Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Delavnica, Program, Seminar Komentarji: 0

Sedem tednov za sedem življenjskih sprememb” je program, kjer s pomočjo delavnic, vadbe in lepotnih tretmajev dosežeš globoke pozitivne spremembe v vseh aspektih svojega življenja –  spremenjen izgled v ogledalu je le ena od njih.

Želiš svoje telo doživljati drugače, povečati vitalnost, izboljšati zdravje,….? Za to so potrebne spremembe na več nivojih tvojega organizma. Prepričani smo, da se tega zavedaš, a ti pogosto za prakso zmanjka časa ali/in volje ter idej kje sploh začeti.

Neinvazivno razstrupljanje na več nivojih

Vedno več rezultatov raziskav potrjuje, kako pomembno je optimalno elektromagnetno polje. Profesor Werner Heisenberg, dobitnik Nobelove nagrade za fiziko, je poznan po svoji izjavi »magnetna energija je elementarna energija, od katere je odvisen vsak živi organizem«. Če ne bi bilo magnetnega polja, ne bi bilo življenja. Dokazano je, da je magnetno polje zemlje magnetna sila, ki vpliva na vsako živo bitje. Iz prvotnega 1T (Tesla – 10.000 Gausa) se je magnetno polje zmanjšalo v zadnjih 500 letih za cca 2/3. Sedaj je le še okoli 0,37 Gausa/cm2. Magnetno polje v zgradbah je trenutno pod 0,3 a v prevoznih sredstvih ga skoraj ni. Kakšni so razlogi? Moderno življenje, vojne, tehnologija, onesnaževanje zemlje, beton, avioni, avtomobili, industrija, računalniki, televizorji, moderna tehnika, mobilni telefoni,….. vse to vpliva na zasičenje planeta in njegovega magnetnega polja. Cena, ki jo zato plača vsak posameznik, je visoka, saj se je s tem avtomatično zmanjšalo tudi naše magnetno polje in njegov naravni vpliv na nas.

Pravilna hoja je ena izmed najbolj pomembnih in učinkovitih načinov ponovne vzpostavitve stika s samim seboj ter posledično tudi z magnetnim poljem Zemlje. Je ena izmed najbolj učinkovitih detoksikacijskih metod in bo temelj našega 7-tedenskega programa.

Po vsakoletnem detox programu, s katerim smo te naučili postaviti kakovostne temelje zdravega življenja, te s tokratnim programom vabimo, da svoje telo ozavestiš, izboljšaš telesno držo in že s tem postaviš temelje večje samopodobe in ljubezni do sebe. Telo se bo zagotovo odzvalo na vse spremembe in se preoblikovalo, tvoje počutje bo boljše, občutek v konfekcijski številki pa odličen.

Pogosto ob nezadovoljstvu posežeš po prvi dieti, na katero naletiš med branjem priljubljene revije, po hitrih detoksih, s katerim v treh dneh izločiš vse strupe iz svojega organizma in po možnosti slediš še vadbenemu programu, ki ti obljublja, da bosta tvoja zadnjica in trebuh po parih vajah popolnoma spremenjena. No, vse lepo in prav – vsaka minuta gibanja je dobrodošla, a še zdaleč 3 top vaje poletja ne bodo prinesle najlepše zadnjice in ploskega trebuha. Razni hitri detoxi pa pogosto ne učinkujejo kot bi si želeli, ampak nas prej utrudijo kot vitalizirajo.

Avtorica programa ”Sedem tednov za sedem življenjskih sprememb” je Barbara Tavčar, master body instruktorica. Pravi, da ti program prinaša:

 1. Občutek močnega, lepega in privlačnega telesa, notranje zadovoljstvo in seksipil
 2. Nove osvojene navade telesne drže in gibanja telesa v prostoru
 3. Naravno in neinvazivno razstrupljanje organizma na vseh nivojih (energijskem, organskem in fizičnem) ter spremembo prehranskih navad
 4. Funkcionalno ter čvrsto muskulaturo
 5. Pospešitev metabolizma in zmanjšanje utrujenosti
 6. Spoznanje vitalnih potencialov vseh organskih sistemov
 7. Več smeha in sreče.

7 tednov za 7 življenjskih sprememb

Čas: 7 tednov
Vaditelj: Barbara Tavčar z ostalo PBS ekipo
Kraj: PBS Center Kranj

No Fields Found.

Veš katere so tri najpogostejše napake, ko želiš spremeniti svoj videz in izboljšati počutje?

 • Uspeh meriš le s številkami na tehtnici
 • Vidno spremembo pričakuješ takoj in zato pogosto posežeš po invazivnih, hitrih ter instant “rešitvah”, pri tem pa zanemariš počutje svojega telesa
 • Ne upoštevaš, da so trenutni izgled, počutje, telesna drža,… le odraz tvoje notranjosti, stanje hormonalnega sistema, ki prvi komunicira s tvojim energijskim telesom. Iz tega razloga je tvoj doseženi rezultat kratkotrajen, saj se ves čas ubadaš s posledico in ne vzrokom.

Želiš tokrat storiti tako, kot je prav in doseči dolgoročni rezultat? Potem te povabimo, da se vključiš v sedem-tedenski program in to poletje zasiješ. Program ti priporočamo, v kolikor se spopadaš z utrujenostjo, napihnjenostjo, odvečnimi kilogrami, se jutranjega pogleda v ogledalo ne razveseliš, si želiš spremembe, pa ne veš kje začeti,…. Ker pa program vsebuje tudi individualno komponento, se v programu usmerjamo tudi v korekcijo telesne drže ter zmanjšanje mišično-sklepnih bolečin.

Kaj vsebuje program “Sedem tednov za sedem življenjskih sprememb”?

 • Uvodno delavnico s testiranjem v trajanju 2 ur (ponedeljek, 06.5.2019, pričetek ob 17.00 uri), kjer ti bomo predali razumevanje delovanja vseh glavnih detoksikacijskih organov v telesu, podroben 7-tedenski načrt vseh vadbenih enot ter ritualov, ki ti bodo v domačem okolju pomagali obdržati motivacijo na visokem nivoju.
 • 7 skupinskih treningov body tehnike (predvidoma sreda po 18.00 uri , točen termin dogovorimo s celotno skupino), kjer bomo z različnimi tehnikami v kombinaciji z zvočno terapijo stimulirali delo detoksikacijskih organov
 • V vsakotedenskem načrtu za delo doma dobiš prehranske usmeritve in priporočila za še bolj poglobljeno delo in s tem tudi hitrejši rezultat. V kolikor se držiš našega načrta, ti motivacija zagotovo ne pade, prav tako pa naj te morebitna utrujenost (ki je velikokrat posledica prehitrih in invazivnih sprememb) ne skrbi.
 • 7 video vsebin za poglobljeno delo doma
 • 7 individualnih treningov z inštruktorji PBS centra, kjer bomo še bolj ciljno usmerjeni v individualno problematiko (težave hormonalnega, organskega ali fizičnega neravnovesja)
 • 3x LPG tretmaji s termini po dogovoru ( LPG pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, povečuje lokalno mikrocirkulacijo in limfo, pospešuje metabolizem in izločanje toksinov iz telesa ter s tem izločanje celulita in zmanjšanje maščobnih oblog)
 • Body tracking  v trajanju 2 ur (termin določimo na delavnici), za reprogramiranje hoje, samozavestnejši in pravilnejši korak. Hoja je najbolj učinkovito sredstvo za izgubo maščobnih oblog, hoja stimulira možgane, obnavlja hrustanec in dviga bazalni metabolizem vseh organskih sistemov. Ne le to – vzpodbuja kreativnost in pomlajuje. Si želiš še kaj več?
 • Dvojno masažo v kombinaciji maserja ter body inštruktorja

Podrobnejše informacije – kaj moraš še vedeti

Program je kreiran na podlagi več letnih izkušenj s področja telovadbe in poznavanja delovanja človeškega telesa. Zakaj je učinkovit? Ker na tvoje telo gleda celostno, upošteva prepletanje vseh nivojev tvojega organizma in te motivira od začetka do konca ter tako učinkovito pripravi na samostojno delo. Program “Sedem tednov za sedem življenjskih navad” je torej program, pri katerem ni izgovorov, le odločitev in želja po bolj zdravem in srečnem vsakdanu. Si zraven?

 • S programom pričnemo v ponedeljek 6.5.2019 ob 17.00 uri (delavnica) ter nadaljujemo naslednjih 7 tednov.
 • V 7 tednih (zaključujemo v tednu 17.6.2019) si moraš vzeti čas za 7 individualnih, 7 skupinskih treningov, 2 urni body tracking sprehod, dvojno masažo ter 3 LPG tretmaje
 • V program bo vključenih maksimalno 8 oseb.
 • Cena programa, ki bo na naraven in neinvaziven način razstrupil tvoje telo, vzpostavil nove zdrave navade, zmanjšal tvojo utrujenost, povečal vitalnost ter poskrbel za pravilnejše gibanje, je 497,00€ (redna cena vseh vključenih storitev znaša več kot 550 EUR, vrednost pa je neprecenljiva).
 • Prijave trajajo do zapolnitve mest.

Klik do spodnje prijavnice te popelje do realizacije prijave, za kakršnekoli dodatne informacije pa smo ti na voljo na e-naslovu info@bodytehnika.si ali mobilni številki 040 390 141 (Rebeka).

7 tednov za 7 življenjskih sprememb

Čas: 7 tednov
Vaditelj: Barbara Tavčar z ostalo PBS ekipo
Kraj: PBS Center Kranj

No Fields Found.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja