Avtor: FITT+ Kategorije: Uncategorized Komentarji: 0

Znano je, da večina (pred)novoletnih obljub že kmalu po začetku novega leta zagleda bridki konec. To nikakor ne pomeni, da vi niste močni, odločni ali ne dovolj motivirani. Ravno nasprotno. V nadaljevanju vam bomo pojasnili zakaj menimo, da ste ta trenutek ravno na točki, kjer nabirate moč za uresničitev vaših novoletnih želja in ciljev. Zato ta čas prepoznajte kot pravega in se na lahkoten način lotite vaše preobrazbe. In z akcijo “POVABITE PRIJATELJA” vas želimo opogumiti in motivirati, da bo prvi korak lažji, v dobri družbi in tudi ugodnejši za vašo denarnico. 🙂

Temperature res niso ravno zimske in bolj spominjajo na pomladanske ali jesenske, a letni časi so jasni – smo v obdobju zime in takrat narava počiva in si nabira moči, da se v naslednjem njenem ciklu lahko zgodi rast. Tako je tudi z nami. Prehod iz starega v novo leto pogosto pospremimo s cilji in besedami: “tokrat pa res začnem takoj po novem letu”, “tokrat mi bo pa uspelo” in potem vsi žalostni in razočarani kaj kmalu po novem letu obupamo nad seboj. Naj vas potolažimo. Januar ni pravi mesec, v katerem bi se na vso moč zapodili proti novim ciljem, napornim treningom, morebitnim dietam, odrekanju in podobno. Tudi mi smo bitja, ki smo usklajeni z naravnimi cikli in ta čas moramo izkoristiti za polnjenje svojih baterij. Če se prehitro zaženete proti uresničitvi željenega cilja, boste te baterije le izpraznili, motivacija pa bo kar naenkrat premajhna za nadaljevanje.

Ne zadajte si cilja, da želite imeti že ob koncu januarja xy kilogramov manj, xy centimetrov okoli pasu manj, popolno urejen jedilnik in ne silite svojega telesa v ekstreme in spremenjene navade, ki jim ta trenutek ni kos. Mesec januar rajši izkoristite za načrtovanje in majhne korake, ki za vas ne bodo prenaporni in bodo izvedljivi z majhnim spreminjanjem vaših dnevnih in ustaljenih navad – na primer pričnite z vadbo enkrat ali dvakrat tedensko, opazujte svoje prehranjevalne navade, spalne navade in nanje še ne odreagirajte. Le sprejmite jih. Nato, v drugi polovici februarja stopite proti svojemu cilju bolj odločno, a zopet s pravimi in vodenimi koraki. Na ta način ne boste izgubili motivacije, na poti pa boste uživali, saj vam bo vsak korak prinesel zadoščenje. Kar naenkrat vaš cilj ne bo več pomemben, ker boste uživali že na poti do njega.

PRIPELJITE PRIJATELJA

V mesecu januarju vas želimo vzpodbuditi k malim korakom in vas povabiti, da se priključite našim programom in v njih preprosto uživate in še bolj spoznate svoje telo, prepoznate kaj vaše telo potrebuje in se seznanite z vsemi načini, ki vas bodo do željenih ciljev pripeljali v pravem času.

Zato je mesec januar v znamenju akcije “PRIPELJI PRIJATELJA”. Vsem obstoječim in novim strankam v mesecu januarju nudimo 30% popust na izbrano mesečno karto (za skupinske, polindividualne, individualne vadbe ter spletni program FITT VIVA). Edini pogoj je, da s seboj pripeljete tudi prijatelja.

To pa še ni sve. Izkoristite akcijo PRIPELJI PRIJATELJA in uživajte v dodatnih ugodnostih:

  • Vsem obstoječim strankam v zahvalo za priporočilo poleg 30% na mesečno izbrano karto podarjamo še kuponček z 10% popustom na vse naše masažne in sprostitvene tretmaje (klasična masaža telesa, terapija z zvočnimi vilicami ter FITT double masažni tretman).
  • Vse nove stranke boste poleg 30% popustna na mesečno izbrano karto deležne brezplačnega uvodnega posveta z Barbaro Tavčar.
  • Vsi, ki boste koristili akcijo pripelji prijatelja boste v začetku marca (neobvezujoče) povabljeni na 12 tedenski program CELOVITE PREOBRAZBE po promocijski ceni.

Akcija traja do konca meseca januarja.

Svojo prijavo lahko sporočite na info@fittplus.si ali pa izpolnite spodnji obrazec

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja