Zdravje in dobro počutje zaposlenih sta za nas na prvem mestu. Že vrsto let ponujamo storitve za izboljšanje zdravja na delovnem mestu, saj se zavedamo, da vse več ljudi trpi za bolečinami, število dni začasne odsotnosti z dela zaradi bolezni pa se vztrajno povečuje. Izkušnje z različnimi večjimi podjetji v Sloveniji so nas naučile, da je potrebno k zdravju na delovnem mestu pristopiti celovito in z ukrepi vplivati na vse aspekte življenja zaposlenega. Zato boste v naši ponudbi predavanj za podjetja našli tudi storitve prilagojenih vadb na delovnem mestu, vsakodnevne kratke spletne aktivne odmore, nasvete za uvajanje navad za zdrav življenjski slog ter različne druge dejavnosti, ki zaposlene tudi v prostem času spodbujajo k aktivnemu in zdravemu načinu življenja.

PREDAVANJA, KI SO JIH V PRETEKLOSTI NAROČNIKI NAJBOLJ POGOSTO IZBRALI

Še vedno pri izbiri teme prednjačijo vsebine, povezane z mišično-sklepnimi bolečinami in obolenji. Kljub vsemu pa je v zadnjem letu tendenca izbire tudi tistih tem, ki usmerjajo k zmanjšanju utrujenosti, obvladovanju stresa, krepitvi imunskega sistema ter preventivi ali kurativi težav, povezanih s problematiko medeničnega dna in podobno.

Navajamo nekaj najbolj pogosto izbranih tem:

  • hitre in učinkovite rešitve pri odpravljanju bolečin v vratu in ramah
  • hiperstresne situacije – ZAKAJ se zgodijo ter kako si pomagati
  • sedenje in bolečina v ledvenem delu – kako jo prevenirati, kako jo odpraviti
  • skrb za celostno telesno zdravje – vsak ZAKAJ ima svoj ZATO

Za vašo organizacijo lahko organiziramo:

  • interaktivne delavnice, predavanja in webinarje,
  • aktivne odmore na delovnem mestu ali v živo preko spleta,
  • izvedbo meritev in analizo za zaposlene,

ali pa vam ponudimo zakup dvorane z inštruktorjem.

Z velikim veseljem in občutkom odgovornosti vam pripravimo predlog sodelovanja. Želite z nami stopiti v kontakt? Izpolnite spodnjo prijavnico in pripravili vam bomo individualno ponudbo.