Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Delavnica, Dogodek, Novica, Program Komentarji: 0

Sedaj je pravi čas! Ujemi zadnji vlak, s katerim tik pred poletjem še ujameš boljše počutje, večjo samozavest, povečaš samopodobo, IZGUBIŠ ODVEČNE KILOGRAME in s trdnostjo rečeš NE vsem dejavnikom, ki vplivajo na začaran krog slabih navad, v katerem si ta trenutek. Vsako leto se na “letnem meniju” PBS ponudbe znajde tudi program za oblikovanje telesa – a tokratni obljublja še več!

Ne vabimo te v program, kjer bi ti povedali katera DIETA JE HIT te pomladi (ker takšna dieta ne obstaja), ne obljubljamo, da bo tvoja konfekcijska številka po 7 tednih iz 40 padla na 36 . Zagotovo pa upamo obljubiti, da bo po 7 tednih:

 • tvoja samopodoba večja,
 • telo bolj uravnoteženo,
 • zdrave navade osvojene,
 • vzrok pridobivanja telesne teže odkrit,
 • podane rešitve za bolj zdrav danes in jutri,
 • telo bolj tonizirano, koža sijoča in tudi kakšen cm okoli problematičnih predelov zagotovo izgubljen.

S programom pričnemo v ponedeljek, 15.6.2020. V letošnjem programu smo upoštevali tvoj natrpan delovnik in morebitno preveliko razdaljo, ki ti preprečuje fizično udeležbo na programu, zato je program sestavljen tako, da ga lahko spremljaš v našem centru ali pa se ga udeležiš preko on-line povezave. Ujemi pravi trenutek in se prijavi!

Telo po tvoji meri - PBSova poPOLNA preobrazba

Čas: 7 TEDNOV
Vaditelj: Barbara Tavčar ter Alenka Završnik
Kraj: PBS Center Kranj ter ON-LINE

No Fields Found.

Skoči iz cone udobja in se letos počuti odlično v svoji koži. Morda prav zdaj, ko to bereš, grizljas svoj najljubši nezdrav prigrizek. Ampak saj veš, da ti to še nikoli ni prineslo dobrih občutkov. NE, ta program ni namenjen hitri dieti, ekspresni vadbi in kratkoročnim rezultatom. Če želimo resnično spremembo, je potrebno spremeniti temelj. In prav to naš program lahko garantirano obljubi. PBSova poPOLNA preobrazba bo v 7 tednih preoblikovala – ne le tvoje telo, temveč tudi tvojo notranjost, energijo, odnos do sebe, tako da boš celostno prerojena. Nov(i)a ti te čaka, pridruži se in se spremeni za vedno.

VSEBINA PROGRAMA

Program sta soustvarjali in vanj združili znanje ter dolgoletne izkušnje Barbara Tavčar, master body inštruktorica ter vodja PBS centra športne odličnosti in Alenka Završnik, strastna raziskovalka skrivnosti življenja, strokovnjakinja naravnega pomlajevanja obraza in nege telesa ter masažna terapevtka (klikni za več)

V preobrazbo sta združili najboljše:

 • vadbeni program, ki bo nežno in naravno pomagal razstrupiti organizem, izboljšal limfno pretočnost in napovedal vojno maščobam in celulitu v prvih treh tednih preobrazbe ter oblikoval tvoje telo v naslednjih štirih tednih,
 • naravne zeliščne pripravke za razstrupljanje organizma, ki pomagajo odvajati vodo, spodbujajo delovanje limfnega sistema, krepijo pljuča in kri ter pomagajo vračati tkivo v normalno stanje (za zeliščne pripravke bo poskrbela slovenska zeliščarka Mirjam Grilc – Aelita) ter
 • nasvete za nego obraza, telesa in vso podporo, ki jo potrebuješ tekom celotnega programa.

Vse to on-line ali fizično v dvorani PBS centra!

Telo po tvoji meri - PBSova poPOLNA preobrazba

Čas: 7 TEDNOV
Vaditelj: Barbara Tavčar ter Alenka Završnik
Kraj: PBS Center Kranj ter ON-LINE

No Fields Found.

Spremeniš se lahko takrat, ko se sprejmeš prav takšnega, kot si

Dieta je običajno povezana z zamislijo o prikrajšanju, manjšim kaloričnim vnosom in/ali istočasno povečano fizično aktivnostjo. 50% žensk v ZDA je na dieti vsaj dvakrat letno, pri doseganju in vzdrževanju želene telesne teže, pa dieta da majhen oziroma ničen dolgoročen uspeh. Do dolgoročnega uspeha te bo pripeljala tista “dieta”, ki bo tvojemu telesu dala, kar resnično potrebuje. Tvojo pozornost, ljubezen, razumevanje, potrpežljivost

Vzrok pridobivanja telesne teže je potrebno razumeti, da ga lahko odpraviš, potrebno pa je razumeti tudi mehanizme nastanka težav. Vsako telo, vsak organizem je individum, kar je potrebno upoštevati pri doseganju zastavljenih ciljev. Problematike prekomerne telesne teže smo se lotili celostno in ti pripravili učinkovit in edinstven program.

NE POZABI – naš program, ti ne nudi le vadbe in nasvetov, temveč RAZUMEVANJE kako se tovrstne problematike rešiti na učinkovit način, ki bo prinesel dolgoročen rezultat.

Švedski znanstveniki so končno dokazali to, kar strokovnjaki že dolgo sumijo – prekomerna telesna teža vpliva na razvoj srčno-žilnih bolezni tudi, če drugi dejavniki tveganja za njihov razvoj (npr. visok holesterol, fizična neaktivnost, sladkorna bolezen in drugi) niso prisotni. Torej je kar 1/3 svetovne populacije (toliko je ljudi s prekomerno telesno težo) na dobri poti, da se slej ko prej sreča z boleznimi srčno-žilnega sistema. Je to dovolj dober razlog, da se odločiš za spremembo in telesu pomagaš privzgojiti nove, bolj zdrave navade?

KAKO BO PROGRAM POTEKAL?

PODROBNA VSEBINA IN TRAJANJE

 • Program traja 7 tednov, z uvodno delavnico pričnemo v ponedeljek, 15.6.2020
 • Uvodna delavnica poteka ON-LINE (tvoja fizična prisotnost ni potrebna, zato ni več izgovorov, da smo predaleč, da si ravno na morju in podobno…- vse, kar potrebuješ je motivacija za začetek ter dobra internetna povezava;))
 • Trening 1x tedensko – lahko se ga udeležiš v dvorani (tukaj bomo sprejeli omejeno število vadečih, zaradi izvajanja ukrepov preprečevanja okužbe s koronavirusom) ali pa nas spremljaš on-line (zoom).
 • Program doma je namenjen izboljšanju TVOJE INDIVIDUALNE PROBLEMATIKE. Mogoče je to neurejeno spanje, prehrana, izčrpanost in podobno. V kaj se bomo usmerili pri domačem programu, bo najbolj točno usmeritev podal vprašalnik, ki ga izpolniš na delavnici. V sam domači program poleg Barbarinih nasvetov prejmeš tudi en Alenkin lepotni nasvet.
 • Za dodatne vsebine bo v večini poskrbela Alenka in bodo obsegala naslednja področja: lasišče (nega lasišča, samomasaža, piling, akupresura lasišča,…), obraz (zemljevid življenja na obrazu, vaje za krepitev obraznih mišic, digitopresura, recepti za izdelavo domačih negovalnih produktov,…), samomasaža telesaanticelulitna nega (na kakšen način izvajamo masažo sami, obloge, pilingi,…), lepotna meditacija, …. Vse lepotne nasvete prejmeš v svoj e-nabiralnik.

CENA IN PRIJAVA

Vrednost programa je neprecenljiva, cena celotnega programa pa 34,5,00 EUR/teden torej 242,00 EURPoleg zgoraj omenjenih vsebin prejmeš tudi paket zvočnih terapij, ki jih bomo skrbno izbrali in prilagodili tvojemu stanju (zvočne terapije poslušaš doma, ko imaš čas) ter paketek zeliščnih pripravkov.

Torej, v ceni 242,00 EUR prejmeš uvodno delavnico, 7 skupinskih treningov s specifičnim ciljem, individualni domači program, 5 dodatnih vsebin, ki pokrivajo spceifična področja lepote in nege obraza in telesa, paket zvočnih terapij za še boljši učinek ter paket zeliščnih pripravkov za podporo organizmu. Delavnica ter treningi se bodo izvajali v PBS centru, ti pa imaš možnost sodelovanja tudi preko on-line povezave. Vse ostale vsebine ti posredujemo v tvoj e-nabiralnik ali pa bomo v zbrani skupini določile termine skupnega on-line druženja.

Prijavo oddate na mail info@bodytehnika.si, kjer smo ti na voljo tudi za vse ostale informacije, ter preko spodnje povezave. Rezervacija je 100%, ko poravnaš celoten znesek. Se vidimo v ponedeljek 15.6.2020.

Telo po tvoji meri - PBSova poPOLNA preobrazba

Čas: 7 TEDNOV
Vaditelj: Barbara Tavčar ter Alenka Završnik
Kraj: PBS Center Kranj ter ON-LINE

No Fields Found.

Se vidimo kmalu v naši skupni preozbrazbi.

 

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja