Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek Komentarji: 0

S trdnimi temelji do odličnega počutja in zdravja. To poletje je tvoje. Uživaj v njem!

Temperature se dvigajo, naša pozornost pa se vedno bolj usmerja v načrtovanje dopustniških dni. Odklop od vsega – službe, obveznosti, neprestanega zvonenja telefona ipd. Se je tudi tebi že zgodilo, da na težko pričakovanem dopustu, takoj prvi ali drugi dan zboliš? Telo je bilo dolgo časa navajeno trdo delati, se pravi da smo popolnoma zanemarili vse znak en utrujenosti in šli večkrat preko sebe. Zato se nam v trenutku, ko izprežejo, “maščuje” – vzame tisto kar mu je pripadlo že med letom. Vse kar organizem želi je uravnotežen čas aktivnosti in počitka. Poskrbi, da se letošnje poletje ne ponovi!

Za trenutek bodimo odkriti. Poznamo svoje telo? Smo pripravljeni investirati v njegovo zdravje, počutje? Zakaj brez razmišljanja avto peljemo na servis, za sebe pa ne poskrbimo? Kaj nismo mi PRVO, na kar bi morali pomisliti, ko razmišljamo o investicijah?

Ko smo kritični do svoje okolice (družine, prijateljev, sosedov,…) in imamo vedno za rešitev njihovih težav z debelostjo, bolečim križem, glavoboli,… – se vprašajmo, ali mi ne ravnamo enako. Se vrtimo v krogu zadovoljstva in nezadovoljstva, hitrih in instant rešitev in preklapljamo iz slabega počutja na tabletko, pa iz o tega v slabega ter zopet na tabletko ipd.

Dovolj je tega! Postavimo svoje telo na prvo mesto, saj je naše edino vozilo, ki ga imamo celo žvljenje! Redno ga vzdržujmo, ga spoznajmo in postavimo trdne temelje.

V letošnjem poletju prvič predstavljamo poletni program Odlično počutje – odlično telo. V tednu (z možnostjo tedenske nadgradnje) aktivnih treningov, ti bomo s pomočjo ciljno usmerjenih treningov body tehnike omogočili vpogled v svoje telo. S programom dobiš popolno bilanco stanja telesa: odkriješ svoj najšibkejši člen, izboljšaš gibljivost, moč, se napolniš in regeneriraš, izgubiš kakšen kilogram, začneš pravilno dihati, …. z vsemi analizami testov, pogovori in treningi to poletje ne bo težav z manjk energije, slabim zdravjem ipd.

Program vsebuje:

 1. Teden (osnovni program) oziroma dva (napredni program) konstantnega nadzora, pogovora, vadbe, testiranj, v katerem spoznaš zakaj body tehnika no zgolj vadba, ampak filozofija – način življenja
 2. Metode in tehnike, ki ti bodo s pomočjo filozofije treniranja in življenja (Body tehnikeTM) sistematično pripeljale do vsakodnevnih majhnih napredkov in znanja, ki ga lahko takoj vključiš v svoj vsakdan
 3. Več kot 30 testov, ki bodo pokazali kakšna je tvoja telesna drža, gibljivost, funkcionalnost, kondicija, energijsko in hormonalno stanje
 4. Vodenje, nadzor, motivacijo in vzpodbudo super PBS ekipe, ki bo predano skrbela zate in poskrbela, da v poletje vstopiš ali pa ga zaključiš z boljšim počutjem, večjim zavedanjem svojega telesa, prefinjenim gibanjem, vitkejšim in zapeljivejšim stasom, iskrenim nasmehom in pristnim občutkom, da svoje telo ljubiš, ga ceniš in želiš zanj skrbeti ter ga negovati 

Kako program poteka:

 1. Program se bo tekom poletja odvil vštirih različnih terminih (začetek na datum 1, datum 2, datum 3 ter 4 – datumi navedeni spodaj) ter v dveh fazah: osnovni, ki traja en teden ter napredni, v trajanju dveh. Odločiš se lahko zgolj za prvega ali za kombinacijo dveh.
 2. Program se vedno začne na ponedeljek ter konča na petek, vsako srečanje traja 90min, in je razdeljeno na praktično delo (fizični trening) ter na obravnavanje določene teme. Verjamem, da te teorija ne mika, ampak verjemi – podana bo na zanimiv, interaktiven način, vsebovala pa bo tudi teste, s katerimi zlahka spremljaš svoj napredek.
 3. Uživaš v tedenskem druženju z nami, opazovanju napredka ter zavedanju svojega lastnega telesa.

Program NI zate, v kolikor:

 1. Se rajši odločiš za tableto (hitra pot in lajšanje simptomov) kot pa dati telesu priložnost regeneracije in samozdravljenja (daljša pot z vsakodnevnimi napredki ter dolgoročna odprava vzroka težav)
 2. Se niti za en do dva tedna ne želiš postaviti na prvo mesto.

Program JE zate, v kolikor:

 1. Želiš spoznati delovanje svojega telesa
 2. Želiš izkoristiti njegove potenciale in jih uporabiti kot odlična orodja za lepšo držo, privlačnejši izgled, boljše počutje….
 3. Postati gibljivejši in močnejši tam, kjer je to potrebno in kolikor je potrebno, zmanjšati ali odpraviti bolečine, odkriti njihov vzrok in se končno naučiti poslušati svoje telo
 4. Se želiš osredotočiti na dolgoročne rezultate in razumeš, da bodo vedno vzponi in padci, a konstantna hoja naprej te vedno pripelje do rezultata
 5. Uživati v dnevnih napredkih… 

Termini

 1. BASIC PROGRAM (datumi predstavljajo začetek vsake skupine)
  + 03.07 – 07.07.2017
  + 24.07 – 21.07.2017
  + 31.07 – 04.08.2017
  + 21.08 – 25.08.2017
 2. ADVANCED PROGRAM (v kolikor želiš nadaljevati in zakopati še globje v svoje telo)
  + 10.07 – 14.07.2017
  + 31.07 – 28.07.2017
  + 07.08 – 11.08.2017
  + 28.08 – 01.09.2017

PRIJAVA in INFORMACIJE

Cena tedenskega programa (5 dni): 57€
Cena dveh tednov skupaj (10 dni): 97€
Program poteka v prostorih PBS-a s pričetkom ob 18:00 (do 19.30) ter 19.45 (do 21.15) uri.
Število mest je omejeno na 8 v vsaki skupini, zato kar pohiti, da ujameš svoje mesto.

Na barbara@bodytehnika.si pošlji:
+ svoje ime in priimek
+ željeni termin začetka (1,2,3,4 termin)
+ željeno uro skupine
+ željeno vrsto plačila (plačilo za tedenski program ali paket dveh tednov)

Za vsa dodatna vprašanja smo ti na voljo na info@bodytehnika.si

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja