Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Novica Komentarji: 0

Obveščamo vas, da s torkom, 16.2.2021, ponovno odpiramo vrata PBS centra športne odličnosti. Po skoraj petih mesecih popolne zaprtosti, ko smo se družili le preko spletnih vadb, verjamemo, da  te  je ta novica enako razveselila kot nas. Spletni treningi so se izkazali za učinkovite, zato jih bomo v tej obliki še naprej obdržali, seveda pa ne moremo mimo dejstva, da sta pri reševanju nekaterih težav stik z inštruktorjem in njegova taktilna asistsenca, ključni za napredek.

Pri odprtju moramo seveda upoštevati nekatera priporočila, s pomočjo katerih bo gibanje v centru varno ter poskrbeti, da bo možnost okužbe minimalizirana. Iz tega razloga bodo s ponedeljkom možne naslednje storitve:

  • individualni treningi
  • semiindividualni treningi
  • individualna obravnava brazgotin po MSTR tehniki
  • individualna zvočna terapija

Na žalost skupinski treningi body tehnike do nadaljnega ostajajo še vedno izključno le v spletni različici.

Kaj je potrebno upoštevati ob vstopu v naš center?

  • V PBS center vstopiš z masko ali drugo ustrezno zaščito ustne in nosne votline. Masko nosiš do trenutka začetka vadbe in si jo po zaključku ponovno namestiš.
  • Med vadbenim procesom je potrebno upoštevati razdaljo med vadečimi (za to smo ustrezno označili mesta v dvorani), da pa bi se izognili morebitni gneči v garderobi te prosimo, da prideš le nekaj minut pred začetkom vadbe, vse svoje predmete ustrezno odložiš v garderobno omarico in se odpraviš v dvorano na trening.
  • Prosimo te, da upoštevaš vsa ostala navodila in priporočila, s katerimi smo te sezanili že ob prvem odprtju: obvezna uporaba brisače, za seboj v dvorani pospravljaš svoje osebne predmete (npr. superge po uvodnem delu), v primeru razkuževanja pa so razkužila nameščena v vseh prostorih.

Kaj lahko storiš za vpis v željeni termin?

  • Če do tega trenutka v svojem inbox-u nimaš elektronskega sporočila z naše strani, potem nas pokliči na 040 390 141 ali pa nam piši na info@bodytehnika.si, da se dogovorimo vse potrebno.

Če se želiš ponovno seznaniti z našimi splošnimi pravili te povabimo, da si jih prebereš na TEJ povezavi.

Se vidimo na spletu in v dvorani!

 

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja