Avtor: FITT+ Kategorije: Program Komentarji: 0

BHS je metoda, ki združuje zdravstveno frekvenco, pulsatorni dih ter kretnjo, ki je odraz naših globokih zapisov. Otroci svoja čustva pokažejo s telesom, je njihov najmočnejši medij. Vse “vibracije” iz okolice vpijajo, jih predelajo in zopet pokažejo skozi svoje telo, zato je pomembno, da se svojega telesa in občutkov zavedajo, jih prepoznavajo, se z njimi sprijaznijo. Telo lahko nudi veliko mero zadovoljstva, k slednjemu pripomore svobodna in spontana kretnja. Taka, ki jo iščemo in spoznavamo na našem BHS potovanju.

S pomočjo medsebojnih iger, ustvarjanja, pogovora in specifičnih kretenj bomo spoznavali zakone vesolja, naše potenciale, delovanje uma in srca in odkrivali pot do svojega jedra.
BHS kids program zajema 4 srečanja po 2 šolski uri (1x tedensko, 4 tedne). Prvo srečanje je načrtovano na petek 5.5.2017 s pričetkom ob 17.30 uri.

Cena BHS programa znaša 62,00 EUR in vsebuje 4 srečanja po 2 šolski uri ter glasbo, ki jo otroci prejmejo za domačo prakso. V primeru lepega vremena bomo kakšnega od srečanj izvedli v naravi.
Dodatne informacije o BHS KIDS programu 

Kliknite na spodnji gumb za prijavo na program.

BHS KIDS - Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu

Vaditelj: Barbara Tavčar
Kraj: PBS Center
Pričetek: petek 5.5.2017 ob 17.30 uri

No Fields Found.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja