Pa smo končno dočakali našo vsakoletno akcijo predsezonskih vpisov. Glavnina prostih mest se za vadbeno sezono, ki jo v tem letu pričenjamo 5.9.2022, zapolni že v poletju, zato vas tudi tokrat vabimo, da akcijo izkoristite in na ta način poleg željenega termina pridobite tudi bonus ugodnejših storitev tekom celotne zimske sezone.

Vsako leto akcijski vpis prinese tudi kakšno novost med našimi programi, zato temu trendu ostajamo zvesti tudi tokrat :). Na urniku ne boste zasledili dodatnih terminov spletnih vadb. Vse navdušence spletne vadbe bomo tokrat povabili, da se priključite izjemnemu Barbarinemu celoletnemu spletnemu programu, ki smo ga poimenovali FITT+VIVA.  Več informacij o programu bo še sledilo, tokrat naj vam namignemo le to, da bo celoletni program vseboval zanimive teme, ki bodo v praksi in teoriji obogatile vašo trenutno zakladnico znanja o pristopih k boljšemu počutju. Srečavali se bomo enkrat tedensko na gibalnem prispevku, prav tako pa bomo spletno učilnico mesečno bogatili z zanimivimi prispevki in posebnimi javljanji. In kar je najlepše – v programu ste lahko toliko časa, kot vi želite. Vrata spletne šole FITT+VIVA se bodo odprla v oktobru. Vse, ki si želite spletnih treningov v obliki, kot ste jih bili vajeni do sedaj, pa prosimo, da nas pokličete ali pišete in piskali bomo rešitev, ki vam bo ustrezala.

Ogromno vas je, ki se na nas tudi obračate z vprašanjem o ceni naših storitev. Odločili smo se, da v tem trenutku cen ne bomo višali. V primeru, da nas bo v to prisilila draginja v prihodnjih mesecih, pa obljubljamo, da bomo celotno leto ohranili ugodnejše cene za vse tiste, ki boste izkoristili akcijo predsezonskih vpisov. Na tem mestu vam priporočamo, da izkoristite možnost nakupa predsezonske letne karte, ki vam zagotavlja najugodnejši nakup in je v času predsezonskih vpisov izjemoma nižja.

Predno izberete svoj najbljubši termin in opravite dokončno prijavo, naj vam še namignemo kakšen ugodnosti smo pripravili za vsakega izmed vas.

Zgodnja prijava vam prinese:

  • Termin, ki vam časovno najbolj ustreza. Razpisali smo termine polindividualne in skupinske vadbe, za individualni termin nam sporočite svoje želje. 
  • Rezervacija termina v času predsezonskega vpisa vam skozi celo leto zagotavlja vsaj 3% popust v primerjavi z rednim cenikom, ki trenutno ostaja nespremenjen.
  • V primeru, da ste naša nova stranka in se želite vpisati v skupinske ali polindividualne programe, je za vas obvezujoča predhodna uvajalna ura pri Barbari Tavčar, ki je v času predsezonskega vpisa 30% ugodnejša.  V primeru, da pri nas niste vadili več kot leto dni, vam uvajalno individualno uro priporočamo.
  • Dvotedenski brezplačni dostop v naš novi celoletni spletni program FITT+VIVA, ki vas bo preko zanimivih praktičnih (gibalnih) in teoretičnih vsebin sistematično učil, kako doseči in obdržati zavidljivo telesno počutje in formo.
  • Možnost nakupa letne karte po ugodnejši ceni.

Najprej vas vabimo, da si ogledate urnik z razpisanimi termini. Vedno nas lahko pokličete in vprašate o možnostih drugih terminov, če med razpisanimi termini ne najdete vam najbolj ustreznega.

Nato izpolnite prijavnico, ki čaka na vas na TEJ POVEZAVI. Izberite željeni pristop ter izbrani termin. Obvezno pripišite tudi termin pričetka vadbe (možnost akcijske cene in rezervacije termina velja le za tiste, ki boste z vadbo pričeli najkasneje v prvem tednu oktobra). 

Po oddani prijavnici vam bomo odgovor posredovali v roku 24 ur oziroma najkasneje prvi delovni dan, če boste prijavnico oddali med vikendom. V primeru da je željeni termin prost, vam bomo z odgovorom posredovali tudi račun za plačilo akontacije v višini 30,00 EUR. Slednja se bo upoštevala kot dobropis pri plačilu izbrane karte. Rok  za plačilo akontacije je 3 dni, sicer se bo vaše rezervirano mesto sprostilo. V primeru, da je izbrani termin že zaseden, vas bomo poklicali in se z vami dogovorili za opcijskega.

POMEMBNO OPOZORILO: Termin si morate za prihajajočo sezono rezervirati tudi tisti, ki ste aktivni v dvorani čez poletje, akontacije pa ni potrebno plačati v primeru, da imate že sedaj veljavno letno karto ali paket 24 individualnih vadb.

Več informacij o predsezonskem vpisu najdete na naši spletni strani.