Smo vadbeni center z dolgo tradicijo, saj že 19 let s svojim pristopom, usmerjenim na vsakega posameznika, skrbimo za boljše počutje in telesno pripravljenost naših vadečih. Zadnjih 10 let se usmerjeno in načrtno ukvarjamo tudi z razvijanjem in izvajanjem različnih programov zdravja na delovnem mestu. 

Ustanoviteljica našega podjetja in vodja centra FITT+ Barbara Tavčar, ima več kot 20 letne izkušnje dela z rekreativno populacijo. Organizirala je štiri odlično obiskane javne tribune v Kranju (“Debelost in negibanje – tiha ubijalca digitalne družbe” v letu 2016, “Žensko zdravje se začne v medenici – vitalne v vseh življenjskih obdobjih” v letu 2017, “Body tehnika – intimna vez med kretnjo, hormoni in čustvi” v letu 2018 ter zadnjo, v letu 2019 pod nazivom “Naravni pristop k menopavzi in andropavzi“), izdala dva rokovnika: “Body tehnika – nova energija za novo leto, rokovnik 2016” ter leto kasneje rokovnik “Zdravi na delovnem mestu. Njen pečat se zagotovo kaže tudi v doprinosu pri programih za zdravje na delovnem mestu, kjer je skupaj s kolegom Žigom Miščevičem ustvarila celoviti spletni 3-mesečni program BODY@WORK, številnih napisanih člankih v tiskanih in spletnih revijah ter več kot 100 predavanjih.

“Verjamem, da vstopamo v obdobje, ko kriterij uspešnega podjetja ni več le uspešno poslovanje, temveč tudi pristna skrb za dobro počutje in zadovoljstvo zaposlenih. Sama tovrstnemu vodenju pravim “zavestno podjetništvo”, kjer se vsi vpleteni zavedamo, da je znanje za dobro opravljanje delovnih nalog ali vodenja le en potreben spekter, ki doprinaša k željenemu uspehu. Popolnoma enakovreden je zavedanje odgovornosti za lastno zdravje, dobro počutje na delovnem mestu ter doma. Pri tem ni potrebno slediti standardom in aktivnostim, ki so ta trenutek “in”, temveč se zazreti v resnične potrebe svojih zaposlenih”, pravi Barbara Tavčar, ki ponudbo aktivnosti za izboljšanje zdravja in počutja na delovnem mestu prilagodi željam in potrebam vsakega podjetja.

Absentizem z delovnega mesta za delovne organizacije predstavlja resen problem, povezan z visokimi stroški delodajalca in nižjo delovno učinkovitostjo zaposlenih. Zato sta zdravje in dobro počutje zaposlenih za nas na prvem mestu. Že vrsto let ponujamo storitve za izboljšanje zdravja na delovnem mestu, saj se zavedamo, da vse več ljudi trpi za bolečinami, število dni začasne odsotnosti z dela zaradi bolezni, bolečin in vedno večje mentalne obremenjenosti, pa se vztrajno povečuje. Izkušnje z različnimi večjimi podjetji v Sloveniji so nas naučile, da je potrebno k zdravju na delovnem mestu pristopiti celovito in z ukrepi vplivati na vse aspekte življenja zaposlenega. Zato boste v naši ponudbi našli zelo širok nabor dejavnosti od predavanj za podjetja do prilagojenih vadb na delovnem mestu, vsakodnevne kratke spletne aktivne odmore, nasvete za uvajanje navad za zdrav življenjski slog ter različne druge dejavnosti, ki zaposlene tudi v prostem času spodbujajo k aktivnemu in zdravemu načinu življenja. 

Delovni dan je lahko zelo stresen in napet, kar pusti svoje posledice na posamezniku, tako telesno kot tudi psihično in čustveno. Aktivnosti na delovnem mestu ne bi smele biti usmerjene v “rekreativne cilje”, kot so na primer hujšanje, izboljšanje gibljivosti, pridobivanje kondicije ipd, temveč izključno v razbremenitev. Tovrstne aktivnosti morajo biti kratke in ciljno usmerjene, zato toplo priporočamo različne ukrepe za izboljšanje zdravja kar tam, kjer jih zaposleni najbolj potrebuje – na delovnem mestu. Bodisi v obliki predavanja, kjer dobi praktične napotke za boljše počutje, vadbo in zdrav način življenja na delovnem mestu ali pa v obliki kratke vadbe med delovnikom, ki razbremeni najbolj obremenjena področja telesa. S tem pa pozornost  delavcev za tisti čas usmeri proč od delovnih nalog, kar jim pomaga, da se mentalno odpočijejo in nato lahko bolj učinkovito nadaljujejo s svojim delom. Ali ste vedeli, da telesna vadba med delovnikom izboljšuje delovni spomin in koncentracijo?


Nekaj imen, ki so nam zaupali izvedbo predavanj in delavnic za zaposlene: Ajpes Slovenija, Zavarovalnica Adriatic d.d., Zavarovalnica Generali, Iskra Mehanizmi d.o.o., Genis d.d., Borzen d.d., Britanska Ambasada, Krka d.d., Meltal d.o.o., Unicredit d.d., podjetje Hofer in drugi.


Absentizem z delovnega mesta za delovne organizacije predstavlja resen problem, povezan z visokimi stroški delodajalca in nižjo delovno učinkovitostjo zaposlenih, zato so naša predavanja in delavnice usmerjene v preprečevanje, odpravljanje ter obvladovanje bolečin ter vedno podkrepljene z učinkovitimi praktičnimi rešitvami.

Odločite se za:

 • Predavanja ali praktične delavnice na teme po vaši izbiri (več o temah)
 • 15 minutno vadbo na delovnem mestu s strokovno usposobljenim inštruktorjem (čas aktivnega odmora je lahko krajši ali daljši, odvisno od specifičnosti delovnega mesta)
 • 15 minutno spletno vadbo na delovnem mestu, kjer se vaši zaposleni preko Zoom (ali druge) aplikacije povežejo z nami in pod budnim očesom strokovno usposobljenega inštruktorja s skrbno izbranimi vajami poskrbijo za boljše počutje.
 • Nakup 3-mesečnega spletnega programa vadbe – (posnet program vadbe s poudarkom na razbremenitvi, krepitvi in raztezanju tistih področij telesa, ki so med delovnikom najbolj obremenjeni)
 • Ponudbo po meri, kjer vsak segment tako časovno kot tematsko popolnoma prilagodimo vašim potrebam in željam ter jih tudi ustrezno kombiniramo med seboj

Posameznik približno tretjino svojega dneva preživi v službi, tretjino namenja prostemu času in obveznostim, povezanim z družino, zadnja tretjina je namenjena spanju in regeneraciji. Za izboljšanje zdravja zaposlenih je potrebno pomisliti na vse tretjine celodnevnega cikla. Kot je pomembna skrb za zdravje zaposlenih na delovnem mestu, je pomembna skrb za zdravje zaposlenih tudi v njihovem prostem času. Vse večji je namreč delež poškodb v prostem času zaradi neprimernega ali napačnega izvajanja rekreativne aktivnosti. Zato vam ponujamo različne načine, kako jim pomagati do boljšega počutja in  večje ozaveščenosti.

Odločite se za:

 • Zakup števila prostih mest za delavnice in predavanja v našem centru (zaposleni se po dostopnejši ali subvencionirani ceni udeležijo različnih delavnic, ki jih tekom leta organiziramo v našem centru).
 • Zakup števila individuanih, polindividualnih ali skupinskih kart za vadbo v našem centru ali po spletu (zaposleni se po dostopnejši ali subvencionirani ceni vključijo v vadbo v našem centru, termin in vadbeni program pa si izberejo povsem sami).
 • Zakup/subvencioniranje zvočnih terapij in obravnav brazgotin v našem centru (preberite si več o zvočnih terapijah in obravnavah brazgotin)
 • Zakup dvorane z inštruktorjem za določen termin v našem centru (podjetje za nek vadbeni termin zakupi dvorano z inštruktorjem, na katerega pridejo telovaditi izključno zaposleni, vadbo pa jim načrtuje in izvaja strokovno usposobljen inštruktor)
 • 30-minutne individualne tretmaje s ciljem razbremenitve, izboljšanja moči, odprave bolečin ali pa le v namen odlične preventive
 • Vključitev v spletno šolo FITT+VIVA, kjer zaposlenemu omogočite, da v prostem času spremlja gibalne in teoretične prispevke različnih tem in tako poskrbi za svoje dobro počutje.
 • Zakup wellness in spa storitev v naši FITT+WELLNESS oazi, kjer z različnimi programi, rituali, masažami in terapijami pomagamo vzpostaviti ravnovesje živčnega sistema ter vzpodbuditi odmik od zunanjega sveta.

FITT+ WELLNESS OAZA je smiselna dopolnitev vsem našim gibalnim programom. Vsi rituali in programi, ki jih lahko izkusite, pomagajo upočasniti mentalne procese, vzpodbuditi nežno razstrupljanje telesa, najbolj pomemben pa je njihov vpliv na uravnoteženje živčnega sistema. Povabite svoje poslovne partnerje in sodelavce v oazo, kjer se zunanji svet za nekaj trenutkov izgubi ter notranji prebudi. To je odlična priložnost, s katero kažete svoje zavedanje o pomembnosti zdravja in
skrbi za svoje počutje. Vstopite v prostor, kjer fizično, čustveno, mentalno in energijsko izčrpanost nadomestijo vitalnost, sproščenost, umirjenost in povezanost organizma na vseh nivojih. Dovolite se prepustiti trenutku.

V FITT+ wellness oazi so vam na voljo turška, finska, infrardeča savna, kneip kopel za dlani in/ali stopala, vodna kopel (jacuzzi) ter refleksna pot.

Vabimo vas, da z nami organizirate popoln dan za svoje zaposlene ali pa na tak način obdarite svoje poslovne partnerje.

Posebnost v naši ponudbi je DE LUX poslovni paket, ki poleg zakupa celotnega wellnessa, vključuje tudi zasebni pevski nastop operne pevke Zale Hodnik (možnost izbire tudi drugega pevca).

Ne glede na naročnikovo izbrano temo, je naš cilj vedno doseči proces zdravljenja ter usmerjanje slušateljev na pot boljšega počutja in inteligentnega gibanja, ki bo preprečilo poškodbe, bolečine in druge težave. Vse teme predavanj, kot tudi samo vadbo je moč organizirati pri vas v podjetju ali preko spleta.

Organizacija wellness dneva za vaše zaposlene ali poslovne partnerje bo vedno usmerjena v vitalizacijo, regeneracijo ter personalizirana glede na vaše želje in potrebe.


 • POVEČANA UTRUJENOST IN PADEC MOTIVACIJE
 • ZMANJŠANA SPOSOBNOST KONCETRACIJE
 • TEŽAVE S PRITISKOM, ŽELODCEM, NAPIHNJENOSTJO
 • BOLEČINE V VRATU, KRIŽU, KOLKIH, KOLENIH, MIŠIČNA ZAKRČENOST,…
 • POGOSTA PREHLADNA OBOLENJA

Simptomi, s katerimi se posameznik v sodobnem času srečuje vse bolj pogosto. Zmotno mislimo, da so to »normalna« stanja, s katerimi se moramo naučiti živeti.

Bolj pogumno je željo po spremembi življenjskega sloga spreobrniti v odločitev. Slednja pride, ko bolj podrobno poznamo vzroke za nastanek in vztrajanje bolečine in vseh zgoraj omenjenih simptomatik ter ustrezne rešitve.


 

Stopite na pot zavestnega podjetništva in dovolite, da postanemo vaš partner pri izboljšanju počutja vaših zaposlenih. Za pridobitev neobvezujoče ponudbe ali dodatnih informacij vas prosimo, da nam pišete na barbara@fittplus.si, pokličete na 040 784 131 ali pa preprosto oddajte vaše povpraševanje. (V primeru, da na oddano povpraševanje ne odgovorimo v roku 24 ur, prosimo za klic.)