FITT+WELLNESS je vaša oaza miru in čuječega preživljanja dragocenega prostega časa. Z ljubeznijo in skrbnostjo smo ustvarili različne rituale, za katere verjamemo, da vas bodo pripeljali bližje k večji obvladljivosti stresa, umirjenosti in poglobljeni povezanosti fizičnega, čustvenega, mentalnega in nenazadnje energijskega telesa.

V FITT+ oazi so vam na voljo turška, finska ter infrardeča savna, vodna kopel, akupresurna pot ter kneip kopel za stopala. Ves čas so vam na voljo hladni in topli napitki ter sadje. Vabimo, da se poslužite tudi brezplačnega poslušanja zvočnih terapij ter čuječih meditacij v času počitka med enim in drugim ciklom savnanja. Na ta način boste še dodatno pripomogli k umiritvi, stresni obvladljivosti ter notranjemu ravnovesju. 15 minutni kneip revitalizirajoči ritual v času savnanja vam je na voljo proti doplačilu.

Za vse, ki so vam všeč dodatna razvajanja, smo pripravili dva paketka.

DRAGOCENI ČAS ZAME, do 3ure

V paketu “dragoceni čas zame” bomo vas čas poleg obiska v oazi savn obogatili še z delno masažo telesa, hišno sladico in posebnim napitkom vitalnosti.

Vrednost paketka: 60,00 EUR, rezervacija termina na info@fittplus.si, mobilno številko 040 390 141 ali preko spodnjega obrazca.

DRAGOCENI ČAS ZA NAJU, do 3 ure

V paketu “dragoceni čas za naju” vaju povabimo v oazo savn, sprostimo z delno masažo telesa in terapijo z zvočnimi vilicami ter s hišno sladico in napitkom poskrbimo za zasluženi pridih romantike.

Vrednost paketka: 120,00 EUR, rezervacija termina na info@fittplus.si, mobilno številko 040 390 141 ali preko spodnjega obrazca.

Doživite čar DE LUX programov z rezervacijo prostora, v katerem boste uživali sami, v dvoje ali z izbrano skupino ljudi.

DE LUX zakup, do 3h

Včasih je potreba po povezanosti s seboj, bližnjim ali določeno skupino tako močna, da jo lahko v celoti zapolni le popolni odmik. Za tovrstne priložnosti vam priporočamo “de lux” zakup wellnessa. Paket poleg zasebnega vstopa v svet savn vsebuje tudi vodno kopel z aromaterapijo (jacuzzi) ter hišno sladico s kozarčkom penine ali drugim napitkom.

DE LUX zakup (največ 12 oseb)
od 12.00 – 17.00250,00 EUR/prostor
od 17.00 – 22.00312,00 EUR/prostor
Doplačilo:10,00 EUR/dodatno osebo

Rezervacija termina na info@fittplus.si, mobilno številko 040 390 141 ali preko spodnjega obrazca.

DE LUX zakup z intimnim koncertom v živo

Doživetje, ki ga boste želeli izkušati vedno znova in znova. Sicer pa priložnost za različna praznovanja in obeleženje posebnih dogodkov, kot so rojstni dan, dekliščina, srečanje prijateljev, romantičen večer, obletnica poroke, valentinovo,…

DE LUX zakup savne s koncertom v živo je prava izbira, če želite večer preživeti intimno in preprosto uživati ter se okopati v energiji povezanosti, hvaležnosti in ljubezni.

Paket vsebuje zasebni vstop v svet savn, vodno kopel z aromaterapijo, hišno sladico z napitkom ter intimni koncert v živo (program za vas pripravi sopranistka Zala Hodnik in sicer v treh hodih po približno 15 – 20 minut)

DE LUX zakup z intimnim koncertom (največ 12 oseb)
od 12.00 – 17.00390,00 EUR/prostor
od 17.00 – 22.00480,00 EUR/prostor
Doplačilo:10,00 EUR/dodatno osebo

Rezervacija termina na info@fittplus.si, mobilno številko 040 390 141 ali preko spodnjega obrazca.