Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek Komentarji: 0

Vas mika postati del naše vadbene skupnosti in potrebujete informacijo “iz prve roke”? Želite preizkusiti vadbene programe in na lastni koži ugotoviti ali vam naš način vadbe in obravnavanja telesa ustreza? Potem vas vabimo, da se oglasite na dnevih odprtih vrat in se neobvezujoče prepustite gibalni izkušnji z našimi strokovno izobraženimi in usposobljenimi inštruktorji.

Želite oblikovati svoje telo in stopiti kakšen kilogram? Končno obvladati stres in se počutiti bolj energično, fokusirano ter brez megle v glavi? Mogoče želite izboljšati gibljivost ali pa pridobiti izgubljeno moč? Ste starejši in vas skrbi, da sposobnosti opravljanja vsakodnevnih opravil, ne bi prehitro upadle? Ste se naveličali bolečine, diagnoz, ki jim ni konca in kraja in se zavedate, da je moč v vas samih?

Ste se kdaj vprašali, kaj se skriva za vsemi temi cilji? Kaj je skupno čisto vsakemu izmed nas, ki se odločamo za načrtovano in usmerjeno gibanje, ne glede na to, da so naši cilji različni? Vsi si želimo biti ZDRAVI. Vsi se želimo počutiti BOLJE. Vsi želimo biti FIT. Vendar za izpolnitev teh ciljev ne zadostuje le želja. Potrebno je biti (in ostati) motiviran, vztrajen pri spreminjanju navad in se zavedati, da smo z vsakim korakom cilju bližje. Pot bo lažja, če jo bo spremljalo razumevanje, kako telo deluje ter katere navade, aktivnosti, razmišljanja,…. so nas pripeljala do trenutnega stanja. Potrebno je razumeti, da ima vsaka celica, organ, sistem v telesu točno določeno nalogo – a le, kadar vsi ti sistemi delujejo usklajeno, bo telo zdravo in vaše počutje fenomenalno:)

S to miselnostjo za vas organiziramo dneve odprtih vrat. To je vaša priložnost v praksi preizkusiti naše programe, se z nami pogovoriti o vaših težavah, vzrokih, ki so pripeljali do njih ter načinih, ki bodo ponovno vzpodbudili proces vračanja v ravnovesje.

KAKO BODO POTEKALI DNEVI ODPRTIH VRAT

Popolnoma brezplačno in neobvezno se nam na vadbah pridružite v dnevih med 28.8. in 30.8.2023 (ponedeljek – sreda) tekom celega dneva.

Obvezna je predhodna prijava, na podlagi katere vam bomo priporočali bodisi obisk v polindividualni skupini (skupina z maksimalno 4 osebami) ali pa krajše individualno srečanje, v primeru bolečin ali drugih specifičnih težav. Ker vas bomo na dnevu odprtih vrat srečali prvič, vas v klasične termine skupinskih vadb, ne bomo usmerjali in rajši dali prednost kvalitetni izvedbi in nadzoru vašega gibanja.

Za vse, ki se boste po prvi izkušnji z nami odločili za vpis v redne programe, smo pripravili nekaj ugodnosti:

  • Ne glede na izbran program, v katerega se boste vpisali, vas bomo za celotno vadbeno sezono 2023/24 (do 31.8.2024) uvrstili na VIP seznam naših članov. S tem boste dobili pravico do nakupa vseh storitev po nižjih cenah (glejte kolono “predsezonska cena“)
  • Razveselili vas bomo s kuponi za popust, ki ga boste koristili v naših wellness prostorih
  • Podarili vam bomo tiskano zloženko ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU, avtorice Barbare Tavčar, s koristnimi nasveti za varno vadbo in odlično počutje v dvorani ter domačem okolju . Zloženka vsebuje tudi QR dostope do različnih ritualov, vadb in meditacije za boljši spanec.

Privoščite telesu nežno a globoko stimulirajočo vzpodbudo za nov začetek.

Ne zamudite dnevov odprtih vrat in spoznajte ekipo, ki s srčnostjo predaja svoje znanje in skupaj z vami išče rešitve za povrnitev ravnovesja in življenja brez bolečin.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja