Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Uncategorized Komentarji: 0

Iščemo osebo, ki se je pripravljena pridružiti naši inštruktorski ekipi za vodenje individualnih in skupinskih vadb. Vse zainteresirane vabimo, da oddajo svoj življenjepis in se prijavijo na avdicijo, kjer bomo v praksi in teoriji preverili pristop in pogled na posameznika. Mogoče ste ravno vi obraz, ki bo dopolnil našo obstoječo ekipo.

Verjamemo, da je vsak individum, oblikovan s svojevrstnimi izkušnjami Življenja, ki se odražajo v razmišljanju, počutju, telesni drži, načinu hoje in gibanju, odzivu in prilagajanju na različne stresorje.  FITT+ je znamka, ki jo je Barbara Tavčar ustvarila z namenom združitve vadečih in strank na eni strani, ter inštruktorjev na drugi. Slednji s svojo širino, srčnostjo, usposobljenostjo in raznolikostjo zna prisluhniti vsakemu posamezniku in gibanje prilagodi zmožnostim in potrebam posameznika.

FITT+ studio je v Kranju prisoten že več kot 17 let (pred tem 15 let kot franšizni studio pod imenom PBS športni center odličnosti), pri delu nam na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo vadečega, njegovo varnost in prilagodljivost željam in sposobnostim. Zanima nas celosten pogled na posameznika in odpravljanje vzrokov težav – ne le blaženje simptomatike.

Iščemo nekoga, ki ob prijavi izpolnjuje kriterij zakonske strokovne usposobljenosti ali pa izobraženost kineziološke, fizioterapevtske ali druge zdravstvene usmerjenosti.

Na začetku ponujamo nekaj urno delovno obveznost v tednu, v večini popoldanskem in večernem času, po določenem časovnem obdobju pa nas vsekakor zanima dolgotrajno in obsežnejše sodelovanje. Kaj nudimo?

  • brezplačno priključitev obstoječim vadbenim programom v dvorani, z namenom pridobivanja praktičnih izkušenj
  • mentorstvo
  • delo v studiu ter na zunanjih lokacijah
  • možnost sodelovanja pri oblikovanju programov
  • konstantno podporo
  • delo v mladem in ambicioznem kolektivu

Kaj pričakujemo?

Na avdiciji pričakujemo posameznike, ki imajo inštruktorsko delo radi, so pripravljeni v učenje in izpopolnjevanje vložiti svoj prosti čas in v ekipi vidijo podporo in možnost napredka. V ekipo vabimo osebo, ki bo znala skozi svoj odnos izraziti pripadnost delu in kolektivu in jo zanima delo (predvsem) z rekreativno populacijo ter osebami z bolečinami, poškodbami in drugimi tegobami sodobnega časa.

Vaš življenjepis in motivacijsko pismo pošljite na barbara@fittplus.si, avdicija bo organizirana konec meseca marca (datum bomo sporočili vsem prijavljenim).

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja