Avtor: FITT+ Kategorije: Delavnica, Dogodek, Novica, Program, Spletni program Komentarji: 0

Vabimo vas na čudovit program s sedmimi srečanji, v katerem je naš cilj popolnoma jasen – vzpodbuditi telo k večji pretočnosti in sozvočju vseh njegovih sistemov in teles – fizičnega, čustvenega, mentalnega in energijskega. Ponujamo vam priložnost, da v svojem telesu zaživite bolj prisotno, lahkotnejše in brez bolečin in s čudovitimi “stranskimi učinki”.

Vsak izmed nas je že izkusil bolečino, okorelost, togost, utrujenost, pomanjkanje energičnosti, vitalnosti, moči, mogoče celo pomanjkanje volje in podobno. Ko nam preprosto zmanjka energije za vsakodnevna opravila, ko imamo vsak dan polno izgovorov, zakaj ne storimo tega in onega, ko preprosto svojega telesa nimamo radi…. Kakšen bi moral biti naš prvi korak v takšnih situacijah zelo dobro pove naslov našega dogodka – AKTIVIRAJ SE!

Da, včasih se preprosto moramo brcniti v zadnjico in izstopiti iz cone svojega udobja. Se opolnomočiti z ustreznimi rešitvami, spremeniti nekatere zakoreninjene navade in preprosto sebe prepoznati, kot glavnega igralca svojega življenja. Prepričani smo, da je pravi trenutek za spremembo prav ZDAJ.

Prvi temelj vzpostavitve boljše pretočnosti je skrb za fizično telo. Drugi je zavedanje. Most med njima radi opišemo kot razumevanje te povezanosti in odločitve, da nam zgolj védenje (teorija) ni zadosti. Potrebujemo izkušnjo prakse. Doživite jo skupaj z nami in se AKTIVIRAJTE!

Katere so tiste težave, nelagodja, bolečine in stanja, ki nam črpajo energijo, nas spravljajo v slabo voljo, onemogočajo, da bi zadihali s polnimi pljuči in se kljub vsakodnevnim izzivom prepustili toku življenja? 

Stanja, kot so:

 • bolečine in bolezni mišičnoskeletnega sistema ter vezivnega tkiva,
 • sindromi (kot so npr. t.i. predmenstrualni, razdražljivega črevesja, karpalnega kanala, nemirnih nog, policističnih jajčnikov,…),
 • kronična utrujenost, razdražljivost, glavoboli, pomanjkanje koncentracije,..
 • povečanje telesne teže, otekanje nog, zadihanost,
 • povečana vnetna žarišča,
 • občutki tesnobnosti, anskioznosti, kronično pomanjkanje spanja, zbujanje,
 • nihanje v telesni teži, celulit, upadla koža,…

niso normalna stanja in ni prav, da se z njimi naučimo živeti. Prav je, da k svojemu telesu pristopimo, se z njim naučimo komunicirati, razumeti kaj je vzrok vsem zgoraj omenjenim težavam in poiskati načine, ki bodo odpravili vzrok težavam in jih ne zgolj lajšali ali omilili.

Že vrsto let je naše poslanstvo vsakemu posamezniku približati celosten pogled na svoje telo. Slednje deluje kot orkester, vsak sistem je soodvisen in prepleten z vsemi ostalimi in le njegova usklajenost ter ravnovesje omogočajo, da ne pride do njegove razglašenosti. Prepoznati moramo orodja, s katerimi si lahko pomagamo živeti kvalitetno, zavestno in polno življenje. In usmerjeno (lahko bi rekli tudi “zavestno) gibanje telesa je zagotovo eno izmed takšnih orodij. Ko uskladimo gibanje z dihom, zvokom frekvence, ki telo uravnoteža ter pozitivno namero, potem lahko okrepimo svoje potenciale in vzpodbudimo vse procese obnove in rasti našega organizma.

Mikro vpliva na makro, lokalno vpliva na globalno.

Ko najmanjši del (atom) ne resonira v svoji naravni frekvenci, se poruši njegovo ravnovesje, kar vpliva na celotno telo.

V programu AKTIVIRAJ SE! na razumljiv način povezujemo fizično telo s čustvenim, mentalnim in energijskim ter za ponovno vzpostavitev ravnovesja uporabljamo dve močni orodji: gibanje in zvok.

Z dominantnostjo uma, ki je v današnjem času veliko bolj prisotna, kot je bila v preteklih generacijah, se odmikamo oziroma odcepljamo od Zemlje ter izgubljamo svojo povezanost z njenim magnetizmom. Dnevno smo izpostavljeni različnim zvočnim frekvencam, elektromagnetnemu sevanju, stresnim situacijam. Vse to na naše telo deluje obremenjujoče. Vsaka misel, vsako čustvo, vsak organ in telesni sistem – vse, kar je živega, ima svojo frekvenco. Pionirji zvočne terapije (Johna Beulieu, Jonathan Goldman in drugi) so izmerili kakšne so resonantne frekvence telesa in njegovih regij in ko nek del, sistem, organ ne resonira več v svoji naravni frekvenci, se poruši njegovo ravnovesje, kar pa seveda vpliva na celotno telo. Tako se velikokrat zgodi, da se »razglasimo« in takrat naš orkester ne igra več uigrano.

Verjamemo, da je odgovornost vsakega izmed nas v čim boljši meri poskrbeti za svoje zdravje, dobro počutje in zadovoljstvo.  V programu AKTIVIRAJ SE! najbolj pogoste, težave, nelagodja in neželjena stanja na razumljiv način povezujemo:

 • energijsko telo preko hormonalnega s fizičnim,
 • kretnjo, usmerjeno v osvobajanje fizičnih ter čustvenih blokad, z zvokom,
 • bolečino in neravnovesje z razumevanjem njenega vzroka ter orodji za njeno izboljšanje oz odpravo.

Kako deluje zvok?

Zvok je val, ki ritmično oscilira (niha) v določeni časovni enoti (število nihanj v sekundi se meri z enoto Herz). Glede na frekvenco, s katero oscilira, vpliva na resonanco snovi v svoji okolici. Tako kot vse, kar je živega, vibrira in ustvarja nek zvok, tako tudi človeško telo. Vsak organ, sistem, regija telesa ima svojo naravno frekvenco. Če se ta poruši, se počasi ruši ravnovesje telesa kot celote, kar mi prepoznamo najprej kot slabo počutje, s časoma pa tudi kot bolezen.

Zaradi svoje sposobnosti vpliva na snov, pa ima zvok tudi sposobnost to snov menjati oziroma jo vrniti v svoje naravno resonantno stanje.

V programu AKTIVIRAJ SE! bomo z različnimi zvočnimi terapijami vplivali na vrnitev v naravno vibracijsko stanje naših energijskih centrov (čaker), ki neposredno komunicirajo z žlezami z notranjim izločanjem ter organi v njihovi neposredni bližini. Tako boste v nadaljevanju lažje, hitreje in bolj učinkovito s pomočjo gibalnih protokolov vplivali na zmanjšanje ter odpravo organske in fizične problematike, značilne za vsak posamezni center.

Sprejmite priložnost, da se s svojim telesom povežete na še bolj subtilni ravni in mu z razumevanjem pomagate omiliti in odpraviti težave mišičnoskeletnega sistema, vezivnega tkiva, padca koncentracije, utrujenosti, nihanja razpoloženj, organske problematike …..

O VSEBINI PROGRAMA

V programu se srečamo 7x, vsakič za 90 minut. Izbirate lahko med možnostjo spletnega programa ali programa v dvorani. Tako spletni program, kot program v dvorani omogočata izbiro med osnovnim in naprednim paketom, v katerega smo vključili specifične zvočne terapije (ki jih poslušate doma).

Program ima najboljši učinek, če se ga udeležite v celoti, saj se posamezna srečanja med seboj prepletajo, a so vsebinsko lahko popolnoma samostojna. Na vsakem srečanju obravnavamo najbolj pogosto problematiko, značilno za pripadajoči energijski center in jo s prepletom teorije in prakse na razumljiv način tudi rešujemo.

Prepričano smo, da boste z vključitvijo v program prodobili veščine in rešitve, ki vam bodo pomagale:

 • ozavestiti, kdaj telo ni v ravnovesju,
 • prepoznati, kateri del telesa potrebuje posebno pozornost,
 • hitro vzpostaviti boljšo medsebojno komunikacijo telesa,
 • odpraviti vzroke bolečin, zakrčenosti, otopelosti, togosti ter slabega počutja
 • zaživeti v svojem telesu bolj svobodno in podprto.

Prav tako pa boste uživali v “stranskih učinkih”, kot so zmanjšanje ali odprava celulita, bolj sijoča koža, večja magnetičnost in seksipilnost, izguba kakšnega centimetra ali kilograma. Je vredno? Zagotovo!

 • Protokoli za izboljšanje pretočnosti prvega energijskega centra, podprti z zvočno terapijo po metodi Blackbird
 • Ciljne vaje za izboljšanje problematike stopal
 • Vaje za uravnoteženje žlez pripadajočega centra

Z redno vadbo, usmerjeno v stopala, noge in medenico, se izognemo fizičnim manifestacijam in motnjam energijskega pretoka, kot so bolečine v hrbtu, konstipacija, psihična in fizična utrujenost, slabša cirkulacija ipd.

Pretirano sedeče delo, neprimerna obutev in v nekaterih primerihi tudi gibanje, pri katerem pozornosti niti malo ne usmerimo na telo in njegov občutek prizemljenosti in povezanosti s površino na kateri stojimo in po kateri se gibamo, pušča posledice. Slednje se najprej pokažejo na zmanjšanem in oslabljenem pretoku med našimi energijskimi centri, kar se lahko manifestira tudi na počutju in nenazadnje fizičnih težavah. Korenska čakra je odgovorna za naše preživetje, vitalnost, prizemljenost, pa tudi stabilnost in pogum. S svojim dobrim pretokom in odprtostjo skrbi za debelo črevo, mehur, kri, kosti, zobe, pa tudi za spodnje ekstremitete (noge) in stopala.

Protokoli za izboljšanje pretočnosti drugega energijskega centra, podprti z zvočno terapijo po metodi Blackbird

Ciljne vaje za izboljšanje problematike medeničnega dna, težav z mehurjem in drugimi organi v medenici,…

Vaje za uravnoteženje žlez pripadajočega centra

Podobno, kot z bitjem srca občutimo hitrost in intenzivnost srčnih utripov, imamo v predelu, kjer se stikata križna kost in trtica, točno v liniji z maternico in prostato, drugi energijski center, spolno čakro, ki s svojim utripom vpliva na delo živcev, ki inervirajo vse organe v medenici ter nadzira delo spolnih žlez. Na žalost sedenje, stres in slaba prebava slabo vplivajo na cirkulacijo in pretočnost energije v tem delu, kar lahko pripelje do različnih menstrualnih težav, cist, impotence, težav z mehurjem in vsemi organi v medenici, kot tudi na težave s kolki, ledvicami, obolenji črevesja ipd.

Glede na mesto, kjer se nahaja, obstaja njena močna povezanost s korensko čakro. Njena pretočnost bo preko stopal, nog in trtice, doprinesla k boljšemu občutku varnosti in stabilnosti ter oživitvi naših potencialov, s katerimi bomo lažje našli svoj pravi življenjski ritem. Slednji se ne kaže v ekstremih, temveč v oscilaciji, nihanju in v načinu kako živimo svojo primarno energijo (moško ali žensko).

Prototokoli za izboljšanje pretočnosti tretjega energijskega centra, podprti z zvočno terapijo po metodi Blackbird

Ciljne vaje za revitalizacijo organov v trebušni votlini

Vaje za uravnoteženje žlez pripadajočega centra

Tretjemu energijskemu centru (sončni pletež), ki se nahaja nekaj centimetrov nad popkom, ne rečejo zaman energetsko središče osebne moči. Tu je center, kjer se razvija naša osebnost, zdrav jaz, zdrav razum, pa tudi humor, optimizem, zvedavost in podobno.

Pogosto se nam dogaja, da nam primanjkuje notranje moči in volje, da bi svoje želje in cilje dejansko uresničili, zato je naš naravni odziv – ščit, upor. Ne želimo, da ljudje v naši bližini odkrijejo naše slabosti in pomanjkljivosti. Naš osebni čuvaj ima takrat vlogo zaščitnika, vendar dejansko ugaša naš ogenj in potenciale. Če to ozavestimo, potem smo bolj pripravljeni čuvaja odsloviti in vstopiti v nov življenjski cikel, ki nam prinaša željeno preobrazbo in z njo samospoštovanje, spontanost, razigranost, svobodo, a tudi samodisciplino in odgovornost – skratka, lahko živimo bolj avtentično. Govorimo o centru, ki nas uči komunicirati z drugimi. Pri tem nam pomagajo živčni končiči (gangliji), ki kontrolirajo večino prebave in eliminacije. Zato se nam zgodi, da imamo včasih mehko blato, ko nas je strah in trdo blato, kot posledica jeze in krča.

Iz našega trebuha (v njem so prebavni organi želodec, žolč, jetra, vranica, tanko črevo, prebava, diafragma,…) se distribuira energija po celotnem telesu, a ta predel je tudi prvi, ki bo odreagiral na okolico, v kateri se trenutno nahajate. V nekaterih primerih se živčni gangliji bolj stimulirajo in zakurijo ogenj za akcijo ali pa se zgodi nasprotno – ugašajo se, zadušijo ogenj.

Ravnovesje tretjega centra je pomembno za zdravje metabolizma in organov v trebušni votlini, dobro prerazporeditev energije v telesu in ravnotežje med odgovornostjo in svobodo v življenju.

AKTIVIRAJ SE! je program, ki poleg praktičnih vadbenih rešitev vključuje tudi posebna priporočila za detox vašega fizičnega telesa, čustev in uma. Zato lahko pričakujete “stranske” učinke kot so zmanjšanje telesne teže, bolj sijoča koža, zmanjšanje celulita in večja magnetičnost.

Protokoli za izboljšanje pretočnosti četrtega energijskega centra, podprti z zvočno terapijo po metodi Blackbird

Vaje za izboljšanje magnetizma in krepitve imunskega sistema

Vaje za uravnoteženje žlez pripadajočega centra

Skozi srce sprejemamo in dajemo ljubezen. Za človeka, ki ga vodi bolj srčna čakra velja, da ga bolj vodi »srce« in ne »glava«, občutenje in ne misel, ljubezen in ne logika. Srce je pravzaprav edini organ v telesu, ki ne more zaščititi samega sebe. Vsak organ ima namreč svoj obrambni sistem, srce pa s svojo ljubeznijo pošilja kri kamor koli je ta potrebna. Njegov varuh je osrčnik, ki poskrbi tudi za to, da neravnovesje drugih organov ne prizadane samega srca. Ko se namreč sproži imunski odziv, meridian trojnega grelca posrka energijo katerega koli drugega organa, osrčnik pa preprosto ne dopusti, da bi posrkal energijo srca.

Za srce sta nevarna oba ekstrema – tako imenovano »zaprto srce«, ki je v moderni dobi na žalost prepogosto prisotno, kot tudi srce, ki ljubi preveč. Srce je tudi organ, ki razmišlja. Dolgo časa je veljajo, da to zmorejo le možgani. Vendar ima srce svoj živčni sistem in sprejema odločitve neodvisno od možganov (npr kako hitro naj bije). Električni val utripajočega srca je cca 50x večji in 1000x močnejši od možganskega. Zato lahko srce uskladi možgane in druge organe s svojim ritmom.

V predelu četrte čakre, poleg srca in pljuč leži tudi žleza priželjc (timus), ki velja za primarni organ limfe in se nahaja tik za prsnico. V njem zorijo limfociti, izloča rastne hormone, ki sodelujejo pri imunskem odzivu. Timus daje tudi energijo vranici, ki bi brez te energije težko razkrojila krvne beljakovine. Na delavnici se boste naučili, kako poskrbeti za povečanje magnetizma srca, vzpodbuditev limfnega pretoka, s čimer želimo zmanjšati fizične manifestacije omenjenega energijskega centra.

Protokoli za izboljšanje pretočnosti grlnega energijskega centra, podprti z zvočno terapijo po metodi Blackbird

Spoznali, kaj lahko storite za vašo ščitnico

Spoznali moč vašega glasu

Peta čakra je vez med vašimi fizičnimi in duhovnimi energijskimi centri. Velja za center komunikacije. Torej, če srčna čakra ustvarja ljubezen, grlna ustvarja izraz. Informacije vseh spodnjih energijskih centrov se na svoji poti navzgor pomikajo skozi grlno. Enako velja za obe višji čakri – njune energije gredo nazvdol preko grlne. V tem predelu se nahaja ščitnica. Njeni izločki upravljajo presnovo, ki vsebuje dva procesa – anabolizem in katabolizem. Katabolični procesi so procesi razgradnje, pri katerih se energija sprosti, anabolični procesi pa iz manj zapletenih snovi izgrajujejo nova tkiva.

Ščitnico lahko na nek način primerjamo z grlno čakro. Tako kot ščitnica razgradi hrano ter jo sintetizira, da izgrajuje in ohranja fizično telo, grlna čakra razgrajuje energije, ki potujejo skozno, jih sintetizira ter s tem ohranja energijsko telo. V tem predelu se kažeta dva ekstrema – bodisi ne zmoremo govoriti, bodisi ne znamo utihniti. Govorjenje je anabolični proces (povezujemo in se izražamo), molčanje je katabolični proces (sprejemamo in osvajamo). Funkcija grlne čakre je komunikacija, izražanje, a tudi previdnost in zaupane. Je posrednik med čustvi in razumom. S pomočjo tega centra izrazimo, kar začutimo z 2.čakro. Je središče zvoka in besed.

Sama ščitnica skrbi za uravnavanje pravilnega delovanja vseh celic, presnovo OH, za metabolizem, skrbi za vsrkavanje kalcija… Ob njenem slabem delovanju bežimo od realnosti, smo nestrpni, nismo pogumni za izražanje lastnega mnenja, smo melanholični, spreminjamo razpoloženje,se potimo, hujšamo ali se debelimo, tresemo, smo bolj izpostavljeni različnim infekcijam, herpesu, zobobolu, hiperaktivnosti in podobno….

Protokoli za izboljšanje pretočnosti energijskega centra, podprti z zvočno terapijo po metodi Blackbird

Vaje za aktivacijo mišic na obrazu ter njihovo povezanost z mišicami medeničnega dna

Energijsko masažo obraza

Znotraj tretjega očesa ležijo vaše oči, ušesa, hipofiza, hipotalamus in možgani. Ženska pogosto svoj obraz kritizira in na njem išče napake. Pomembno je, da se sprejemamo z ljubeznijo. Naš obraz je odraz našega čustvenega telesa. Poleg fizičnega je okoli nas več drugih teles – fizično (ki ga lahko premikaš in se ga dotikaš), nato je plast čustvenega telesa (z vsemi čustvi in občutki), za tem sledi plašč mentalnega telesa z našimi mislimi in procesi razmišljanja ter doživljanja, nato pa sledi oblak energijskega telesa. To so nižja telesa za katera smo dolžni skrbeti in razumeti njihovo soodvisnost.

Povezava fizičnega in čustvenega telesa se kaže na obrazu. Čustveno telo je kot obleka fizičnega. Zato je negovanje obraza sila pomembno. Vsi procesi, vsa razmišljanja, vsa čustva se odražajo na našem obrazu – vsako čustvo je dolgo 90 sekund zato je pomembno, da si ga dovolimo začutiti. Takrat se ustavimo in zakrčimo (jih ne damo v tok), zato se zamrzne na našem obrazu in posledično tudi na našem telesu in notranjih organih.

S tem, ko tretiramo svoje telo, direktno delujemo tudi na svoj 2.energijski center – tudi v fizičnem pomenu. Torej vse krožne mišice na obrazu vplivajo tudi na mišice medničnega dna.

V primeru, da ta energijski center ne deluje dobro se soočamo s frustracijami, strahovi, neodgovornostjo, povzdihovanjem samega sebe, imamo težave z duševnimi boleznimi, tesnobo, glavoboli, migrenami, bolezni slušnih organov, bolezni oči, motnje spanja in podobno

Protokoli za izboljšanje pretočnosti energijskega centra, podprti z zvočno terapijo po metodi Blackbird

Vaje za uravnoteženje nevrološkega sistema.

Nasvete za dobro spanje.

Sedmi energijski center je odgovoren za duhovnost in razsvetljenje, dobra pretočnost tega centra povečuje našo karizmo in zavedanje. Ljudje razvijamo temensko čakro, če sledimo svojim najbolj pristnim hotenjem in življenjskemu smislu.

Ta predel skrbi za dobro pretočnost zgornjega dela možganov, možganske skorje, centralnega živčnega sistema, rast las,… V tem centru prisotna žleza epifiza (čičerika) skrbi za izločanje melatonina, ki se izloča med spanjem in velja za naraven antidepresiv. Pod vplivom svetlobnih dražljajev uravnava dnevni in sezonski ritem endokrinega sistema in našo notranjo biološko uro. V primeru slabega delovanja nam primanjkuje življenjske radosti, se odtujimo, smo zmedeni, duševno izčrpani, lahko imamo prisotne močne nevralgične bolečine (bolečine, ki izvirajo iz živca), težave z izpuščaji in ekcemi,….

To poletje ti prinaša priložnost, da si DOBRO. Da se razstrupiš, začutiš in si dovoliš v svojem telesu počutiti odlično. Vse, kar moraš storiti je, da SE AKTIVIRAŠ!

Možno tudi plačilo z BON21

PODROBNOSTI O PRIJAVI,ORGANIZACIJI DELAVNIC TER PLAČILU

Priporočamo vam, da se priključite celotnemu programu, po vaši želji pa se lahko odločite le za eno ali za izbrane delavnice.

Vsako srečanje traja 90 minut, izbirate lahko med srečanji v dvorani ali v živo na spletu. Spletna različica se bo izvedla v zaprti facebookovi skupini, ki jo ne bomo brisali – torej vam bodo vsebine dostopne za vedno.

Ne glede na možnost izbire programa v dvorani ali na spletu, lahko izbirate med OSNOVNO možnostjo programa ter NAPREDNO, ki vključuje tudi 7×20 različnih zvočnih terapij Sonic Pill (v samostojni vrednosti 90,00 EUR), ki bodo še dodatno podprle telo in pomagale pri izboljšanju vašega spanca, povečani relaksaciji, zmanjšanju bolečin, uravnoteženemu libidu, izboljšani pozornosti in koncentraciji,…

NAZIV SREČANJAV ŽIVO NA SPLETU
– četrtek ob 18.45 –
V ŽIVO V DVORANI
– četrtek ob 9.30 –
Poskrbi za svoje korenine 19.5.202219.5.2022
Ujemi svoj ritem26.5.202226.5.2022
Spoznaj svojega osebnega čuvaja2.6.20222.6.2022
Začuti svoje srce9.6.20229.6.2022
Izrazi se16.6.202216.6.2022
Čustveni zemljevid obraza23.6.202023.6.2022
Nadeni si svojo krono30.6.202230.6.2020
PLAČILOOSNOVNI PAKETOSNOVNI PAKET
DO 15.5.2022
OD 16.5. dalje
45,00 EUR (ali 2x 25,00 EUR)
50,00 EUR (ali 2x 28,00 EUR)
65,00 EUR (ali 2x 35,00 EUR)
72,00 EUR (ali 2x 39,00 EUR)
NAPREDNI PAKETNAPREDNI PAKET
DO 15.5.2022
OD 16.5. dalje
120,00 EUR (ali 2x 62,00 EUR)
135,00 EUR (ali 2×70,00 EUR)
140,00 EUR (ali 2x 72,00 EUR)
147,00 EUR (ali 2x 78,00 EUR)
MOŽNOST PLAČILA V GOTOVINI NA RECEPCIJI NAŠEGA CENTRA, PREKO TRR RAČUNA ALI Z BON21

Cena izbranega paketa vključuje:

 • 7 delavnic, vsakič v trajanju 90 minut v živo v dvorani (zelo omejeno število udeleženih) ali v živo na spletu
 • vključitev v zaprto facebookovo skupino (vsi) in s tem konstanten dostop do vsebin
 • pisne izročke (vsakič dva dni po izvedenem predavanju)
 • izbrane zvočne terapije (Sonic Pill) v primeru izbire naprednega paketa

V primeru, da se želite udeležiti le posameznih delavic:

 • ena izbrana delavnica = cena 20,00 EUR in vključuje edeležbo v dvorani ali na spletu, pisni izroček ter tedenski dostop do posnetka delavnice
 • dve izbrani delavnici = cena 18,00 EUR/delavnico in vključuje udeležbo na dveh delavnicah v dvorani ali spletu, 2x pisni izroček, tedenski dostop do posamezne delavnice

Sonic Pill zvočne terapije lahko udeleženec dokupi po redni ceni na ceniku.

V pričakovanju vaše prijave se veselimo druženja, poglobljenega dela na sebi ter spoznavanja delovanja našega telesa. Telo vam bo hvaležno, vi pa bolj radostni, globoko povezani s svojim telesom, lepšega izgleda, z več energije, boljšo fokusiranostjo in močnejšim zavedanjem. AKTIVIRAJTE se ZDAJ 🙂

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja