Avtor: FITT+ Kategorije: Delavnica, Dogodek, Program, Spletni program Komentarji: 0

Si želiš obiskovati program ali šolo, ki bi te učila, kako skrbeti za svoje telo? Iščeš usmeritev, kako za telo skrbeti iz več vidikov – fizičnega in duhovnega (energijskega)? Takšen program obstaja! FITT+VIVA predstavlja koncept, ki te sistematično vodi med različnimi temami vsakdanjega življenja z ravno pravšnjo mero gibalnih in pogovornih prispevkov, celostno podporo in konkretnimi rešitvami za tegobe sodobnega časa. Istočasno pa je to (spletni) prostor, v katerem te vzpodbujamo k pristnosti, avtentičnosti, predanosti in vzajemnosti. To je prostor, kjer ni pretvarjanja in kjer imamo vsi vključeni (ustvarjalci programa in uporabniki) isti cilj – sprejemati svoje telo in vsakodnevno zavestno izbirati, da bomo nanj gledali spoštljivo in z ljubeznijo. Skrb za telo in dobro počutje se namreč začneta z odločitvijo. Vstopi v naš skupni spletni prostor, ki v letošnji sezoni praznuje 2.rojstni dan, in prični spoznavati skrivnosti svojega telesa.

Ime VIVA 89% ljudi povezuje s srečo. Sreča so tudi naša srečanja:).

VIVA LA VITA – Sreča je v vsakem novem dnevu, v skrbi za svoje telo.

FITT+ VIVA – Pot do zdravega telesa in raziskovanja telesnih modrosti z načini, ki so telesu povsem naravni in neinvazivni.

Ob razvijanju programa FITT + VIVA je Barbaro Tavčar, ustvarjalko programa, najbolj vodila misel, da želi ustvariti spletni prostor, kjer se boste vsi vključeni počutili sprejeti ne glede na starost, spol in trenutne telesne zmogljivosti ter omejitve, vse ponujene gibalne in teoretične (pogovorne) vsebine pa bi ponujale konkretne možnosti, načine in rituale, ki bodo telo na vseh nivojih sistematično vračali v ravnovesje.

V tem razmišljanju je nastal celovit program, v katerem lahko vztrajaš celo leto ali pa v vmesnem obdobju iz programa izstopiš, če preceniš, da je to zate v tistem trenutku najboljša odločitev. Teme so skrbno izbrane, vsak mesec predstavlja novo tematsko celoto, a tako kot je telesu naravna usklajenost in povezanost vseh sistemov, tako se bodo tudi naše teme skrbno prepletale in smiselno navezovale ena na drugo.

FITT+VIVA v letošnji vadbeni sezoni praznuje 2.rojstni dan. To pomeni, da imaš z vstopom v spletno šolo na razpolago že več kot 100 gibalnih in teoretičnih prispevkov.

FITT+VIVA je spletni prostor, kjer prejmeš odgovore na tvoja vprašanja, rituale za lepoto in zdravje, posnetke vseh naših srečanj in vadb.

Vsa vsebina ti je na voljo ves čas, ne bomo je brisali, le nadgrajevali:)

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN

Četudi je program spletne narave, ga bo zlahka spremljati ne glede na spol in starost.Skrajni čas je, da se TA trenutek sprejmemo točno takšne kot smo, z vsemi napakicami in pomanjkljivostmi, ter se od tu dalje vsak dan sproti odločimo svoje telo ljubiti in svoje misli naučiti, kako se ne sovražiti in zaničevati. To je bila glavna moja misel pri sestavi programa, kjer bomo o povsem vsakdanjih težavah, s katerimi se soočamo vsi, ki sedimo, smo pod stresom, ne znamo utišati misli, imamo kakšen kilogramček preveč ali premalo, govorili povsem odkrito. Dotaknila se bom bolečine, oblikovanja telesa, razstrupljanja, vnetnih procesov, celulita, utrujenosti, viška energije, hormonov, …. pa tudi različnih aspetkov našega bitja in njihove povezanosti – fizičnega, čustvenega, mentalnega in energijskega telesa. In prav zato menim, da je to program, ki bo doprinesel čisto vsakemu.”, pravi Barbara Tavčar, ki program tudi v celoti vodi.

Program FITT+VIVA je zate, če:

  • Se težko vežeš na točno določen dan in uro vadbe oziroma srečanja (vse vadbe in prispevki potekajo v živo preko spleta ob istem času, vendar ti bo vsebina na voljo ves čas tvoje vključenosti v program);
  • Si želiš konkretnih gibalnih rešitev za svoje trenutno počutje;
  • Iščeš program, ki bi bil gibalno usmerjen, a podprt s pogovornimi in teoretičnimi prispevki ter napotki za boljše življenje;
  • Želiš imeti dostop do vedno večje zbirke treningov in drugih prispevkov, meditacij ter ritualov, povezanih z dobrim počutjem, lepoto in zavedanjem svojega lastnega telesa;
  • Si želiš skupnosti, v kateri na temeljih razumevanja, spoštovanja in podpore lahko postaviš vprašanje in podaš svoje mnenje;
  • Meniš, da je čas za novo in globoko izkušnjo:).

Za vključitev ne potrebuješ nobenega predznanja, potrebna je le tvoja želja sodelovati, dati toliko od sebe, kolikor tisti trenutek zmoreš in biti pripravljen na boljše počutje in bolj zavestno doživljanje svojega telesa.

PROGRAM V CELOTI POTEKA PREKO SPLETA

VSE VSEBINE SO TI NA VOLJO VES ČAS TVOJE VKLJUČITVE V PROGRAM

VSAK MESEC NOVA TEMA

DODATNI SPLETNI PRISPEVKI, BONUS MEDITACIJE,…

DODATNA SREČANJA, KJER BARBARA ODGOVARJA NA TVOJA VPRAŠANJA

VSAK MESEC OTVORITVENO SREČANJE S PREDSTAVITVIJO TEME IN POSEBNIH RITUALOV, 4X GIBALNI PRISPEVEK, 1X VPRAŠANJA & ODGOVORI

PRISPEVKOV NE BRIŠEMO, PRISPEVKE SI LAHKO OGLEDAŠ, KO TI DOPUŠČA ČAS

Vsak mesec znotraj programa FITT + VIVA prejmeš dostop do novih spletnih vsebin, ki ti bodo odgovorile na marsikatero vprašanje in ponudile prostor za kakovostno in načrtovano gibanje. Podari si priložnost, da svoje telo osvobodiš vseh napetosti, bolečin in neravnovesij. Podari si priložnost in začni v njem (še bolj) uživati.

Teme, ki jih bomo obravnavali in nadgrajevali v tekoči sezoni (druga sezona):

DIH in KRETNJA (okt)

MATRICA TELESA (nov)

MEDENIČNO ZDRAVJE (dec)

TRENING PO FASCIALNIH LINIJAH (jan)

OBVLADAJ STRES – POSKRBI ZA VAGUS (feb)

FREKVENCE IN ZDRAVJE TELESA (mar)

VPLIV OBRAZA NA TELO (apr)

MASTERCLASS: POPOLNA PREOBRAZBA (maj – julij)

CELULIT (avg)

OBRAVNAVA BRAZGOTIN & PONAVLJANJE oz UTRJEVANJE (sep)

PODROBEN OPIS TEM TUKAJ

ORGANIZACIJSKI POTEK IN MOŽNOST PRIJAVE

Program FITT + VIVA svoja vrata odpira le nekajkrat letno. Po uvodnem prispevku, ki te čaka v spletni učilnici lahko začneš raziskovati vsebine, ki te najbolj pritegnejo.

Ob tvoji prijavi te bomo vključili v zaprto facebookovo FITT + VIVA skupnost, v kateri se bodo odvijali vsi dogodki v živo. To bo tudi prostor za vsa tvoja vprašanja in izmenjavo mnenj. Že dan ali največ dva po dogodku v živo, bo vsebina naložena v spletno učilnico na naši spletni strani, geslo do nje pa seveda prejmeš z vključitvijo v program. Tudi celotna vsebina ti bo na razpolago za utrjevanje znanja, ponavljanje treningov in ritualov toliko časa, kolikor časa bo veljala tvoja vključitev v program.

  • Vsako sredo ob 19.40 uri te čaka spletna vadba z Barbaro Tavčar, ki bo podprla tudi temo meseca. (45 minut)
  • Ob začetku meseca te čaka teoretični prispevek na temo meseca (60 minut)
  • Enkrat mesečno se dobimo na dogodku, kjer Barbara odgovarja na tvoja vprašanja (60 minut)
  • Seveda pa te bo Barbara ob kakšnih temah presenetila z dodatnim gradivom, s tem pa se ti bo ponudila priložnost še večjega napredka in celovitega doživljanja svojega telesa

Dve možnosti vključitve v spletni program

V spletni celoletni program se lahko vključiš z enkratnim plačilom 432,00 EUR (velja za obdobje 1.okt.2023 – 30.9.2023 oziroma eno leto od meseca, ko se je zgodilo vplačilo)

Če preceniš, da je ta trenutek zate najboljša izbira mesečno plačilo, potem se s podpisom obrazca za direktno obremenitev zavežeš k mesečni obremenitvi v višini 40,00 EUR. Tvoja vključitev v spletni program v tem primeru traja celo leto oziroma do tvojega preklica (izjava o prekinitvi stopi v veljavo z zadnjim dnem meseca, v katerem je izjava oddana).

Tudi vsako priporočilo šteje. Vsak vključeni prejme z naše strani darilo, s prav posebno pozornostjo pa te bomo obdarili, če se v program vključi kdo od tvojih prijateljev in znancev.

Izpolni prijavni obrazec in se odloči za priključitev programu, ki predstavlja tvoj spletni prostor gibalne prakse in spoznavanja modrosti svojega telesa.

Prvi prispevek v živo je v letošnji vadbeni sezoni na razporedu v sredo, 18.10.2023

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja