Avtor: FITT+ Kategorije: Spletni program Komentarji: 0

Program Pot do zdravja vas sistematično nauči, kako preko stimuliranja in uravnotežanja najpomembnejših sistemov v organizmu, gibanje izkoristiti kot najmočnejše zdravilo vseh časov. Izkoristite orodje, ki ga imate ves čas pri sebi, v svoj prid in se priključite edinstvenemu programu, ki vam bo dal več. Plačilo je možno tudi z državnimi boni BON21.

Če bi vam rekli, da imamo za vas zdravilo, ki v eni “tabletki” združuje terapijo za srce, diabetes tipa 2, depresivnost, anskioznost in boljši spomin, osteoporozo, različna rakava obolenja, fibromialgijo in druge kronične bolezni mišičnega sistema, težave z želodcem in prebavo, napihnjenostjo v trebuhu, inkontinenco, bolečine v križu in ramah, ….. (seznam je neskončen) bi vas to zdravilo zanimalo? Prepričani smo, da bi vsaj večina na to vprašanje brez dolgega premisleka odgovorila z odločnim DA.

Ljudje že stoletja ali celo tisočletja iščemo skrivni vrelec mladosti, ki nam bo podaljšal življenje. A ni pomembno le dolgo življenje. Pomembna je kvaliteta preživetih trenutkov, ki dajejo dolgoživosti tudi globji pomen. Tehnološki razvoj je pomagal, da so se skozi leta razvili številni fitness in wellness pripomočki, naprave in prehranski dodatki, ki naj bi nam izboljšali počutje ter nas ohranjali zdrave in mlade. Vendar pa so imeli do sedaj le malenkosten vpliv, če sploh.  Ves ta čas pa imamo daleč najmočnejše in najbolj celovito zdravilo za dobro počutje in preprečevanje številnih kroničnih bolezni ter prezgodnje umrljivosti pred svojim nosom.

“Včasih so zares najpreprostejše stvari najbolj učinkovite.”

Zbudite potenciale, ki jih imate v sebi in stopite na pot zdravja, vitalnosti in življenja brez bolečin.

Za skoraj vsako bolezen danes obstaja zdravilo, ki pomaga to bolezen ozdraviti ali vsaj lajšati simptome. To je super! Sodobna medicina zares dela čudeže. Vendar pa v večini le zdravi simptome in že prisotna bolezenska stanja. Če imate težave z depresivnostjo, boste vzeli zdravila za lajšanje simptomov depresivnosti. Če imate težave s srcem, boste vzeli zdravila za izboljšanje delovanja srca. Če imate sladkorno bolezen, boste vzeli inzulin. Če imate težave z osteoporozo, boste jemali zdravila, ki to zaustavljajo. Če imate kronične bolečine, boste vzeli protibolečinska zdravila. Če imate težave z urinskim popuščanjem, boste šli na operacijo, ki bo to odpravila. Vsako izmed teh zdravil bo pomagalo pozdraviti eno težavo, zraven pa njegovi stranski učinki lahko povzročijo nastanek še nekaj novih.

Kaj pa če obstaja čudežna “tabletka”, ki bo delovala preventivno, da do teh bolezenskih stanj že na začetku težje pride? Ali pa tabletka, ki bo odpravila vzrok težavam in bolečinam, s katerimi se spopadate?

Morda se sprašujete, o kateri čudežni “tabletki” govorimo?” Govorimo seveda o gibanju in telesni vadbi. Ni zdravila na svetu, ki bi imel tako velik vpliv na zdravje in ki bi vplival na toliko različnih vidikov zdravja v našem telesu, kot je celostna telesna vadba. Poleg tega, da v eni “tabletki” dobite zdravilo za vse zgoraj naštete zdravstvene težave (različne kardiovaskularne bolezni, diabetes tipa 2, depresivnost, anskioznost in boljši spomin, osteoporozo, različna rakava obolenja, fibromialgijo in druge kronične bolezni mišičnega sistema, utrujenost, …..), to zdravilo nima niti enega samega stranskega učinka!!!

Ampak pozitivni učinki vadbe se ne končajo tu. Zgoraj našteti so le pozitivni vplivi vadbe na naše zdravje. Če si izposodimo slogan znane televizijske prodajne oddaje: “Ne samo to, če pokličete v naslednjih nekaj minutah poleg vsega naštetega dobite še cel seznam drugih pozitivnih učinkov na kvaliteto vašega življenja”: lepše oblikovano telo, mišično moč in vzdržljivost, ki vam bosta pomagali da ste boljši v vseh športih in pri vseh vsakodnevnih opravilih, telesno samostojnost tudi v visoki starosti, več energije čez dan, izboljšano psihološko blagostanje, izboljšano gibljivost ter držo telesa, kvalitetnejši spanec in še bi lahko naštevali. Zares neverjetno, kajne? Dostop do vsega tega imate v svojih rokah. Potrebno je le zavihati rokave in začeti.

Vendar pozor. Ni vsaka vadba primerna za vsakega. Prav tako pa vsaka vadba ne bo pozitivno delovala na čisto vse zgoraj omenjene pozitivne učinke vadbe. Če želimo dobiti zares cel spekter učinkov vadbe se je moramo lotiti smiselno, sistematično in celostno. Zato smo oblikovali program Pot do zdravja, saj vam želimo z znanjem in metodami z najrazličnejših smeri na celosten način pomagati do zdravja in dobrega počutja.

“3-mesečni program je zasnovan z mislijo, da je potrebno na zdravje vplivati z vseh zornih kotov.”

Program vključuje tudi dokazane nekonvencionalne metode, ki učinovitost vadbe le še povečajo. Vzel vam bo 2 uri časa na teden, vse vsebine pa ostanejo vaše doživljenjsko.

Zdravje ima zelo širok pomen. Vsak ga lahko razume malo drugače.

 • Nekdo, ki ima bolečine v mišicah in sklepih, si bo želel zdravja v obliki odprave bolečin.
 • Nekdo s simptomi depresivnosti si bo želel zdravja v obliki odsotnosti negativnih misli.
 • Za nekoga, ki je izgorel na delovnem mestu, bo zdravje pomenilo odpravo stresa in počitek.
 • Nekdo ima težave s kožo, srbečico, napetostjo v trebuhu, otečenimi nogami,…. – ta si želi zdravja v obliki stimulacije in vpodbude limfnega sistema.

Želeli smo oblikovati program, v katerem se bo našel čisto vsak. Čisto vsak bo dobil koristne informacije in nasvete za izboljšanje svojega počutja. Program smo oblikovali z mislijo, da moramo na zdravje vplivati iz vseh zornih kotov.

Na zdravje vplivajo različni sistemi v telesu (možgani z nevrološkim sistemom, limfni, imunski, prebavni, respiratorni, mišični sistem itd), ki jih moramo na primeren način stimulirati, da se zgodi zaporedje pozitivnih sprememb v telesu. Zato smo program oblikovali tako, da vadba in nasveti stimulirajo vse potrebne organske sisteme. Poleg tega pa smo samo vadbo obogatili z različnimi nekonvencionalnimi metodami, ki njeno učinkovitost še povečajo. Vas zanima kako gibanje ob poslušanju posebnih zvočnih frekvenc vpliva na delovanje možganov ter občutenje bolečine? Vas zanima kako posebne tehnike dihanja ob ustrezni vadbi pomagajo še dodatno stimulirati delovanje limfnega sistema in s tem pomagajo izboljšati delovanje imunskega sistema? Vas zanima, kako praksa čuječnosti med vadbo še poglobi čutenje svojega telesa ter prisotnost v trenutku in pomaga telo razbremeniti stresa, ga sprostiti in umiriti? Ali pa na drugi strani, kako vadba čuječnosti pomaga pri treningu moči bolj globoko utruditi mišice in s tem doseži boljše rezultate? Vse to in še več vas čaka v programu, ki se začne januarja in vam bo zares spremenil življenje.

12 tednov, več kot 35 spletnih prispevkov v živo, dnevnik in izročki, naša konstantna podpora, darilo in ogromno presenečenj.

Program Pot do zdravja z vsemi spletnimi vsebinami poteka v živo, vsebine ostanejo vaše doživljenjsko. Paket z vsemi vsebinami je vaš za 120,00 EUR, plačilo je možno tudi z bon BON21.

Komu priporočamo vključitev v spletni program Pot do zdravja?

V večini primerov je bolečina simptom, bolezen pa le posledica neravnovesja. Že samo spremenjen način življenja in nekaterih vsakodnevnih navad bodo pripeljali do bolj zdravega načina življenja. S tem pa tudi do velikega zmanjšanja tveganj za srčne bolezni (po nekaterih študijah tudi za več kot 80%), tveganj za rakasta obolenja pa tudi do več kot 60%.

Zato bo program Pot do zdravja primeren za vse, ki:

 • se spopadajo s kroničnimi bolečinami mišičnega in sklepnega sistema;
 • se spopadajo s kroničnim stresom;
 • se soočajo z različnimi degenerativnimi procesi, vnetnimi stanji, bolečinami in poškodbami;
 • imajo slabe spalne navade;
 • bi si želeli zmanjšati oksidativni stres, pospešiti regeneracijo;
 • imate ob pogledu v ogledalo občutek, da vidite osebo, ki se ne ljubi in ne sprejema, je utrujena, njena koža povešena, na obrazu pa so vidni podočnjaki;
 • iščete strokovne informacije ter enostavne, učinkovite in praktične rešitve;
 • se soočate z medeničnimi težavami (prolaps notranjih organov, inkontinenca, padec spolne sle,…)
 • imate porušeno hormonsko sliko;
 • imate težave s stopali, kot so burzitis, petni trn, spuščeno stopalo, hallux valgus, potne noge, hladne noge;
 • si želite programa s preverjenimi teoretičnimi znanji, podprtimi s praktičnimi enostavnimi rešitvami;
 • ….

Vsebina programa Pot do zdravja

 1. 11x 60 minutni vsebinski prispevek v živo (zlati in srebrni paket)
 2. 11x 60 minutni vadbeni prispevek v živo (vsi paketi)
 3. 5x krajši prispevki (cca 30 minut) v živo z razlago “domačih nalog”, odgovori na vprašanja ipd (zlati in srebrni paket)
 4. 1x izročki ter dnevnik za delo doma (zlati in srebrni paket)
 5. darilo (vsi paketi)
 6. 4 dodatna iskustvena srečanja po 60 minut z Barbaro Tavčar ter gosti (zlati paket)
 7. Nagrada za zveste priporočitelje (15 prijav s strani istega priporočitelja, priporočitelju prinese brezplačno mesečno karto za vadbo v dvorani ali na spletu)
 8. Nagrade ob zaključku programa za naključno izžrebane posameznike (3x spletna karta, 1x individualna obravnava, 1x terapija z zvočnimi vilicami)
 9. Dodatne nagrade oziroma presenečenja ob naključnih javljanjih in dogodkih v okviru programa Pot do zdravja

Organizacija paketov ter terminska opredelitev programa Pot do zdravja

Spletni program Pot do zdravja pričnemo 12.1.2022 (SREDA) in končamo 8.4.2022 (PETEK). Za vse tiste, ki se boste odločili za nakup zlatega paketa, pa smo pripravili še štiri iskustvena srečanja z gosti. S temi srečanji pričnemo po zaključku Poti do zdravja in nadaljujemo 4 zaporedne tedne.

Naša želja je, da se v program vključi veliko ljudi, saj so vsebine resnično bogate in učinkovite, zato smo pripravili tri različne pakete, z namenom večje dostopnosti vsakomur. Omogočili smo tudi plačilo z državnimi boni BON21 (do konec leta).

ZLATI PAKETSREBRNI PAKETBRONATI PAKET
12x vsebinski prispevek
12x praktični prispevek
5x krajši prispevek za podporo
1x izročki in dnevnik
4x dodatna iskutsvena tematska srečanja
1x darilo
12x vsebinski prispevek
12x praktični prispevek
5x krajši prispevek za podporo
1x izročki in dnevnik
1x darilo
12x praktični prispevek
1x darilo
PLAČILO do 31.12.2021: 120,00 EUR ali 2×70,00 EUR
PLAČILO od 1.1.2022 = + 10%
PLAČILO do 31.12.2021: 88,00 EUR ali 2x 55,00 EUR
PLAČILO od 1.1.2022 = + 10%
PLAČILO do 31.12.2021: 63,00 EUR ali 2x 39,00 EUR
PLAČILO od 1.1.2022 = +10%

Možgani in nevrološki sistem, limfni, imunski, respiratorni, prebavni, mišični,..

Celotno trajanje spletnega programa se bomo ukvarjali s spoznavanjem in odpravljanjem VZROKOV, SIMPTOME bomo spoznavali preko brezplačnih prispevkov pred pričetkom programa Pot do zdravja.

PRVI MESEC, JANUAR-FEBRUAR 2022

SREDA, 12.1.2022 ob 20.00

Skrivnostna nit med gibanjem in zdravjem; zavestna, usmerjena in celostna vadba je nujno potrebna, če želimo obnoviti svoje misli, čustva, fizično telo in vzpodbuditi vitalnost.

PETEK, 14.1.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek: antistres orodje v praksi; principi čuječnosti vključeni v gibalno prakso se kažejo kot eno izmed najmočnejših antistres orodij

PONEDELJEK,15.1.2022 ob 19.00 krajši prispevek za delo doma

SREDA, 19.1.2022 ob 20.00

Možgani in vpliv frekvenc na zdravje 1. del; Je možno, da so blokade, bolečine, poškodbe, degeneracije in podobno le posledica neprilagojenega razmerja informacij iz fizičnega telesa?

PETEK, 21.1.2022ob 19.00

Vadbeni prispevek za umiritev in obnovo sodobnega človeka

SREDA, 26.1.2022 ob 20.00

Možgani in vpliv frekvenc na zdravje 2.del; Je možno, da so blokade, bolečine, poškodbe, degeneracije in podobno le posledica neprilagojenega razmerja informacij iz fizičnega telesa?

PETEK, 28.1.2022ob 19.00

Vadbeni prispevek za umiritev in obnovo sodobnega človeka

SREDA, 2.2.2022 ob 20.00

Skrivnostni limfni sistem; spoznajmo enega izmed najmočnejših obrambnih sistemov za izboljšanje počutja in zdravja

PETEK, 4.2.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek za stimulacijo celotnega limfnega sistema, vključujoč stopala in glavo

PONEDELJEK, 7.2.2022 ob 19.00 krajši prispevek za delo doma

SREDA, 9.2.2021 ob 20.00

Najpogostejše bolečine vratnega področja in zgornjih ekstremitet; spoznavamo vzroke in raziskujemo načine odpravljanja težav kot so “heksenšus”, mišična togot omenjenega področja, težave kot so zmrznjena rama in kalcifikacija, sindrom karpalnega kanala, ….

PETEK, 11.2.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek za razbremenitev zgornjega dela telesa

DRUGI MESEC, FEBRUAR – MAREC 2022

SREDA, 16.2.2022 ob 20.00

Ko je organ v neravnovesju zaboli telo; telo nenehno opozarja. Najprej šepeta tiho, potem vedno glasneje. Ko zakriči, nas zaboli. Ta tišina ne pomeni “ignoriraj, utišaj”, temveč pomeni “opazuj, spremeni, deluj”.

PETEK, 18.2.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek za izboljšanje delovanja črevesja, zmanjšanja utrujenosti in uravnoteženja vseh ostalih organov v trebušni votlini

SREDA, 23.2.2022 ob 20.00

Najpogostejše težave medeničnega predela; težave s prolapsom notranjih organov, inkontinenco, težave s prostato, pomanjkanjem spolne sle, …. so le ene izmed težav medenične disfunkcije, ki so v sodobnem času v porastu.

PETEK, 25.2.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek za zdravo medenično dno

PONEDELJEK, 28.2.2022 ob 19.00 krajši prispevek za lažje delo doma

SREDA, 2.3.2022 ob 20.00

Vpogled v obvladljivost stresa; razlikujmo med trenutnim, akutnim ter kroničnim stresom ter spoznajmo načine, s katerimi vplivamo na boljšo pretočnost, odzivnost in tonus Vagusnega živca – živca za vzpodbujanje procesov samoobnove

PETEK, 4.3.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek za dobro “vagusno kondicijo”

SREDA, 9.3.2022 ob 20.00

Gibljivost vs moč in stabilnost; Kdaj raztezati ter kdaj krepiti? Je sposobnost moči povezana z optimalnim imunskim sistemom, boljšo odzivnostjo limfnega sistema in obvladovanjem bolečine?

PETEK, 11.3.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek za izboljšanje splošne moči celega telesa.

PONEDELJEK, 14.3.2022 ob 19.00 krajši prispevek za lažje delo doma

TRETJI MESEC, MAREC/APRIL 2022

SREDA, 16.3.2022 ob 20.00

Vpogled v hormonsko ravnovesje in spanje; zlata pravila za kvaliteten in zadosten spanec ter orodja za uravnovešanje hormonskega stanja

PETEK, 18.3.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek za hormonsko ravnovesje

SREDA, 23.3.2022 ob 20.00

Sem to, kar jem ter kadar jem; Zakaj določena hrana vpliva na vnetne procese v organizmu ter kakšne so prehranske navade v korist našemu zdravju

PETEK, 25.3.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek, za primere, ko je prebavni sistem preobremenjen

PONEDELJEK, 28.3.2022 ob 19.00 krajši prispevek za lažje delo doma

SREDA, 30.3.2022 ob 20.00

Najpogostejše težave stopal; Pravi vzroki za stanja kot so burzitis, petni trn, hallux valgus, spuščena stopala,… ter prikaz učinkovitih preventivnih ter kurativnih rešitev

PETEK, 1.4.2022 ob 19.00

Vadbeni prispevek za izboljšanje pretoka po celotni vertikalni liniji

SREDA 6.4.2022 ob 20.00

Gala zaključek programa Pot do zdravja

DODATNA, IZKUSTVENA SREČANJA Z BARBARO TAVČAR IN GOSTI

PETEK, 8.4.2022 ob 19.00; Vzročno posledična veriga med zobmi, čustvom in organom – pogovor z zobozdravnico

SREDA, 13.4.2022 ob 20.00; Kako osvojene navade obdržati dolgoročno in se izogniti boomerang efektu

PETEK, 15.4.2022 ob 19.00; Povezanost med medeničnim dnom, prsmi in obrazom – ključi ženskega optimizma in vitalnosti

SREDA, 20.4.2022 ob 20.00; Tema presenečenja

Pot do zdravja je lahko enostavna – če le razumemo, kako deluje telo in kakšno vzpodbudo potrebuje.

Program si do 31.12.2021 privoščite s plačilom BON21 ter po znižani ceni, nato z 10% višjo ceno. Celoten program le 120,00 EUR. 3 mesece, vsi prispevki v živo, darilo ter iskustvena oglašanja z gosti. Ter še mnoga presenečenja.

VAŠA SNOVALCA PROGRAMA POT DO ZDRAVJA, KI JU BOSTE V PRISPEVKIH SREČAVALI CELOTNE TRI MESECE

Barbara Tavčar, ustavnoviteljica znamke FITT+, body inštruktorica, 17 let lastnica PBS centra športne odličnosti – edinega franšiznega centra body tehnike v Sloveniji, zvočna terapevtka, MSTR terapevtka, več kot 20 let izkušenj

(PREBERI VEČ)

Žiga Miščevič, CPT, body inštruktor, strok.sodelavec v športu, več kot 10 let izkušenj

Več kot 35 prispevkov, 3 mesece, vsebina pa je vaša doživljenjsko

POMEMBNO: Ob prijavi nam sporočite vaš FB naslov, da vas povabimo v zaprto skupino, kjer bodo potekali vsi prispevki v živo in katere ne bomo brisali. V primeru, da FB računa nimate, boste prejeli skrito kodo you tube kanala. V obeh primerih boste vsebine lahko pregledovali večkrat in kadar boste želeli.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja