Najboljša preventiva pred tegobami sodobnega časa, je delo na sebi. Vaše trenutno počutje se meri s SEDANJIM TRENUTKOM, ki ga določajo vaše misli, dela, občutki in način življenja. Vabimo vas, da si podarite nekaj dragocenih trenutkov in jih preživite v prijetnem okolju sveta savn v Hotelu Marinšek, kjer smo ustvarili FITT+ WELLNESS oazo, ter se prepustite rokam naših izkušenih terapevtov in trenerjev.

Pretirani stres je zaradi njegove neobvladljivosti praktično postal sinonim za sodobno življenje, zato čutimo močno željo, da z našimi spoznanji in orodji opremimo vsakega posameznika, ki se (tako kot mi) zaveda, da s svojim vzorom in odnosom do telesa vpliva na svoje življenje in življenje mlajših generacij. To nas je usmerilo v iskanje rešitev za uravnoteženje živčnega sistema in revitalizacijo celotnega organizma, pri čemer je seveda ustrezna gibalna praksa ob pomoči drugih orodij bistvena.

Vsi programi in rituali, ki jih na tak način lahko preizkusite edino pri nas, pomagajo upočasniti mentalne procese, vzpodbuditi nežno razstrupljanje telesa, najbolj pomemben pa je njihov pozitiven vpliv na uravnoteženje živčnega sistema.

S pomočjo nasvetov, ritualov, posebnih tretmajev in zvočnih terapij poglobite stik s seboj, se vitalizirajte in upočasnite procese staranja. FITT+ WELLNESS oaza je prostor, kjer fizično, čustveno, mentalno in energijsko izčrpanost nadomestijo vitalnost, sproščenost, umirjenost in povezanost organizma na vseh nivojih.

Že ob vstopu v FITT+wellness oazo vas bodo preplavili zdravilni zvoki frekvence 528Hz, poznana tudi kot frekvenca ljubezni, dokazano pa ima številne blagodejne učinke na počutje in zdravje. Vaša umirjenost je nam prioriteta, zato vas bomo prijazno opomnili, da mobilnike pustite v garderobni omarici. Namesto brskanja po različnih socialnih omrežjih se lahko poslužite poslušanja specifičnih in skrbno izbranih zvočnih terapij. Na recepciji prosite za prevzem slušalk ter enkratni počitek izkoristite za poglobljeno umiritev. Ne skrbite. Zunanji svet bo počakal. Vaš notranji pa se bo prebudil.

Na voljo so vam turška, finska, IR savna, akupresurna pot, vodna ter kneip kopel.

FITT+WELLNESS OAZA je odprta med četrtkom in nedeljo od 12.00 do 22.00 ure.

Informacije in rezervacija: 040 390 141 | info@fittplus.si ali kontaktni obrazec

Priporočamo vam, da se v času savnanja poslužite enega izmed spodnjih tretmajev, ki bodo še dodatno okrepili delovanje imunskega sistema, zmanjšali utrujenost, sprostili napet mišični sistem ter olajšali morebitno bolečino.

KNEIP REVITALIZIRAJOČI RITUAL,

15 min

Za nežno vzpodbudo limfnega sistema in ravno pravšnjo dozo poživitve priporočamo v času, ki ga namenite počitku na ležalniku

Na voljo proti doplačilu 15,00 EUR. Naročilo izvedete na recepciji wellnessa v času obiska savne (ni potrebna predhodna rezervacija rituala)

MINI ZVOČNA TERAPIJA / ČUJEČA MEDITACIJA, 15 min

Izbirate med različnimi avtorskimi meditacijami ter zvočnimi terapijami po Blackbird metodi. Prijazno osebje vam bo na podlagi vašega počutja svetovalo, katera terapija bi imela v danem trenutku za vas najboljši učinek. Doživite sprostitev ter uravnoteženje živčnega sistema in dajte telesu priložnost za globoko obnovo.

Brezplačno na voljo za vse obiskovalce oaze. Na recepciji wellnessa izrazite svojo željo po poslušanju zvočne terapije in prijazno osebje bo pripravilo vse potrebno.

Vabljeni k ogledu celotne ponudbe.