Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Dogodek, Novica Komentarji: 0

Imaš ogromno vsakodnevnih obveznosti, si v stiski s časom, daš pogosto prednost drugim namesto sebi in svojemu počutju, te celo leto telo opozarja, da nekaj ni v redu? Vabimo te, da se že sedaj odločiš  in izbereš svoj termin. Že s PREDprijavo se PRIPRAVI, da bo po brezskrbnem poletju del prostega časa namenjen tebi. Prehitevamo? Neeeeee. Le ponujamo ti možnost, da si že v času predsezonskega vpisa izbereš termin in pristop, ki ti najbolj ustrezata.

Skupinski, polindividualni ter individualni programi body tehnike ne glede na tvojo starost in spol, Bownova terapija, kineziotaping, masažni in sprostitveni programi…

V novi sezoni še vedno izbiraš med klasičnimi programi, ki jih zagotovo že poznaš, zate pa smo pripravili kar nekaj specifičnih programov. Veseli in ponosni te obveščamo, da ponudbo razširjamo tudi v segmentu terapij in dela z otroki. Vsekakor so izgovori kako shujšati, izboljšati kondicijo, okrepiti mišice medeničnega dna in preprečiti oz. odpraviti inkontinenco, se posloviti od bolečin v križu, izboljšati svojo telesno držo, uravnovesiti svoje hormone,…. izvodeneli.

Kako do zadanega cilja?

Body tehnika ni le koncept vadbe, kjer se usmeriš zgolj na fizično kretnjo. Je filozofija, ki se prilagaja tvojemu stanju. Z vsakim treningom tvoje telo spoštujemo, razumemo njegovo delovanje in prepoznamo vzrok(e) tvojih težav in poiščemo celovito rešitev. Vse to preko kretnje, ki je odraz tvojega fizičnega, čustvenega in mentalnega stanja. To je vadbena filozofija, ki jo tvoje telo v sodobnem času še kako potrebuje.

Tudi v letošnjem letu beležimo tvoj napredek,  povabili te bomo na testiranje, razvajali s članki, povabili na brezplačne dogodke in ti omogočili, da koristiš nasvete iz naših novih e-brošur, o katerih te bomo informirali v prihodnosti. S tabo bomo delili vse, kar znamo – a na drugi strani od tebe pričakujemo vztrajnost, željo po rasti in napredku, odločnost in zaupanje, da bomo željeni rezultat tudi dosegli. Pred tabo je to uspelo že mnogim, zakaj ne bi tudi tebi? Skratka, v novo sezono vstopamo v najboljši verziji nas samih do sedaj!

Sezona 2018/19 se prične s ponedeljkom, 3.9.2018, svoje mesto pa si seveda lahko rezerviraš že sedaj. Predsezonski vpisi potekajo od 20.7. do vključno 31.8.2018.

Kaj ti prinese zgodnja prijava?

 1. Najbolj pomembno – tebi časovno najbolj ugoden termin. Kar nekaj terminov semiindividualne in skupinske vadbe smo pripravili zate, ti moraš le izbrati tistega, ki ti najbolj ustreza. V kolikor želiš rezervirati individualni termin, nam sporoči svoje želje, nato pa se bomo glede na razpoložljivost dvorane in inštruktorjev dogovorili za najboljšega.
 2.  Pravočasna prijava ti tudi v letošnji sezoni prinese cenovno ugodnost. Če rezerviraš termin do 31.08.2018 ti bomo storitve celotno sezono obračunavali po nižjih cenah. Cenik si lahko ogledaš tukaj.
 3. 50% popust na prvi posvet ali testiranje pri master body inštruktorici Barbari Tavčar (testiranje se mora izvesti do konca meseca septembra 2018).
 4. S pričetkom nove vadbene sezone aktiviramo tudi spletni 3 mesečni vadbeni program za zdravje na delovnem mestu. Ustvarjali smo ga z veliko ljubezni in predanosti, vanj pa vključili izkušnje in znanja več kot 15-ih let. Z izbiro termina v predsezonskem času dobiš možnost vključitve v spletni program po ugodnejši ceni. Kodo za 30% popust lahko izkoristiš, v kolikor boš med prvimi 50. prijavljenimi v spletni program. (redna cena je 29€/mesec, tvoja cena pa bo 19,10€/mesec)
 5. Za dodatno vzpodbudo ti bomo posredovali še kratko e-brošuro s koristnimi vadbenimi nasveti.

Možnost predsezonskega vpisa in s tem tudi koriščenja ugodnosti imaš ne glede na to ali si naš aktivni vadeči ali pa se za naše programe odločaš prvič. Za rezervacijo željenega termina pa te prosimo tudi, v kolikor si v naši družbi tekom poletja in si nam svoje želje že predal na svojih treningih. V času predsezonskega vpisa lahko rezervacijo termina opraviš tudi osebno v PBS centru.

Da bo prijava in izbira termina čim bolj prilagojena tvojim sposobnostim, potrebam, željam, ciljem, ki jih želiš doseči, sledi naslednjim korakom:

1. Korak: Kaj želim z vadbo doseči?

 • V zadnjem letu nimam nobenih bolečin, z vadbo želim še bolj izboljšati svoje počutje. Iščem način, kako se kakovostno razmigati in poskrbeti, da bo vsak moj trening korak k večjemu zavedanju svojega telesa, izboljšanju počutja, večji gibljivosti, moči, kondiciji, oblikovanju telesa, …, všeč pa mi je vadba v družbi.

V tem primeru si v urniku oglej termine skupinske body tehnike za rekreativno populacijo (klasična trening body tehnike z max 8 vadečimi ali gravity termin z max 5 vadečimi) ter izberi najljubšega oziroma najbljubše.

 • Poleg zgoraj naštetega vseeno želiš svoj prosti čas, namenjen rekreaciji, čim bolj prilagoditi svojemu organizmu in individualnim ciljem? Želiš z vadbo preventivno oziroma kurativno delovati na svojo telesno držo, vplivati na svojo samozavest, zmanjšati in odpraviti bolečine ter vsak letni čas izkoristiti kot optimalno pripravo svojega organizma za vse aktivnosti, ki jih izvajaš tekom dneva – od službenih do osebnih.

V tem primeru ti priporočamo, da si na urniku ogledaš termine semiindividualne vadbe z max 4 osebami. V tovrstnih skupinah body inštruktor sledi visokim standardom in do vsakega vadečega pristopa čim bolj individualno, ti pa se iz treninga v trening bolj spoznavaš, odkrivaš svoje zmožnosti in neodkrite potenciale.

V kolikor pa želiš še bolj poglobljeno spoznavati svoje telo in prebuditi njegove potenciale, si izberi termine energijsko/hormonske body tehnike, kjer prvenstveno delujemo na energijskem in hormonalnem ravnovesju. Seveda je dobrodošla tudi kombinacija enega in drugega.

 • Se pogosto spopadaš z mišičnimi ter sklepnimi bolečinami za katere poznaš vzrok ali pa je slednji še neodkrit? Te pestijo težave z inkontinenco, te čaka operativni poseg ali pa si svoj športni performance želiš dvigniti na višji nivo? Iz dneva v dan tvoje počutje niha, se utrujenost pojavi že zjutraj tekom dneva pa se spopadaš z nihanjem razpoloženja?

V tem primeru bo individualni trening z body inštruktorjem najboljša izbira. Tovrstni način ti priporočamo tudi v primeru tvojega spreminjajočega urnika, kjer ti obveznosti ne dopuščajo, da si izbereš in rezerviraš konstanten termin. Ampak, pozor! Pri individualnem treningu body tehnike resnično doživiš svobodo gibanja skozi konstantno vodenje tvojega inštruktorja. Z asistencami, poznavanjem tvojega telesa, prilagajenjem dnevni formi ter tvojo angažiranostjo je rezultat viden že zelo hitro. Pokliči nas na 040 390141 ali pa piši na info@bodytehnika.si in se dogovori za individualni termin (priporočamo ti, da se tudi dogovoriš za testiranje in posvet pri master body inštruktorici Barbari)

2. Korak: Sporoči nam svoje želje

Potem, ko izbereš svoj(e) termin(e), nam to sporoči na mail info@bodytehnika.si
Pripiši tudi točno kateri dan želiš z vadbo začeti (vpoštevamo začetke v mesecu septembru ter oktobru) – npr. “prijavljam se na semi termin, pon. 19.00, začetek 4.9.2018”
Po prejetju sporočila ti bomo v roku 24 ur poslali potrditveni mail ali pa predlagali alternativne možnosti, v kolikor bodo izbrani termini že zasedeni. Ne pozabi pripisati mobilne številke, da bo iskanje ustreznih terminov čim hitrejše in učinkovitejše.

3. Korak: Dokončna rezervacija

Tvoja rezervacija je dokončna, ko bomo v roku 3 dni od potrditvenega maila prejeli tvoje avansno vplačilo v višini 30,00 EUR (avansni znesek ti bomo kasneje šteli kot dobropis pri tvoji izbrani storitvi).
Podrobnosti s plačilom (st TRR računa, naziv podjetja ipd) ti obrazložimo v potrditvenem mailu.

PREDPRIJAVE V PBS centru športne odličnosti 2018/2019

Kraj: Britof 292, 4000 Kranj

No Fields Found.

Ugodnosti

V novi sezoni združujemo vsa naša znanja in več kot 15 letne izkušnje. Želimo biti čim bolj odlični – se ti še bolj posvetiti, spremljati in meriti tvoj napredek, te usmerjati in voditi k izpolnitvi tvojih ciljev (a brez tvojega truda in resnosti  ne bo šlo ).

Nekaj ugodnosti bomo pustili za presenečenje, a vsekakor predsezonski vpis izkoristi, v kolikor si želiš:

 • rezervirati termin, ki ti časovno najbolj ustreza
 • dobiti privilegij celoletnega plačevanja po nižjih cenah
 • izkoristiti možnost 50% popusta pri enkratnem testiranju oz posvetu ter sestavi vadbenega programa
 • kupiti letno karto in jo koristiti z drugimi (prenosna karta)
 • dobiti e-zloženko s koristnimi nasveti
 • dobiti možnost cenejše vključitve v spletni 3-mesečni program zdravja na delovnem mestu

Cenik si ogledate tukaj: Cenik 2017/2018
Urnik si ogledate tukaj: Urnik 2017/2018
Prijava in dodatna vprašanja na: info@bodytehnika.si ali 040-390-141

PREDPRIJAVE V PBS centru športne odličnosti 2018/2019

Kraj: Britof 292, 4000 Kranj

No Fields Found.

 

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja