Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek, Program Komentarji: 0

Personalizirani FITT+ program je prvi program, kjer se z večino podane vsebine popolnoma prilagajamo posamezniku. V 8 tednih gibalnega druženja in ostalih spremljajočih aktivnosti, bo celoten program s strani Barbare Tavčar voden individualno – tako po vsebini, kot po količini opravljenih ur in tretmajev. In prav zato se priporoča vsakemu.

Telo vedno dela za nas, pomembno mu je, da se v njem počutimo dobro, samozavestno, vitalno, zdravo,… Le kdaj pa kdaj se znajdemo v življenjskem obdobju, ko mislimo, da nas pušča na cedilu. To so vsem nam dobro poznana obdobja, zapakirana v utrujenost, porušene spalne navade, napade po točno določeni hrani, sprememb razpoloženja, glabovolov, bolečih menstruacij,… Seveda se slej ko prej v začaran krog omenjenega vrinejo tudi občasna respiratorna obolenja, kronične bolečine, avtoimuna obolenja in splošna togost telesa. Se vam zdi znano?

Telo je naravnano k samozdravljenju, a zaradi kompleksnosti njegovega delovanja je tudi reševanje omenjenih težav in stanj uspešno le, če v svoj vsakdan vpeljemo spremembe na različnih nivojih. Potrebno je spremeniti življenjski slog. Korak za korakom, v vašem ritmu. In gibanje je le eno izmed področij na katerega posega naš personalizirani program. Življenje nam vedno postreže z boomerangi in ta program nas s svojo vsebino uči pomembne lekcije – telo vedno vrača tisto, kar mu damo in česar mu ne damo:). Bolj, kot bomo uspeli povezati fizično telo z emotivnim in mentalnim, bolj bomo razumeli, kaj ga je pripeljalo v začaran krog slabega počutja, bolečin in poškodb, ter katera je prava pot za njegovo razbremenitev in uravnoteženje.

ZAKAJ IZBRATI PERSONALIZIRANI FITT+ PROGRAM

Hiter tempo vsakdana, preklapljanje med različnimi vlogami, stresna preobremenjenost, toksični odnosi, slaba prehrana, pretirana (in napačna) fizična aktivnost ali pa njena popolna odsotnost, slabe spalne navade,….. vplivajo na zakisanost organizma. Slednja predstavlja velik dejavnik tveganja za vrsto zdravstvenih težav in obremenjujočih stanj. S spremembo življenjskih navad, vključitvijo primerne fizične aktivnosti in drugih podpornih aktivnosti ter tretmajev, bomo dosegli napredek pri počutju, izboljšali vitalnost, preprečili, omilili ali odpravili težave z mišično-sklepnim sistemom in postavili nove, bolj zdrave temelje.

8 tedenski perosnalizirani program ti priporočamo, če:

 • je tvoj spanec porušen, se pogosto zbujaš ali pa je zjutraj tvoje telo kljub prespani noči še vedno utrujeno in preveč okorelo,
 • te pogosto mučijo glavoboli, imaš težave z želodcem, napihnjenostjo v trebuhu in zadrževanjem vode v telesu,
 • pridobivaš maščobo na trebuhu oziroma se spoprijemaš z nenadnim povečanjem telesne teže,
 • si želiš oblikovati telo, pa pred končnim ciljem vedno obupaš,
 • je tvoja tolerančna meja na stresne izzive zmanjšana, imunska odzivnost telesa ošibljena, zmožnost koncentracije in pozornosti pa slaba,
 • se spopadaš z akutnimi ali kroničnimi bolečinami v mišicah in sklepih,
 • imaš težave z uhajanjem urina ali blata, prolaps notranjih organov ali zmanjšano spolno slo,
 • veš, da so tvoje vsakdanje prehranske, gibalne in mentalne navade slabe,
 • se počutiš, kot da nikamor ne pripadaš,
 • potrebuješ telo uravnotežiti, se umiriti in dati prednost SEBI.

ORGANIZACIJA 8 TEDNOV:

Sam program pričneš s podrobno analizo tvojega trenutnega stanja. Testi so natančno izbrani glede na primarno težavo, ki te je pripeljala do vključitve v personalizirani program oziroma glede na cilj, ki ga s programom želiš doseči. Čaka te tudi nekaj vprašalnikov, ki bodo pokazali, kakšne so tvoje navade, kako se spopadaš s stresom, kakšno je tvoje hormonsko stanje, kako se prehranjuješ in podobno. Na podlagi vsega navedenega ti bo Barbara sestavila program vadbe in spremljajočih terapij.

Poleg vadbe in terapij v dvorani te čaka nekaj dela tudi doma. Saj veš, brez posega v navade, ne moreš pričakovati izboljšanja. Zate je Barbara posnela tudi prispevkov, za delo doma. Obljubimo, da ti delo doma ne bo vzelo več kot nekaj minut dnevno.

Celoten program 8 tednov vsebuje:

 • podrobno začetno analiza,
 • 4-6 individualnih treningov in terapij (število je odvisno od problematike in trenutnega stanja),
 • 2 skupinska srečanja za uravnoteženje organskega sistema, kjer se poglobiš v 4 glavne oziroma ključne sisteme – nevrološki, limfni, respiratorni in hormonalni). Ta srečanja lahko izbiraš in se jih udeležiš v dvorani, lahko pa spremljaš preko zooma oziroma si pogledaš posnetek, ko ti čas to dovoljuje.
 • krajše video vsebine, ki jih bo Barbara posnela zate in vsebujejo tudi kratke rituale za podporo doma.

Cena programa, ki bo v 8 tednih od tebe zahtevala približno 20 aktivnih ur ter približno 30 ur svoje lastne angažiranosti, je 398,00 EUR, možno je plačilo v dveh zaporednih obrokih. V primeru plačila v dveh obrokih se prvi obrok izvede pred začetkom programa, drugi pa na polovici.

Nikoli ni prepozno začeti delati na sebi in svojemu telesu izkazati vso ljubezen in podporo. Zakaj? Ker telo zate dela ves čas, tudi ko misliš, da ne dela nič. Ker se telo neprestano zdravi. Ker telo potrebuje sopotnika, ki bo z njim čustveno in mentalno povezan in mu bo v procesih samozdravljenja pomagal. Veš, kakšnega sopotnika imamo v mislih? Poglej se v ogledalo:)

In prav zato je to personalizirani program namenjen Tebi – ne glede na tvojo starost, spol, izkušnje in trenutno počutje in stanje. Zadostuje že to, da si želiš spremembe, da želiš podporo pri novem začetku in da želiš zase izbrati rast.

Se vidimo!

PRVA SKUPINA S PERSONALIZIRANIM PROGRAMOM PRIČNE v tednu od 8.11.2021 dalje. (Vsi termini so individualni dogovorljivi in se lahko izvedejo v dopoldanskem ali popoldanskem času)

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja