Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek, Novica Komentarji: 0

Kot vsako leto, vas tudi pred začetkom tokratne nove vadbene sezone vabimo, da si svoj termin skupinske, polindividualne ali individualne vadbe rezervirate že sedaj. S tem si zagotovite svoj najljubši termin, pridobite pa tudi vrsto drugih ugodnosti. Več v nadaljevanju.

Zaupate nam že 18 let, zato z veliko mero zaupanja stopamo v sezono, ki je pred nami. Radi rečemo, da je vsak izmed nas individum, oblikovan s svojevrstnimi izkušnjami Življenja, ki se odražajo v razmišljanju, počutju, telesni drži, načinu hoje in gibanju ter tudi v odzivu in prilagajanju na različne stresorje. Zato je ključnega pomena, da se odločite za tisti pristop, ki bo vam za manj (vloženega časa) prinesel več (zadovoljstva in izpolnitve željenih ciljev).

Vabljeni k vpisu v skupinske programe z maksimalno 6 osebami, polindividualne skupine z maksimalno 4 osebami ter individualne treninge, kjer boste skozi celoten vadbeni proces vodeni in podprti s strani inštruktorja.

SEZONA 2022/23 SE PRIČNE S PONEDELJKOM, 5.9.2022, SVOJE MESTO PA SI LAHKO REZERVIRATE ŽE SEDAJ. PREDSEZONSKI VPIS (in z njim ugodnejša cena naših storitev) TRAJA OD 21.7.2022 DO 25.8.2022 OZIROMA DO ZAPOLNITVE MEST.

Kaj vam prinese zgodnja prijava?

  • Termin, ki vam časovno najbolj ustreza ter seveda izbrani inštruktor. Pripravili smo nekaj terminov polindividualne in skupinske vadbe, za individualni termin nam sporočite svoje želje.
  • Rezervacija termina v času predsezonskega vpisa vam skozi celo leto zagotavlja vsaj 3% popust v primerjavi z rednim cenikom, ki ostaja nespremenjen. Kljub draginji smo se ta trenutek odločili, da cen naših storitev ne bomo višali – še več, pripravili smo vam nekaj cenovnih novostih, ki jih predstavljamo v nadaljevanju. V primeru morebitne podražitve pa velja naša obljuba, da boste imeli vsi, ki boste svoj vpis izvedli v času predsezonskih vpisov, najugodnejše cene vseh naših storitev tekom celega leta.
  • V primeru, da ste naša nova stranka in se želite vpisati v skupinske ali semiindividualne programe, je za vas obvezujoča predhodna uvajalna ura pri Barbari Tavčar, ki je v času predsezonskega vpisa 30% ugodnejša. Enako velja za spletne uvajalne ure v primerih vključitve v spletne skupinske programe. V primeru, da pri nas niste vadili več kot leto dni, vam uvajalno individualno uro priporočamo.
  • Čisto vsi prijavljeni v času predprijav pa prejmete dvotedenski brezplačni dostop v naš novi celoletni spletni program FITT+VIVA, ki vas bo preko zanimivih praktičnih (gibalnih) in teoretičnih vsebin sistematično učil, kako doseči in obdržati zavidljivo telesno počutje in formo.

POMEMBNO!!! – NOV TERMIN MORATE IZBRATE OZIROMA POTRDITI TUDI TISTI VADEČI, KI STE V DVORANI AKTIVNI TEKOM POLETJA

Koraki do pravočasne in pravilne prijave

  1. Oglejte si urnik z razpisanimi termini. Vedno nas lahko pokličete in vprašate o možnostih drugih terminov, če med razpisanimi termini ne najdete vam najbolj ustreznega.
  2. Pripravljeni obrazec za predsezonski vpis vas lepo vodi čez celoten postopek prijave. V njem izberite željeni pristop ter termin. Obvezno pripišite tudi željeni termin pričetka vadbe (akcijska cena velja za tiste, ki boste z vadbo pričeli najkasneje v prvem tednu oktobra).
  3. Odgovor z naše strani pričakujte v roku 24 ur. V primeru, da je željeni termin prost, vam bomo posredovali tudi račun za plačilo akontacije v višini 30,00 EUR (akontacija bo upoštevana kot dobropis pri izbrani karti). Rok za plačilo akontacije je 3 dni, sicer se bo vaše rezervirano mesto sprostilo. V primeru, da je izbrani termin že zaseden, vas bomo poklicali in se z vami dogovorili za opcijskega.
  4. Za vas smo v času predsezonskih vpisov pripravili tudi nekaj dodatnih ugodnosti. Če jih želite koristiti, to ustrezno označite v prijavnem obrazcu. Več o ugodnostih si preberite v nadaljevanju.

Povezave do pomembnih vsebin: SPLOŠNI POGOJI & CENIK ter URNIK

Termin, ki vam najbolj ustreza

Inštruktor, ki mu zaupate

Ugodnejše cene skozi celo vadbeno sezono

Brezplačni omejeni vstop v letni spletni program FITT+VIVA

Možnost plačila s trajnikom ter ugodnejša letna karta

Izkoristite dane možnosti in uživajte v skrbi za svoje telo

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na številki 040 784 131 ali pa nam pišite na elektronski naslov info@fittplus.si

Posebna ugodnost nakupa letne karte le v času predsezonskega vpisa

V času akcije predsezonskega vpisa vam omogočamo ugodnejši nakup letne karte:

  • letna karta za polindividualni program 898,00 EUR (namesto 921,00 EUR)
  • letna karta za skupinski pristop 580,00 EUR (namesto 600,00 EUR)

V letni karti prejmete 80 obiskov, ki so prenosljivi (eno karto lahko uporablja več oseb). Karta pa ni vezana na koledarsko leto, temveč na datum prvega obiska.

POVEZAVA DO PRIJAVNEGA OBRAZCA

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja