po “starih” cenah (s 1.9.2017 spreminjamo cene nekaterih naših storitev)
  Cenik si lahko ogledaš tukaj: Cenik 2017/2018
 3. 50% popust na prvi posvet ali testiranje pri master body inštruktorici Barbari Tavčar
 4. Za dodatno vzpodbudo ti bomo ob prijavi posredovali še kratko e-brošuro s koristnimi vadbenimi nasveti

Kdo lahko izkoristi možnost predsezonskega vpisa?

Možnost predsezonskega vpisa in s tem tudi koriščenja ugodnosti imate VSI. Za rezervacijo željenega termina pa te prosimo tudi, v kolikor si v naši družbi tekom poletja in si nam svoje želje že predal na svojih treningih. V času predsezonskega vpisa lahko rezervacijo termina opraviš tudi osebno v PBS centru.

Da bo prijava in izbira termina čim bolj prilagojena tvojim sposobnostim, potrebam, željam, ciljem, ki jih želiš doseči, sledi naslednjim korakom:

1. Korak: Kaj želim z vadbo doseči?

 • V zadnjem letu nimam nobenih bolečin, z vadbo želim še bolj izboljšati svoje počutje. Iščem način, kako se kakovostno razmigati in poskrbeti, da bo vsak moj trening korak k večjemu zavedanju svojega telesa, izboljšanju počutja, večji gibljivosti, moči, kondiciji, oblikovanju telesa, …

V tem primeru si v urniku oglej termine skupinske body vadbe za rekreativno populacijo (klasična trening body tehnike z max 8 vadečimi ali gravity termin z max 5 vadečimi) ter izberi najljubšega oziroma najbljubše.

 • Poleg zgoraj naštetega vseeno želiš svoj prosti čas, namenjen rekreaciji, čim bolj prilagoditi svojemu organizmu in individualnim ciljem? Želiš z vadbo preventivno oziroma kurativno delovati na svojo telesno držo in vplivati na svojo samozavest, zmanjšati in odpraviti bolečine ter vsak letni čas izkoristiti kot optimalno pripravo svojega organizma za vse aktivnosti, ki jih izvajaš tekom dneva – od službenih do osebnih.

V tem primeru ti priporočamo, da si na urniku ogledaš termine semiindividualne vadbe z max 4 osebami. V tovrstnih skupinah body inštruktor sledi visokim standardom in do vsakega vadečega pristopa čim bolj individualno, ti pa se iz treninga v trening bolj spoznavaš, odkrivaš svoje zmožnosti in neodkrite potenciale. Lahko pa si izbereš tudi termine hormonske body tehnike, kjer prvenstveno delujemo na energijskem in hormonalnem ravnovesju. Seveda je dobrodošla tudi kombinacija enega in drugega.

 • Se pogosto spopadaš z mišičnimi ter sklepnimi bolečinami za katere poznaš vzrok ali pa je slednji še neodkrit? Te pestijo težave z inkontinenco, te čaka operativni poseg ali pa si svoj športni performance želiš dvigniti na višji nivo?

V tem primeru bo individualni trening z body inštruktorjem najboljša izbira. Tovrstni način ti priporočamo tudi v primeru tvojega spreminjajočega urnika, kjer ti obveznosti ne dopuščajo, da si izbereš in rezerviraš konstanten termin. Ampak, pozor! Pri individualnem treningu body tehnike resnično doživiš svobodo gibanja skozi konstantno vodenje tvojega inštruktorja. Z asistencami, poznavanjem tvojega telesa, prilagajenjem dnevni formi ter tvojo angažiranostjo je rezultat viden že zelo hitro. Pokliči nas na 040 784 131 ali pa piši na barbara@bodytehnika.si in se dogovori za individualni termin.

2. Korak: Sporoči nam svoje želje

Potem, ko izbereš svoj(e) termin(e), nam to sporoči na mail info@bodytehnika.si
Pripiši tudi točno kateri dan želiš z vadbo začeti (vpoštevamo začetke v mesecu septembru ter oktobru) – npr. “prijavljam se na semi termin, pon. 19.00, začetek 4.9.2017”
Po prejetju sporočila ti bomo v roku 24 ur poslali potrditveni mail ali pa predlagali alternativne možnosti, v kolikor bodo izbrani termini že zasedeni.

3. Korak: Dokončna rezervacija

Tvoja rezervacija je dokončna, ko bomo v roku 3 dni od potrditvenega maila prejeli tvoje avansno vplačilo v višini 30,00 EUR.
Podrobnosti s plačilom (st TRR računa, naziv podjetja ipd) ti obrazložimo potrditvenem mailu.

Ugodnosti

V novi sezoni združujemo vsa naša znanja in več kot 15 letne izkušnje. Želimo biti čim bolj odlični- se ti še bolj posvetiti, spremljati in meriti tvoj napredek, te usmerjati in voditi k izpolnitvi tvojih ciljev (a brez tvojega truda in resnosti  ne bo slo ).

Nekaj ugodnosti bomo pustili za presenečenje, a vsekakor predsezonski vpis izkoristi, v kolikor si želiš:

 • rezervirati termin, ki ti časovno najbolj ustreza
 • dobiti privilegij celoletnega plačevanja po starih cenah (s 1.9.2017 spreminjamo cene nekaterih naših uslug)
 • izkoristiti možnost 50% popusta pri enkratnem testiranju oz posvetu ter sestavi vadbenega programa
 • kupiti letno karto in jo koristiti z drugimi (prenosna karta)
 • dobiti e-zloženko s koristnimi nasveti

Cenik si ogledate tukaj: Cenik 2017/2018
Urnik si ogledate tukaj: Urnik 2017/2018
Prijava in dodatna vprašanja na: info@bodytehnika.si ali barbara@bodytehnika.si ali 040-784-131

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja