Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek, Uncategorized Komentarji: 0

Pred nami je zadnji mesec leta, v katerem mi že tradicionalno organiziramo BOŽIČNI SPLETNI MARATON. Vabimo vas, da se nam pridružite v petek, 16.12.2022 med 16.00 in 22.00 uro. Tudi tokrat je namen spletnega maratona širiti zavedanje, kako pomembno je gibanje. Življenje pa ne pomeni le poglabljanje vase. Popestrijo ga doživetja, ki so včasih tudi težka. Zato bomo letošnji spletni maraton pospremili z dobrodelno noto in delček prijavnine namenili projektu Hobotnica, kjer kvačkarice iz celotne Slovenije prostovoljno ustvarjajo hobotnice za nedonošenčke.

Tudi tokratni BOŽIČNI SPLETNI MARATON bo z izborom šestih gibalnih prispevkov poskrbel, da boste zadovoljni vsi – tisti, ki ste tudi sicer redno fizično aktivni ter tisti, ki gibalnih aktivnosti ne postavljate na vašo lestvico prioritet. Novost letošnjega božičnega maratona pa je tudi ta, da vam bodo vsi posnetki vadb dostopni še mesec dni, torej do 16.1.2023.

Kar ostane, je niz spominov, ki jih gradimo z lepimi doživetjih. Bodite del našega gibalnega maratona in si podarite 6 ur skrbno izbranih treningov. Z delom prijavnine boste pripomogli k nakupu preje za izdelavo kvačkanih hobotnic, ki nedonošenčkom pomagajo biti svojo prvo bitko.

Verjamemo, da je gibanje med drugim tudi:

  • pomembno orodje za lajšanje in preprečevanje bolečin,
  • ključno pri vrnitvi in vzdrževanju ravnovesja fizičnega, čustvenega, mentalnega in energijskega telesa,
  • močno antistres orodje,
  • močna podpora vašega osebnega in poslovnega uspeha

Vsebina spletnega maratona je raznolika in vam na edinstveni način predstavlja naše programe in način dela. Za vas smo pripravili 6 spletnih gibalnih prispevkov s tremi našimi inštruktorji, ki vas bodo vodili, usmerjali in vzpodbudili k iskanju ustreznih rešitev za vaše boljše počutje.

Gibalni prispevki bodo organizirani v sledečem zaporedju:

16.00 – 16.45 After work gibalni prispevek z Jakom Blatnikom (Spoznajte ključne usmeritve, s katerimi boste telo po več urnih delovnih obremenitvah regenerirali in ga pripravili na preostanek dneva)

17.00 – 17.45 Dinamični trening za zdrave sklepe z Jakom Blatnikom (Pri vadbi boste potrebovali dva enaka stola)

18.00 – 18.45 FITTov mix z Žigom Miščevičem (Spoznajte dva ključna dejavnika za spreminjanje intenzivnosti vadbe – dihanje in hitrost izvedbe giba)

19.00 – 19.45 Trening moči – total body workout z Žigom Miščevičem (Preprost a zelo učinkovit trening, ki vas ne bo pustil ravnodušnih)

20.00 – 20.45 Vzpodbudi limfo z Barbaro Tavčar (Gibalna sekvenca za boljšo limfno pretočnost)

21.00 – 21.45 Za lahko noč z Barbaro Tavčar (Gibalni prispevek z vajami za večjo sproščenost ter zaključno meditacijo za boljši spanec)

Vsak posamezni gibalni prispevek je zaokrožena celota 45 minut, vmesni 15-minutni odmor bomo vsi skupaj izkoristili za počitek, hidracijo, krajše pogovore in kakšno presenečenje:)

V življenju nas prestraši valovanje jin in janga. Zato za pravo čutenje sreče, včasih občutimo žalost. Za pravo zaznavo sonca doživljamo temo. Za pravi pogum, pred njim občutimo strah. Zato je vredno ljubiti in v ljubezni pomagati. S tokratnim božičnim maratonom pomagamo nedonošenčkom pri njihovem prvem boju.

Odločili smo se, da del sredstev od vsake prijavnine namenimo dobrodelnemu projektu Hobotnica, v katerem različne ustvarjalke ustvarijo hobotnice za nedonošenčke, ki bijejo prvo bitko. Na pobudo Tjaše Bevc (ki je s kvačko prijatlejica že vrsto let) se je, sicer danski projekt, pri nas začel v septembru 2017. Vanj so vključene vse slovenske porodnišnice. Kvačkarice v projektu sodelujejo povsem prostovoljno, kar pomeni, da same kupijo prejo in po posebnih in natančnih navodilih s kvačkanjem ustvarijo hobotnico. Slednjo že v inkubator prejme vsak nedonošenček. Lovke hobotnice so za malega borca terapevtske, saj ga pomirjajo in spominjajo na čas v maternici, na drugi strani pa preprečujejo, da bi vlekel za cevke, ki ga ohranjajo pri življenju.

Od vsake prijavnine (35,00 EUR) bomo tako 10,00 EUR namenili Projetku HOBOTNICA ter s tem olajšali nakup preje.

ORGANIZACIJA SPLETNEGA MARATONA

Spletni maraton vadb bo potekal v petek, 16.12.2022 med 16.00 in 22.00 uro

Po plačilu 35,00 EUR (10,00 EUR namenjamo v Projekt Hobotnica) vas bomo povabili v posebno zaprto Facebookovo skupino, lahko pa nas boste spremljali tudi na zasebnem linku našega you tube profila. Priporočamo vključenost v facebookovo skupino, kjer bo možna tudi interakcija med inštruktorji in udeleženimi, medtem, ko ta komunikacija na you tube profilu ne bo možna.

Ne boste uspeli spremljati vseh vsebin? Pomislili smo tudi na to, zato boste imeli dostop do vseh gibalnih prispevkov še mesec dni – vse do 16.1.2023.

Pridružite se nam in si podarite 6-urni gibalni paket, v katerem svojega telesa ne boste prepuščali naključju.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja