Avtor: FITT+ Kategorije: Dogodek, Novica, Program, Uncategorized Komentarji: 0

Na tem mestu smo za vas zbrali vse pomembne informacije o poletnih aktivnostih, programih, kartah in seveda tudi o ugodnostih, s katerimi vas v tem času presenetimo vsako leto.

Razlogov, da tudi v bolj toplih mesecih leta z načrtovano aktivnostjo ne prekinete, je več. Res je, da v tem času povečamo preživljanje prostega časa na prostem – bodisi s sprehodi in drugimi aktivnostmi v naravi ali pa doma na vrtu. Prav to pa sta dva razloga, ki ju najpogosteje omenjamo kot izgovor, da nadomeščata načrtovano fizično aktivnost. A telo ne glede na letni čas potrebuje aktivnost, ki bo nanj delovala integrirano, celostno in na vse nivoje naše biti.

In prav to smo imeli pri sestavi naše FITT poletne ponudbe najbolj v mislih – vam ponuditi programe, ki jih boste lahko izvajali tudi na prostem, a pri tem obdržali vse principe vračanja telesa v potrebno ravnovesje.

Kaj smo pripravili za vas?

  • Tudi v pomladnih in poletnih mesecih boste lahko obiskovali naše zlate “klasike” – skupinske (max 6 oseb), polindividualne (max 4 osebe) in individualne programe v dvorani (ugodnosti za te programe si oglejte v drugem delu tega prispevka).

  • Za vas organiziramo nekaj terminov vadbe na prostem. Vsako poletje je to eden izmed najbolj priljubljenih načinov vadbe. Oglejte si naš urnik, v katerega smo umestili prve termine na prostem, spodaj pa zanimivo in privlačno cenovno opredelitev.

  • Želite poseben, personalizirani paket z Barbaro Tavčar? Osnovali smo sprostitveni paket za telo in um, v katerem kombiniramo vadbo in sprostitene zvočne tehnike. Pri težavah z medeničnim popuščanjem, utrujenostjo, post-covidnim sindromom, mišično-sklepno problematiko (npr. kalcinacija, degenerativne spremembe, ….), potem bo ta program kot nalašč za vas. Izkoristite poletje in se popolnoma regenerirajte.

Skrb za zdravje je celoletno opravilo, 365 dni v letu. Potenje med treningi ne nadomestite izključno s potenjem zaradi ležanja na soncu ali opravil na vrtu:)

POSEBNE UGODNOSTI ZA VAS

KOMBINIRANA 3-MESEČNA KARTA
Karta velja od prvega obiska 90 koledarskih dni in se v primeru vaše vmesne odsotnosti ne podaljšuje
Vsebuje maksimalno 5 obiskov v tednu in kombiniranje med polindividualnim in skupinskim pristopom v dvorani, naravi ali na spletu.
Akcijsko karto je možno kupiti najkasneje do 30.6.2022.
Cena 3-mesečne karte je 300,00 EUR (ali 2 zaporedni plačili po 165,00 EUR)
LETNA POLINDIVIDUALNA KARTA (80 obiskov)
Karta velja od prvega obiska zaporednih 12 mesecev (v akciji podaljšujemo veljavnost za dodatne 3 mesece, torej na 15 mesecev)
Vsebuje 80 obiskov in vključuje tudi darilo 12 dodatnih obravnav (krajša zvočna terapija ali individualna obravnava z masažno pištolo)
Obiski se po zapadlosti ne prenašajo.
Akcijsko karto s podaljšanjem veljavnosti in vključenim darilom je možno kupiti najkasneje do 30.6.2022 
Karta je prenosljiva
Cena 921,00 EUR (11,50EUR/obisk) (ali 3 zaporedna plačila po 320,00 EUR)
POLETNA FITT KARTA
Karta velja od prvega obiska zaporednih 12 tednov in vključuje 16 obiskov (v tednu obiski niso omejeni)
Poletno FITT karto je možno kupiti najkasneje do 1.6.2022
Cena skupinske vadbe (karto lahko koristite za vadbo v dvorani, spletu ali v naravi) = 119,00 EUR (ali 2 zaporedna plačila po 62,00 EUR)
Cena polindividualne vadbe (z max 4 os) = 176,00 EUR (ali 2 zaporedni plačili po 92,00 EUR)
SPROSTITVENI PERSONALIZIRANI PAKET ZA TELO IN UM
Vključuje 10 individualnih tretmajev z Barbaro Tavčar, namenjenih osebam z različnimi tegobami in bolečinami ali pa posameznikom, ki želijo poglobljeno vadbeno izkušnjo.
Paket 10 vadb je možno kupiti najkasneje do 15.8.2022, kupljeni paket pa velja 12 tednov od prvega obiska.
Cena 339,00 EUR (ali 2 zaporedni plačili po 195,00 EUR)

To poletje se odločite za SEBE. Ne glede na to ali imate težave z bolečinami, nihate v razpoloženju, ste utrujeni, bi radi spremenili svoje navade, bi želeli razbremeniti in umiriti svoj um ali pa le narediti korak naprej v zavedanju vašega lastnega telesa – usmerjena, načrtovana kretnja, ki je prilagojena VAM, je bistvo vašega uspeha in podpore telesa.

S klikom na spodnjo prijavnico izberite izbrani cenovni paket in sledite navodilom. V primeru, da še nimate izbranega termina, vas bomo kontaktirali.

Deli svoje mnenje:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja