Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek, Novica Komentarji: 0

Točno pred enim letom smo se odločili zapustiti stari prostor, v katerem smo delovali več kot 17 let. Dali smo prednost novi energiji, odprli smo se novim priložnostim in lahko rečemo, da je za nami uspešno leto. Tudi zaradi vseh vas, ki ste z nami preživljali čas na treningih v dvorani, preko spleta ali pa ste nas mogoče le spremljali na kakšnih drugih dogodkih. In vsi si zaslužite priložnost, da si po posebnih, ekskluzivnih pogojih, zagotovite mesto tudi v novi sezoni, na katero se že pripravljamo.

Pravzaprav je ta ekskluzivna ponudba, ki jo predstavljamo v nadaljevanju, naš odziv na vaše pobude. Razumemo vas, ko na nas naslavljate vprašanja ali bomo v prihajajoči sezoni višali cene naših storitev. Stresu, neprestanim pritiskom in nenazadnje strahu pred prihodnostjo, se vsi težko upiramo. Kljub temu, da vsi skupaj precej negovoto gledamo v prihodnje mesece in leto, naj vas opomnimo, da se prihodnost ustvarja ZDAJ, v tem trenutku. In ta trenutek vam lahko ponudimo VEČ za MANJ in se seveda zavežemo, da to ne velja le za našo ekskluzivno ponudbo, temveč tudi za znanje, ki ga z veseljem delimo z vami.

Ekskluzivna ponudba vam ne prinaša le več vsebin za enako ceno, prinaša vam več vsebin za še ugodnejšo ceno. Plačilo izvedete sedaj, obiske pa lahko začnete koristiti najkasneje do 1.10.2022, v prilagodljivih terminih.

EKSKLUZIVNA PONUDBA PRINAŠA VEČ ZA MANJ – vendar le za omejeno časovno obdobje in omejeno število kart

Ker smo s selitvijo v nove prostore pričeli točno pred enim letom na današnji dan, je to zagotovo priložnost za praznovanje. Zato smo za vas pripravili ponudbo EKSKLUZIVNE LETNE KARTE oziroma EKSKLUZIVNEGA LETNEGA VPLAČILA, ki vam v času od 15.6. do 5.7.2022 prinaša VEČ za MANJ:).

Zagotovite si mesto v novi sezoni in uživajte v skrbi za svoje počutje ŽE SEDAJ, kljub temu, da boste z vadbo tekom poletja prekinili. Možnost nakupa omogočamo tudi tistim, ki se za vadbo pri nas odločate prvič.

KAJ VSEBUJE EKSKLUZIVNA IN ČASOVNO OMEJENA PONUDBA:

  • 80 obiskov v polindividualnem pristopu (skupina z max 4 vadečimi) ali 24 individualnih obiskov, možna je tudi kombinacija
  • izbira termina po vaši želji (med delovnikom) ter začetek vadbe takoj ali najkasneje do 1.10.2022
  • brezplačna vključenost v posebno spletno šolo za tri mesece, (spletna šola svoja vrata odpira v septembru, v njej pa vam bodo ves čas na voljo spletne vadbe, webinarji in različna javljanja – vse z namenom vas opolnomočiti z različnimi in učinkovitimi rešitvami za izboljšanje vašega počutja in zdravja)
  • našo konstantno podporo, skrbno načrtovanje treningov in upoštevanje vaših ciljev, želja in nenazadnje tudi morebitnih telesnih omejitev
  • veljavnost vašega vplačila traja 15 mesecev od dneva plačila (po tem času vam zakupljeni obiski propadejo)
  • paket je prenosljiv, kar pomeni, da ga lahko koristi več oseb
  • v primeru, da imate ta trenutek veljavno karto, vam veljavnost ekskluzivnega paketa začne veljati po preteku trenutne karte

In vrednost paketa?

Po redni ceni bi za omenjeni paket plačali minimalno 921,00 EUR, kar predstavlja redno ceno letne karte po trenutno veljavnem ceniku.

Za vplačilo med 15.6. in 5.7.2022 pa boste za ekskluzivni paket plačali le 840,00 EUR.

POMEMBNO:

  • pri plačilu do 30.6.2022 lahko koristite tudi BON21
  • po ekskluzivni ceni je na voljo le 10 paketov.

Ekskluzivni paket vam že danes omogoča, da bo skrb za vaše telo v prihajajočem letu ugodnejša.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja