Avtor: Barbara Tavčar Kategorije: Dogodek, Novica Komentarji: 0

Svet se je v letošnjem letu, ki se počasi končuje, spreminjal hitro in nepredvidljivo. Verjetno v prihajajoče leto vstopamo z mešanimi občutki strahu, dvomov, nemočjo. Umetnost je ob vsem tem ostati čuječ in “v stebru”, skratka se uskladiti s svojim telesom in umom v tolikšni meri, da lahko delujemo zadovoljno. Mi smo prepričani, da bo leto zagotovo drugačno od preteklih, a bomo naredili vse, da bo to leto za vse nas polno priložnosti – predvsem v smeri ravnovesja, osvajanja novih znanj in odkrivanja odgovorov na vprašanja o različnih stanjih našega organizma.

A predno vstopimo v novo leto, se želimo v tvoji družbi posloviti od starega. Posebno leto si zasluži poseben dogodek:), se strinjaš?  Bolje rečeno – drugačnega, kot smo ga vajeni. Te zanima, kaj smo pripravili?

Vabimo te, da se v sredo, 23.12.2020 ob 17.00 uri srečamo na PBSovi novoletni čajanki in kuhančku 🙂. Spletni dogodek v živo bosta vodila Barbara Tavčar ter Žiga Miščevič. Osrednja tema novoletnega druženja bodo gibalni nasveti, ki jih je dobro upoštevati med prazničnimi dnevi. Le kdo si želi težav s prebavnim sistemom zaradi prekomernega zaužitja težke hrane?  Zakaj, kdaj in kako se gibati med prazniki, da bo tvoje telo na vseh nivojih čim bolj podprto? Odgovore na vsa ta vprašanja ti bosta Žiga in Barbara ob skodelici čaja razkrila v 90 minut dolgem skupnem druženju.

Seveda ne bo šlo brez zabave. Zate imata pripravljen zabaven novoletni izziv v stilu “ali (še) zmorem” in še marsikaj.

Smo te prepričali? Potem ne oklevaj in si rezerviraj svoje mesto.

PODROBNOSTI O DOGODKU IN PRIJAVI

  • KAJ: PBSova novoletna čajanka, novoletni dogodek z Barbaro Tavčar ter Žigo Miščevičem
  • KDAJ: sreda, 23.12.2020 od 17.00 ure do 18.30 ure
  • KJE: v sproščenem okolju tvoje dnevne sobe, sicer pa preko zoom aplikacije ter v živo na zaprti Facebook skupini PBSova zakladnica zdravega življenja
  • ZA KOGA: za člane PBS centra, vse simpatizerje in tiste, ki razmišljate, da bi ob pravem trenutku želeli postati naši člani
  • KAKO SE PRIJAVIM: izpolni spodnjo prijavnico, ki velja kot rezervacija mesta na dogodku
  • CENA: 10,00 EUR (ena vstopnica velja za 2 osebi)
  • DARILO: vsako vstopnico obdarimo z brezplačnim dostopom do 20 zvočnih terapij (izbirate lahko med Sonic Pill zvočnimi terapijami Power nap reset, Stress Free ter Relaxation)

Na dogodek se lahko prijaviš do srede, 23.12.2020 do 12.00 ure

PBSova novoletna čajanka

Čas: 90 min
Vaditelj: Barbara, Žiga
Kraj: PBS Center Kranj, ON LINE

No Fields Found.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja