Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek Komentarji: 0

Tvoja trenutna telesna drža,  počutje, razmišljanje, celo vse tvoje trenutne degeneracije, vnetna stanja, bolezni,  bolečine,… vsi simptomi so nič drugega, kot posledica seštevka tvojih navad, vzorcev, “napak”. Naj te pri branju celotnega prispevka vodi misel “če ničesar ne spremeniš, se nič ne bo spremenilo” ter v primeru trenutnega nezadovoljstva s svojim počutjem ali/in izgledom izberi program VITALNA DOLGOŽIVOST [in nadzor telesne teže].

Če se za trenutek ustaviš in resnično osredotočiš na sebe – ti je tvoje počutje v tem trenutku, v zadnjih tednih, mesecih, mogoče celo letih, všeč? Če je odgovor DA, potem te verjetno opis in vabilo na 3-mesečni program VITALNA DOLGOŽIVOST ne bo prepričal, jaz pa ti za tvoj odgovor in počutje čestitam:). 

Če pa je tvoj odgovor NE, potem je program odlična priložnost, ki te bo korak po korak pripeljala do novega Tebe. Vse, kar potrebuješ je tvoja odločitev in zaupanje v vsak naslednji korak.

ZAKAJ VITALNA DOLGOŽIVOST?

Vitalnost in dolgoživost sta dva pomembna koncepta, povezana z zdravim staranjem. Vitalnost je stanje moči in aktivnosti, tako fizične kot duševne, medtem ko je dolgoživost trajanje (ne)kakovosti življenja.

To nista le pojma, ki se izražata z določenim opisom ali številom, temveč izraza tvoje življenjske sile in potenciala. Vitalnost in dolgoživost se odražata v tem, kako živiš, ljubiš, se učiš in rasteš kot človeško bitje. Nanju vplivajo genetika, okolje v katerem živiš in deluješ, tvoje navade in cilji. Vitalnost in dolgoživost nista fiksni ali v naprej določeni, temveč dinamični in prilagodljivi. Lahko ju izboljšaš z negovanjem telesa, uma in duha ter z zasledovanjem svojih strasti in namenov. Ne gre le za preživetje, ampak predvsem za uspeh. Gre za to, da vsak trenutek kar najbolje izkoristiš in pustiš pozitivno zapuščino sebi in drugim.

ZAKAJ PA NADZOR TELESNE TEŽE?

Medsebojna povezanost in soodvisnost debelosti, toksičnih misli in nesrečnega življenja, lahko vplivajo na tvoje zdravje in dobro počutje. Debelost je stanje odvečne telesne maščobe (maščoba = toksin), ki lahko poveča tveganje za različne bolezni, kot so sladkorna bolezen, bolezni srca in nekatere vrste raka. Negativne oziroma preobremenilne misli in čustva lahko še poslabšajo tvoje duševno zdravje in se izrazijo kot depresija, tesnoba in nizka samopodoba. Lahko bi torej rekli, da je nesrečno življenje posledica nizkega zadovoljstva, kar bo imelo močen vpliv na kvaliteto življenja in medsebojne odnose.

Vendar te težave niso nepopravljive. Premagaš jih lahko s pozitivnimi spremembami v svojem življenjskem slogu, miselnosti in odnosu do sebe ter posledično z okolico.

Spomni se svojih prednosti, sposobnosti in potencialov. Verjemi vase in v svoje sposobnosti. Predstavljaj si, kako se počutiš in izgledaš, ko dosežeš svoj cilj. In to živi že SEDAJ.

Gledano iz kvantnega vidika je tvoj življenjski slog (ne)simfonija majhnih drobnih delcev, ki vibrirajo znotraj in zunaj energijskega polja in sprejemajo navodila iz elektromagnetnega polja, ki ga ustvarja sončna svetloba oziroma Sonce samo. Na tej točki niti ni pomembno, da to razumeš (program ti bo dal celovito razumevanje vsega). Pomembno je, da se zavedaš, da se v vsakem trenutku s tem elektromagnetnim poljem povezuješ in da deluje po principu sistema povratnih informacij. 


Barbara Tavčar, ustanoviteljica znamke FITT+ holistični pristopi h gibanju | spa & wellness

Zvočna th. 1.st., BI KŠBT,

Strokovna usposobljenost: Kineziološka šola body tehnike, Zagreb |

Praktične izkušnje: <20 let

Barbara je osnovala program VITALNA DOLGOŽIVOST [in nadzor telesne teže] ter ga bo v celoti odvodila, te motivirala in vzpodbujala, da dosežeš željeni cilj.


Vsakič, ko se zbudiš in pomisliš: “Čutim žalost, razburjenost, jezo,… Ne morem razmišljati, imam meglo v glavi. Starši so me zanemarjali, pa nikakor ne morem funkcionirati in delovati, kot si želim. S partnerjem se ves čas kregam. Živim v strahu. Ne morem se odpovedati xy hrani/odnosu/…..” Vedno obstaja možnost, da začneš znova. Kako? 

Vsak dan puščaš sledi v obliki spominov in informacij podobno, kot odtis stopala v mivki. Vsak dan se že zjutraj zatečeš k tem zakoreninjenim spominom, ki te zadržujejo pred spremembo. To so dnevi, ko ne moreš biti dobro. 

Zato meditacija čuječnosti učinkuje, saj te vsakič znova uči sprejemanja in zavedanja tega trenutka. Uči te prisotnosti. Zato tudi zapisovanje ciljev deluje. 

Si za to, da s prvim dnem vključitve v program VITALNA DOLGOŽIVOST [in kontrola telesne teže], bolj pametno uporabiš svojih 86.400 sekund v dnevu? Si za to, da z mojo pomočjo in podporo celotne skupine, vsak dan sproti začneš spreminjati eno majhno stvar? Začeli bomo z majhnimi koraki. Baby steps. Nadaljevali s hojo, hitro hojo in na koncu bomo tekli:)

Vabim te v 3-mesečni program, ki te bo na preprost in razumljiv način v teoriji in praksi spoznal z:

 • metaboličnim stanjem ketoze in njenimi učinki na telo,
 • avtofagijo ter
 • svetlobo kot virom energije, ki je za tvoj obstoj pomemben enako kot voda, kisik in hrana. 

Če bi mogli vse, kar tebe sestavlja, združiti v tri besede, bi rekli, da te določajo energijske baterije (mitohondriji), genetika in tvoja osebna DNK koda. Mitohondriji so kot antene, ki nase vlečejo informacije iz kisika, hrane in sončne svetlobe. Ko uravnaš ta tri stikala, se ti obetajo nagrade, kot so izboljšanje hormonske funkcije, povečanje energije, boljši spomin, vid, zmanjšanje telesne teže, krepak imunski sistem,…. 

Pridruži se mi na 3-mesečnem programu, ki je spremenil tudi moje počutje, izgled in zdravje ter v katerem je združeno celotno moje znanje, izkušnje in moja ljubezen do gibanja in motiviranja, da smo vsi skupaj vsak dan za odtenek boljši, močnejši, hitrejši – bolj zdravi. 🙂

KAJ PROGRAM VKLJUČUJE:

 • Tri ločene dele / teme, ki se odlično povezujejo v logično celoto: KETOZA | AVTOFAGIJA | SVETLOBA (vsak mesec je v ospredju ena tema, odprta z uvodno delavnico)
 • Gibanje (če se ta trenutek težko gibaš zaradi morebitnih omejitev ali prevelikih bolečin, naj te to ne oropa poguma za vstop v program – vedno bomo našli rešitev, da svoje telo daš v pogon 😉)
 • Obsežno tiskano zloženko oziroma delovni zvezek z vsemi bistvenimi informacijami, primeri jedilnikov, dodatnimi pojasnili ipd
 • Podporo z “day to day” nasveti in oglašanji, ki ti bodo pomagali k boljši implementaciji naučenega v življenje in postopno spreminjanje v to, kar želiš biti:) – ta podpora se bo odvijala na zaprtem kanalu aplikacije Viber

Če ničesar ne spremeniš, se nič ne bo spremenilo.

Zato ne UPAJ na boljši jutri, ampak ga ustvari z izbirami.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ OD PROGRAMA:
 • Zmanjšanje telesne teže oziroma njeno uravnoteženje
 • Več energije, boljo pozornost in koncentracijo
 • Zmanjšanje vnetnih stanj (ki se kažejo kot  revmatična ter avtoimuna obolenja, megla v glavi, napihnjenost,)
 • Zmanjšanje alergij
 • Boljši stik s seboj, zadovoljstvo in seksipil
 • Bolj učinkovit spanec
 • Razumevanje delovanja telesa
 • ….

Opozorilo: Vsa vsebina, nasveti, priporočila in vadbe ne nadomeščajo mnenja zdravnika ali terapije, podane s strani zdravnika.

IZBERI MED RAZLIČNIMI PAKETI:

ZLATI PAKET vključuje:
* 3 delavnice po 120minut (vsakič ob začetku mesečne teme | delavnica se izvede v živo na lokaciji studia, v primeru tvoje odsotnosti ti bo na voljo posnetek z vsem materialom | datum prve delavnice: sobota, 23.3.2024, druge delavnice 20.4.2024 ter tretje 11.5.2024
* Tiskano zloženko z obsežnejšimi informacijami, ki predstavlja tvoj delovni zvezek za sledenje napredka. Zloženka bo vsebovala vse ključne informacije, jedilnike, nasvete in dodatno vsebino
* 1x tedensko organizirano vadbo v dvorani ali na spletu (ti izbereš, kaj ti odgovarja)
* Vključenost v Viber kanal, na katerem aktivno spremljaš “day to day” krajše napotke, postavljaš vprašanja in deliš svoja spoznanja
* Lističe za merjenje ketonov v urinu, ki jih potrebuješ ob začetku programa (kasneje ne več)
Cena paketa 360,00 EUR (ali 3×126,00) (v primeru prijave obeh partnerjev, je cena za partnerja le 120,00 EUR oziroma 3×42,00EUR)
Prijava in plačilo do 10.3.2024 ti prinese 10% popust

V nobenem primeru se vrednost plačila programa ne vrača.

SREBRNI PAKET vključuje:
* 3 delavnice po 120minut (vsakič ob začetku mesečne teme | delavnica se izvede v živo na lokaciji studia, v primeru tvoje odsotnosti ti bo na voljo posnetek z vsem materialom | datum prve delavnice: sobota, 23.3.2024, druge 20.4.2024 ter tretje 11.5.2024
* Tiskano zloženko z obsežnejšimi informacijami, ki predstavlja tvoj delovni zvezek za sledenje napredka. Zloženka bo vsebovala vse ključne informacije, jedilnike, nasvete in dodatno vsebino
* Vključenost v Viber kanal, na katerem aktivno spremljaš “day to day” krajše napotke, postavljaš vprašanja in deliš svoja spoznanja
* Lističe za merjenje ketonov v urinu, ki jih potrebuješ ob začetku programa (kasneje ne več)
Cena paketa 330,00 EUR (ali 3×115,50)(v primeru prijave obeh partnerjev, je cena za partnerja le 100,00 EUR) oziroma 3×35,00EUR)
Prijava in plačilo do 10.3.2024 ti prinese 10% popust

V nobenem primeru se vrednost plačila programa ne vrača.

Zaslužiš si zdravo, srečno in izpolnjujoče življenje. Imaš priložnost stopiti na pot globoke spremembe in to doseči. Vse kar potrebuješ je narediti prvi korak. In za njim naslednjega in tako naprej. Vabim te, da izpolniš spodnjo prijavnico ali pa mi za prijavo in dodatne informacije pišeš na barbara@fittplus.si

PREDLAGAM, DA SI OGLEDAŠ:

 1. IG live MOČ NAVADE
 2. IG live POVEČANA TELESNA TEŽA IN NJENA POVEZANOST Z VNETNIMI STANJI
 3. IG live KETOZA – STANJE, KI PODPIRA TVOJE ZDRAVJE

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja