Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek, Novica Komentarji: 0

Kot vsako leto, tudi pred začetkom tokratne nove vadbene sezone vabimo, da si svoj termin skupinske, polindividualne ali individualne vadbe rezerviraš že zdaj. Akcija predsezonskega vpisa traja od 15.7. do 15.8.2024. Ob rezervaciji termina v tem času pa pridobiš vrsto drugih ugodnosti. Več v nadaljevanju.

Z letošnjim vpisom pričnemo v ponedeljek 15.7., ko praznujemo tudi tretji rojstni dan selitve v nove prostore. Pravzaprav je letošnje leto za nas res posebno in dragoceno. V juniju pred 20 leti je Barbara sprejela odločitev, da gre na samostojno pot. Tako smo septembra 2004 v prvotnih prostorih izvedli prvi trening.

Danes, po 20 letih pogumno zremo v sezono pred nami s povsem jasnimi cilji. Ponuditi vadbo, usmerjeno v izboljšanje tvojega počutja, odpravljanje neravnovesij in dvigovanja tvoje vitalne dolgoživosti. Strokovno usposobljena in izobražena ekipa z novo sezono ponuja tudi ogromno drugih aktivnosti, usmerjenih v vzpodbujanje parasimpatičnega sistema. Slednji skrbi za tvojo obnovo, regeneracijo in ti nudi potrebno podporo pri vsakodnevnih stresnih aktivnostih.

O vseh naših aktivnostih te bomo pravočasno obvestili. Seveda pa je med prvimi predsezonski vpis, ki ti prinaša tudi nekaj ugodnosti.

Vabimo te k vpisu v skupinske programe z maksimalno 6 osebami, polindividualne skupine z maksimalno 4 osebami ter individualne treninge, kjer si skozi celoten vadbeni proces vodeni in podprti s strani inštruktorja.

SEZONA 2024/25 SE PRIČNE S PONEDELJKOM, 2.9.2024, SVOJE MESTO PA SI LAHKO REZERVIRAŠ ŽE SEDAJ. PREDSEZONSKI VPIS (in z njim ugodnejša cena naših storitev) TRAJA OD 15.7.2024 DO 15.8.2024 OZIROMA DO ZAPOLNITVE MEST.

Kaj ti prinese zgodnja prijava?

 • Termin, ki ti časovno najbolj ustreza ter seveda izbrani inštruktor. Pripravili smo nekaj terminov polindividualne in skupinske vadbe, za individualni termin nam sporoči svoje želje.
 • Rezervacija termina v času predsezonskega vpisa ti skozi celo leto zagotavlja vsaj 3% popust v primerjavi z rednim cenikom, ki si ga lahko ogledaš tukaj.
 • V primeru, da si naša nova stranka in se želiš vpisati v skupinske ali semiindividualne programe, je za obvezujoča predhodna uvajalna ura pri Barbari Tavčar, ki je izključno v času predsezonskega vpisa 20% ugodnejša (uvajalno uro je potrebno opraviti do začetka vadbene sezone). Enako velja za spletne uvajalne ure v primerih vključitve v spletne skupinske programe. V primeru, da si po več kot enoletni prekinitvi vadbe pri nas, ti uvajalno individualno uro priporočamo.
 • Zgodnja prijava prinese še nekaj dodatnih ugodnosti: mini zloženko s koristnimi nasveti o izboljšanju spanja, nakup letne karte z 80 obiski ti prinese dodatne 3 brezplačne treninge v okviru FITTovih nedel, prejmeš pa tudi kuponček za koriščenje naših masažnih storitev. Po 10 koriščenih masažnih storitvah ti enajsto podarimo.

 • Letošnja sezona pa prinaša še dve novosti: ponedeljkov jutranji termin ob 6.00 uri ter ugodnejšo vadbo v terminih med 13.00 in 15.00 uro.

POMEMBNO!!!

NOV TERMIN MORATE IZBRATI OZIROMA POTRDITI TUDI TISTI VADEČI, KI STE V DVORANI AKTIVNI TEKOM POLETJA!

IZJEMA PRI PLAČILU AKONTACIJE SO LE VADEČI, KI IMAJO PLAČANO LETNO KARTO ALI ZAKUPLJEN PAKET 24 INDIVIDUALNIH UR

Koraki do pravočasne in pravilne prijave

 1. Oglej si urnik z razpisanimi termini. Vedno nas lahko pokličeš in vprašaš o možnostih drugih terminov, če med razpisanimi termini ne najdeš najbolj ustreznega.
 2. Pripravljeni obrazec za predsezonski vpis te lepo vodi čez celoten postopek prijave. V njem izberi željeni pristop ter termin. Obvezno pripiši tudi željeni termin pričetka vadbe (akcijska cena zate velja, če z vadbo pričneš NAJKASNEJE v prvem tednu oktobra)
 3. Odgovor z naše strani pričakuj v roku 24 ur.
 4. V primeru, da je željeni termin prost, ti bomo posredovali podatke za plačilo akontacije v višini 30,00 EUR (akontacija bo upoštevana kot dobropis za plačilo letne članarine ter izbran paket vadbe). Rok za plačilo akontacije je 3 dni, sicer se bo tvoje rezervirano mesto sprostilo.
 5. V primeru, da je izbrani termin že zaseden, te bomo poklicali in se dogovorili za opcijskega.
 6. Zate smo v času predsezonskih vpisov pripravili tudi nekaj dodatnih ugodnosti. Če jih želiš koristiti, to ustrezno označi v prijavnem obrazcu. Več o ugodnostih si preberi v nadaljevanju.

Povezave do pomembnih vsebin: SPLOŠNI POGOJI & CENIK, ter URNIK

Termin, ki ti najbolj ustreza

Inštruktor, ki mu zaupaš

Ugodnejše cene skozi celo vadbeno sezono

Ob nakupu letne polindividualne ali skupinske karte ter paketa 24 individualnih obiskov ti podarimo 3 dodatne treninge v okviru FITTovih nedelj.

Kuponček za koriščenje masažnih tretmajev (vsak 11 tretma brezplačno)

Zloženko s koristnimi nasveti za izboljšanje spanja

V primeru dodatnih vprašanj smo ti na voljo na številki 040 784 131 ali pa nam piši na elektronski naslov info@fittplus.si

Posebna ugodnost nakupa letne karte le v času predsezonskega vpisa

V času akcije predsezonskega vpisa vam omogočamo ugodnejši nakup letne karte:

 • letni karti za polindividualni program (963,00 EUR) ter letni karti za skupinski pristop (642,00 EUR) smo v času akcije predsezonskega vpisa dodali 3 brezplačne treninge v okviru FITTovih nedelj (popust v višini najmanj 45,00 EUR)

Več o konceptu FITTovih nedelj si lahko preberete tukaj (točen razpored za jesenske mesece bo objavljen v septembru.

V letni karti sicer prejmete 80 obiskov, ki so prenosljivi (eno karto lahko uporablja več oseb). Karta ni vezana na koledarsko leto, temveč na datum prvega obiska in velja zaporednih 12 mesecev. Letne karte ni možno časovno podaljševati.

Ali veš?

Pri nas lahko prihraniš z vsakim nakupom. 3% denarno povračilo pri vsakem nakupu pri nas prejmeš, če si član trgovske mreže Myworld.

Brezplačno se lahko registriraš tukaj:

https://www.myworld.com/registration/partner/262475

POVEZAVA DO PRIJAVNEGA OBRAZCA z izbirom vseh terminov

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja