Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Uncategorized Komentarji: 0

Po novem lahko pri nas plačilo izvedete tudi preko trajnika z vezavo za obdobje po vaši izbiri. V ta namen smo akcijsko oblikovali dve karti, ki vam omogočata bodisi neomejeno število obiskov ali pa daljšo veljavnost in darilce. Naj bo to priložnost za dodatno, kakovostno in načrtovano gibanje, ki jo ne želite zamuditi.

Se tudi vi veselite daljših in toplejših dni? Za vse, ki poznate naš prostor, je to znak, da boste lahko prišli na trening v dvorano in uživali ob konstantno odprtih vratih s pogledom na okoliška polja in hribe, ali pa boste trening z vašim najljubšim inštruktorjem izvedli kar v senci bližnjih borovcev. Skratka, možnosti za uživanje in kakovosten trening bo tudi v toplejših mesecih več kot dovolj.

Vsako leto v spomladanskem času izbrane karte ponudimo po akcijski ceni. Tokrat smo oblikovali dve, popolnoma novi.

Od sedaj dalje lahko vse karte, ki veljajo 3-mesece ali dlje kupite tudi z vezavo plačila preko trajnika. Pri letnih kartah in nekaterih programih boste čas vezave lahko izbrali kar vi sami.

Do vključno 31.5.2022 pa sta v prodaji dve posebni karti:

AKCIJA NAKUPA KOMBINIRANE 3-MESEČNE KARTE = 350,00 EUR (če želiš, pridi vsak dan)

  • Karta velja od prvega obiska 90 koledarskih dni in se v primeru vaše vmesne odsotnosti ne podaljšuje
  • Vsebuje maksimalno 5 obiskov v tednu in kombiniranje med polindividualnim in skupinskim pristopom v dvorani ali na spletu
  • Akcijsko karto je možno kupiti najkasneje do 31.5.2022).
  • Možno plačilo preko trajnika za vezavo 2-3 mesece

AKCIJA NAKUPA LETNE POLINDIVIDUALNE KARTE (80 obiskov, 15 mesecev) = 921,00 EUR+ darilo 12 zvočnih terapij ali obravnav z masažno pištolo 

  • Karta velja od prvega obiska zaporednih 15 mesecev (v akciji podaljšujemo veljavnost za dodatne 3 mesece)
  • Vsebuje 80 obiskov in vključuje tudi darilo 12 dodatnih obravnav (krajša zvočna terapija ali individualna obravnava z masažno pištolo)
  • Obiski se po zapadlosti ne prenašajo akcijsko karto s podaljšanjem veljavnosti in vključenim darilom je možno kupiti najkasneje do 30.6.2022 
  • Karta je prenosljiva
  • Možno plačilo preko trajnika z dobo vezave od 2 – 15 mesecev

V primeru, da ste zainteresirani za nakup akcijskih kart, nam to sporočite na info@fittplus.si in pripišite tudi vaš mobilni kontakt. Kontaktirali vas bomo in se z vami dogovorili vse podrobnosti o terminih in načinu plačila.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja