Avtor: FITT+ Kategorije: Novica Komentarji: 0

Rotary klub Kranj v času šolskih počitnic v letošnjem letu že devetič organizira brezplačni kamp za otroke iz ekonomsko šibkejših družin, ki se bo odvijal na Debelem Rtiču med 4.7. in 8.7.2024 (četrtek – ponedeljek). Na povabilo RK Kranj pri sami organizaciji in izpeljavi kampa že od samega začetka pomaga tudi naš studio, ki zagotovi strokovno ekipo ter program našega skupnega druženja.

Veselimo se, da smo že deveto leto priča tako lepemu dogodku. Vsako leto so dnevi, preživeti s skupino otrok, polni gibanja, druženja, medsebojnega deljenja lepih trenutkov. Pa včasih tudi kakšnih stisk. Vsako leto pusti drugačen pečat. Tukaj si lahko utrinke zadnjega Rotary&FITT kampa.

Primarno je kamp namenjen otrokom, starimi med 9 in 13 let (3-6 razred). Starše, ki bi želeli svojim otrokom omogočiti popolnoma brezplačne tedenske počitnice in ustrezajo postavljenim kriterijem, vabimo k prijavi na omenjeno vabilo.

Kljub temu, da je osnovni cilj tedenskih počitnic vsekakor zagotoviti zabavne počitnice otrokom iz ekonomsko šibkejših družin, ki jih drugače verjetno ne bi doživeli, se nam zdi vseeno pomembno, da vsak udeleženec od tega tedna odnese mnogo več, kot le zabavno počitnikovanje ob morju. Za nas je bistvenega pomena, da otroci odrastejo v celovite, družbeno odgovorne in zdrave osebe. Vizijo, ki jo ima FITT+ center pri vadbenih programih za otroke in mladostnike, smo uspeli uspešno vključiti v sam program Kampa na Debelem Rtiču. Celoten program je oblikovan tako, da bodo otroci s pomočjo gibalnih iger in aktivnosti, spodbujali in utrjevali optimalen telesni razvoj otrok, v celoti pa bo poskrbljeno tudi za strokovno spremstvo, samo zdravilišče na Debelem Rtiču pa nudi tudi primerno zdravniško oskrbo, nastanitev in zagotavlja varno okolje za vašega otroka.

Prednostni kriteriji pri izbiri

Z otroki preživimo 24 ur, vseh 5 dni. Z njimi se igramo, jih učimo, telovadimo, animiramo, jemo, spimo, se jokamo in veselimo ;). Skupinica je zelo majhna in šteje le 12 otrok. Nastanjeni so v treh skupnih sobah z enim od spremljevalcev.

Zaradi majhne skupine, je termin vsako leto zelo hitro zaseden. V primeru, da ustrezate spodnjim kriterijem, nam pišite na barbara@fittplus.si

  • socialna šibkost
  • starost med 9 in 13 let
  • poznavanje osnov plavanja (NUJNO)
  • nehidenkepiranost oziroma brez resnih zdravstvenih težav
  • otrok, ki se v preteklosti še ni udeležil našega kampa in v letošnjem letu ne potuje na morje preko drugih organizacij.

Vašo prijavo v obravnavo pošljite na mail barbara@fittplus.si, kjer smo vam tudi na voljo za dodatna vprašanja.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja