Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Dogodek, Novica Komentarji: 0

Odklopi se iz svojega zaposlenega sveta in se na dan zaljubljencev še bolj osredotoči na svoje telo. Iščeš primerno darilo zase in za svoje najdražje? Potem si dovoli in najprej nagradi sebe in svoje telo za vse bitke, ki jih vsakodnevno bije zate. Za vse trenutke, ko je tvoj organizem preobremenjen in zboli. POVEŽI SE z njim.

Vabimo te, da se nam pridružiš na februarskem Body Clubbingu, ki bo tokrat na Valentinovo, temu primerna pa bo tudi izbrana tematika. Na kratki brezplačni delavnici bomo govorili o razumevanju ženske in moške energije – dveh principih, katera morata biti v telesu uravnovešena, da bi dosegli sinhrono delovanje organizma kot celote.

Odgovorili bomo na vprašanje, kako se oba principa izražata v kretnji, katera polovica telesa pripada določenemu principu, na kakšen način ju povezati, kako se izraža dominantnost vsakega izmed njiju in še in še.

Dogodek bomo obogatili z zvokom, kot se na Valentinovo spodobi, pa bomo s sladkim presenečenjem razvajali tudi naše brbončice.

Pridi samostojno ali v družbi prijatelja, prijateljice, partnerja,…

Pričakujemo te v sredo, 14.2.2018 ob 20.00 uri.  Dogodek je brezplačen, zaželjena pa je tvoja prijava na info@bodytehnika.si. Dogodek bo trajal 60 minut.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja