Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Novica Komentarji: 0

Našo ekipo želimo razširiti, zato iščemo novo sodelavko oziroma sodelavca, ki bi bil pripravljen stopiti v zahtevne čevlje body inštruktorja.

S ponudbo individualnih ter skupinskih programov, specifičnih programov za zdravje medeničnega dna, hormonsko ravnovesje, tekaških programov,  posebnih revitalizirajočih spa tretmajev, programov v vodi, kot tudi celostnih programov za zdravje na delovnem mestu, smo zagotovo center, ki se približa vsakemu posamezniku, ne glede na spol, starost, težavo in željeni cilj. Prav zaradi raznovrstnosti in jasnega cilja, da želimo vsakemu telesnemu tipu prilagoditi vadbeni program, se približati tako rekreativcu, kot vrhunskemu športniku ali osebi z bolečino ter želje, da pomagamo vsakomur, med svoje vrste vabimo predano osebo, željno neprestanega usposabljanja, učenja in rasti. Vse to je namreč vloga odličnega body inštruktorja. Za to je potreben velik vložek časa, discipline in razumevanja našega dela in pomembne vloge, ki jo ima vsak inštruktor do sebe in ljudi, ki jih srečuje ter vodi skozi vadbeni proces.

Verjamemo v odličnost in odličnost se začne pri posamezniku. Smo strokovnjaki, ki s pomočjo body tehnike dnevno večamo in izboljšujemo svoje znanje, s katerim doprinesemo našim vadečim in tako skrbimo za njihovo optimalno psihofizično počutje in bolj zdravo življenje. V kolikor si želiš izkušnje pridobivati v pozitivni ekipi, želiš delati v okolju, ki ves čas stremi k osebni rasti ter predvsem na celosten način preko gibanja pomagati drugim, potem te vabimo k prijavi na našo avdicijo.

Kakšna znanja/izkušnje je potrebno imeti?

  • Minimalno srednješolska izobrazba (prednostno iz smeri zdravstva ali športa)
  • Izkušnje iz področja gibanja (ples, fitnes, skupinska vadba, pilates,…) vam bodo prinesle dodatno prednost pred drugimi
  • Zaželjeno: opravljeni tečaji s področja masaž, manualnih tehnik ipd.

Kaj pričakujemo?

Body tehnika zaradi svojega pristopa in boljše “komunikacije” med telesom in umom, med drugim doprinese tudi k spremembi posameznikovega razmišljanja in odnosa do lastnega telesa. Vzpodbuditi to spremembo, je odgovornost vsakega odličnega body inštruktorja. Zato od kandidata pričakujemo tudi:

  • osnovne pedagoške sposobnosti,
  • visoko čustveno intiligenco,
  • odličen občutek za odgovornost,
  • disciplino in organiziranost,
  • željo po kostantnem učenju, pripadnost ter
  • 100% avtentičnost.

Kaj obljubljamo?

Body inštruktor postaneš po približno letu in pol konstantnega usposabljanja in izobraževanja, a s praktičnim delom kot “pripravnik” body tehnike pričneš zelo hitro. Izbrati želimo osebo, ki bo pripravljena z nami soustvarjati dolgoročno, zato ti bomo podrobno naše pogoje, zahteve in želje pojasnili na sami avdiciji.

Potek avdicije

Tvoj CV ter morebitna dodatna vprašanja pošlji na: barbara@bodytehnika.si do 15.8.2020, avdicija pa bo potekala v PBS centru športne odličnosti v Kranju, Britof 292 in sicer v petek, 21.8.2020. 

Življenjepisu priloži tudi kratko pisno ali video obrazložitev, zakaj meniš, da si najboljša izbira za delo v našem centru. O izbiri te bomo obvestili pisno v najkrajšem možnem času, izbrani kandidat pa ima vsekakor po preizkusni dobi možnost tudi dolgoročnega sodelovanja v obliki zaposlitve.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja