Avtor: FITT+ Kategorije: Program, Uncategorized Komentarji: 0

Naša zbirka e-zloženk je bogatejša še za dve zloženki.

TRENINGU ZA ČVRSTO ZADNJICO sta se pridružili še dve zloženki in sicer:

TRENING ZA RAVEN TREBUH 1 in 2.

 

Zakaj je pomembno ohranjati trebušne mišice v formi? Raven in zapeljiv trebuh ni edini razlog.

Mišice trupa so ene najpomembnejših mišic za stabilnost telesa, preprečevanje bolečin v hrbtu. Zelo pomembne pa so tudi v vseh vsakodnevnih opravilih, ko nosimo ali dvigamo težke predmete. Poleg tega je njihova optimalna funkcija pomembna tudi v vseh športih, kjer uporabljamo roke ali noge, saj s pomočjo čvrstega in stabilnega trupa bolj učinkovito prenašamo silo iz spodnjih okončin na zgornje ali obratno. Trebušne mišice so pomembne tudi z vidika zaščite notranjih organov, saj ležijo na tistem delu trupa, ki je brez zaščite kostnega sistema(reber)in je zato odvisen odmoči in plasti trebušnih mišic.

Smo vas prepričali? E-zloženka je lahko tvoj poletni osebni trener, kjer so vse vsebine lepo razložene in prikazane v video obliki. Vse, kar potrebuješ je malček časa in motivacije.

Kaj e-zloženki vsebujeta?

21dnevni osnovni program (Trening za raven trebuh 1) je namenjen začetnikom ter vsem tistim, ki menite, da morate še bolj osvojiti osnove pravilne izvedbe in se k progresiji usmeriti postopoma.

Nadgradnjo osnovnemu treningu predstavlja korektivni dodatek za ozaveščanje ter Napredno trening za predel trebuha (Trening za raven trebuh 1&2). Seveda te zloženke ne moreš naročiti samostojno, temveč le kot nadgradnja prve.

CENA:

Trening za raven trebuh 1  =  13,99€

Trening za raven trebuh 1 in 2  =  25,00€

AKCIJA = za nakup vseh treh e-zloženk ti podarimo e-zloženko z obrazložitvijo najpogostejših napak pri izvajanju trebušnjakov ter primernih rešitev. Priporočamo!
VSE TRI E-KNJIGE:

Trening za čvrsto zadnjico

Trening za raven trebuh 1

Trening za raven trebuh 2

+BREZPLAČNO 3 napake pri izvajanju trebušnjakov

35,00€

NAROČILNICA - pod sporočilo napiši katero e-zloženko naročaš

Čas: ko začutiš, da je čas, da poskrbiš za svoje telo 😉
Vaditelj: Žiga Miščevič
Kraj: PBS Center Kranj

No Fields Found.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja