Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Novica Komentarji: 0
Vse okoli nas je oblika energije, ki vibrira na kvantni ravni. Ta edinstvena vibracija se imenuje frekvenca. Resonanca določene frekvence ali njihovih kombinacij s telesnim delom ali njegovim sistemom, pomaga pri prehodu iz stanja bolezni v stanje “lahkotnosti”.
Izkušnje in raziskave kažejo, da zvočna terapija že po 5 minutah sproži kemične reakcije po telesu in to brez stranskih učinkov ali kontraindikacij, zato v našem centru treninge pogosto kombiniramo s specifičnimi zvočnimi vključki pred ali po treningu. Tokrat vas vabimo na brezplačno delavnico, kjer vam bomo v uri druženja predstavili, kako zvok deluje na naš organizem in zakaj so tako imenovane Sonične tabletke (Sonic Pill) tako učinkovite.
Več o Soničnih tabletah si lahko preberete TUKAJ, za brezplačno sredino delavnico pa se je zaradi omejitve mest potrebno predhodno prijaviti. Svojo prijavo lahko uredite s klikom na spodnjo povezavo.

Brezplačna delavnica Z zvokom do ravnovesja

Čas: 60 minut
Vaditelj: Barbara Tavčar
Kraj: PBS športni center odličnosti Kranj, Britof 292

No Fields Found.
Dodatna ugodnost: vsem, ki  se boste na dan brezplačne delavnice odločili za nakup Sonične tabletke, nudimo 5% popust, v primeru kombinacije 4 ali več različnih tablet pa vam nudimo 10% popust.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja