Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Delavnica, Dogodek, Seminar Komentarji: 0

Vabimo te na delavnico, za katero zagotovo lahko trdimo, da je mnogo več, kot le “še ena” v nizu praktičnih delavnic.  Je spoj vadbe, čustev, motivacijskih izpovedi, energije in duhovnosti. In je delavnica življenjskih zakonov za vse ženske, ki doživljate notranje in zunanje spremembe, iščete pomoč in imate občutek, da morate (in pogosto ne zmorete) vse postoriti same. Delavnica “Naravni pristop k vitalnosti in zdravju” ti bo, ne glede na tvojo starost, ponudila rešitve in nauke za življenjsko pot, ki je pred tabo, ter te navdihnila, da se še globje povežeš sama s sabo ter s spoštovanjem pokažeš plodove svojih ženskih potencialov.

Vitalnost in zdravje sta zagotovo dva največkrat uporabljena, a tudi izrabljena pojma, ki pa ju pogosto niti ne razumemo – tako, kot staranja ne. Kaj pravzaprav je staranje? Koledarsko starost opredeljujemo s številom let, a zavedati se moraš, da se proces staranja prične z rojstvom. Je neizogiben proces tako telesnega, kot tudi duševnega spreminjanja, ki poteka skozi vse življenjsko obdobje. Saj veš, kako pravijo: “Človek je star toliko, kot se počuti.” Proces staranja je direktno povezan z “močjo” upiranja sili gravitacije, ki na tvoje telo deluje konstantno. Bolj, ko je tvoje telo v ravnovesju, in s tem mislim na fizično, mentalno in energijsko (duhovno) ravnovesje, večja bo njegova sposobnost kontriranja sili gravitacije.

Težave in bolečine v hrbtu, inkontinenca, izgubljenost, depresivnost,….

Z leti se spreminja razmišljanje – pogosto v smer, da se ne smeš več zabavati, poslušati svojega razigranega notranjega otroka, živeti svoje sanje,… in tako se počasi oddaljuješ od svoje primarne, izvorne moči. Takšno razmišljanje se, kot mnoge druge težke in negativne misli, z energijsko vibracijo prenašajo na celice. Posledice takšnega procesa se najprej pokažejo s spremembami v medenici, spodnjem delu hrbta, kolkih, torej na področju, kjer se v energijskem smislu nahaja izvor tvoje moči. Zmanjša se dotok hranljivih snovi, posledična nefunkcionalnost medenice in stopal pa bo zelo hitro pripeljala do težav s hrbtom, menstrualnim ciklusom, prebavo, mehurjem, inkontinenco, hemeroidi,….

Medtem, ko um zablokira telo in zaustavi naravni pretok energije, nam telo z bolečinami sporoča željo po spremembi

Bolečine in težave so pravzaprav notranja potreba in želja po ponovni združitvi fizičnega, emocionalnega, mentalnega in duhovnega obstoja. Bolečine so tudi priložnost, da to potrebno ponovno ozavestiš.

Brez kretnje, kjer je predhodno telo prizemljeno, ni pravilnega pretoka po vertikalni liniji tvojih energijskih in hormonskih centrov, kar lahko vodi tudi v agresivnost, nepotrpežljivost, nedoslednosti, hitre spremembe razpoloženja in podobno. Učinkoviti prvi korak v smer rešitve in ponovne vzpostavitve pretoka, je ciljni trening za stopala, noge in medenico. Z redno vadbo lahko zmanjšaš ali celo odpraviš fizične posledice zmanjšanega in zablokiranega pretoka energije, ki se kaže v obliki fizičnih bolečin, psihične nestabilnosti, utrujenosti, zaprtosti, seksualne disfunkcije, inkontinence in podobno.

Naravni pristop k vitalnosti in zdravju

Čas: 150 min
Vaditelj: Barbara Tavčar, Ana-Marija Jagodić Rukavina, Mira Jagodić, Petra Cernetić
Kraj: PBS Center Kranj

No Fields Found.

2,5 urni dogodek bo potekal v naslednjih sklopih:

  • uvod v energijsko anatomijo in odčitavanje energijskega stanja posameznice
  • vaje pripadnosti (prizemljitev in ciljni pristop k zdravju medeničnega dna)
  • vaje izražanja (vaje za lepoto obraza, vratu in telesa)
  • hormonska body tehnika z zvočno terapijo
  • pogovor, izmejava izkušenj, nasveti in ponovno energijsko odčitavanje

Vitalnost je izgubljena, ko se izgubi občutek za sedanji trenutek, za izražanje, za opazovanje sebe in okolice. Daj si priložnost in ponovno najdi stik sama s sabo, s svojo vitalnostjo in dopusti, da se slednja izrazi na tvojem telesu.

Dame, ki bodo vodile dogodek

Barbara Tavčar (Kranj) 

Master body inštruktorica po nazivu, ki svoje življenjsko polanstvo, stopati po poti bolj zdravega vsakdana, uspešno združuje z gibanjem. “Telo je največje darilo, ki nam je z rojstvom dano za izražanje naših želja in občutkov”.

Petra Crnetić (Zagreb)
Glasbena producentka, reiki mojstrica ter body inštruktorica, ki pravi, da je njena življenjska misija povezana z zvokom in zvočnimi terapijami. “Zvok in kretnja sta ljubimca, ki se ljubita brezpogojno”
Mira Jagodić (Zagreb)
Po stroki biologinja, a po svojem poslanstvu življenjski motivator. Ženska, ki svoje 8 desetletje živi radostno, ne glede na vse telesne prepreke. Zagotovo je ga Mira oseba, ki jo je vredno spoznati, saj zaradi svoje ljubezni do življenja in nesebične pomoči drugim, pusti sled pri vsakomur.
Ana – Marija Jagodić Rukavina (Zagreb)
Po izobrazbi magistra kineziologije in inovatorica Body tehnike, a sebe rajši opredeli kot holistično in intiutivno terapevtko.
PODROBNE INFORMACIJE O DOGODKU IN PRIJAVI
  • Praktična delavnica “Naravni pristop k vitalnosti in zdravju” bo v petek, 22.3.2019 v prostorih PBS centra športne odličnosti (Britof 292, Kranj)
  • Dogodek traja 2,5 uri – pričetek ob 17.00 uri
  • Prijaviš se preko kontaktnega obrazca ali pa svojo prijavo posreduj na e-naslov info@bodytehnika.si
  • Tvoja rezervacija bo potrjena in 100%, ko po prijavi prejmemo tudi plačilo v višini 60,00 EUR
  • Članom PBS centra priznamo 10% popust

Naravni pristop k vitalnosti in zdravju

Čas: 150 min
Vaditelj: Barbara Tavčar, Ana-Marija Jagodić Rukavina, Mira Jagodić, Petra Cernetić
Kraj: PBS Center Kranj

No Fields Found.

Vabljena, da v naši družbi spoznaš, kakšna je intimna vez med kretnjo, čustvi in tvojimi hormoni. Število mest je omejeno.

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja